Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***403***
Raspunsuri - Pagina 27

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplyana_m![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.lucamic.blogspot.com/ |

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

olishka spune:
Multumesc frumos fetelor Eu sunt total indragostita
Novus eu zic sa nu mai stai pe ganduri
Ina ma bucur pentru escapada ta
Trebuia sa ma vedeti acum 10 min cum alaptam si in acelasi timp ii dadeam lui David sa manance Se poate
Olga, mamica lui David iepurasul si
39+

olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
![]() ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Si de la noi!!!
Olga, mamica lui David iepurasul

andiaroro spune:
Novus- Craciunul era la voi, ca a vazut zapada la jurnalul de la TVRI.
La noi e doar atmosfera ca se uia in bucla la denenele de Craciun cu Mickey.
Am decis...Ne ducem de ziua ei la Disney, dar nu punem pe lista resto cu personaje si tort. Nu-s decat 3 restaurante cu personaje si in continuare "nu garanteaza" cine vine cu tortul. O sa o ducem la pranz acolo la unul normal si gata, ca nu vrem sa ne urle si ea de frica unui sobolan.

simonapro spune:
Daca e rost de baut, am aparut si eu
Imi mai fac de cap cat mai joaca copiii carti(razboi), cred ca ghiciti cine castiga, Sebi isi alege el mai multe puncte
La multi ani Timeea si Maria
Ina: ma bucur pentru starea ta, tine-o tot asa
Mami de Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro Novus- Craciunul era la voi ![]() La noi e doar atmosfera ca se uia in bucla la denenele de Craciun cu Mickey. Am decis...Ne ducem de ziua ei la Disney, dar nu punem pe lista resto cu personaje si tort. Nu-s decat 3 restaurante cu personaje si in continuare "nu garanteaza" cine vine cu tortul. O sa o ducem la pranz acolo la unul normal si gata, ca nu vrem sa ne urle si ea de frica unui sobolan. ![]() |
Aha, la noi era deci, scuze, pricepusem ca la voi venise inspirat de atmosfera de la noi

Buna alegerea pt ziua ei

novus spune:
Incerc acum sa o culc pe Ada care-i praf dupa ce ne-am imbaiat , daca nu adorm si eu, revin la chef !!

andiaroro spune:
Daca vrei poze de la Disney, iti fac maine, ca e in prg, daca nu ploua
.
Ina- Profita de starea asta.

Anaan spune:
Ina, ma bucur de buna-ti dispozitie!
Olga, te cred ca esti indragostita, e taaaare dulce Leon!
Noi ne-am tarat cumva pana-n Alba ( e drum de cam 40 de minute cu masina), la niste cumparaturi, ca nu mai aveam nimic prin casa.
Chato, nici mie nu mi-au placut celelalte romane ale Annei Gavalda, in afara de "Impreuna", pe care l-am recomandat pentru ceea ce solicitase Ina: roman usor de citit, care sa te prinda si sa nu fie ceva foarte superficial. Pentru mine a intrunit calitatile astea.
De-abia astept sa vad poze de la sarbatorirea Arianei si mi-ar placea sa vad poze si de la zilele celorlalte doua ghiocele sarbatorite azi( carora le urez o viata plina de bucurii!).
Ina, cred ca o sa-ti cer eu o pila la Astrid a ta, ca vreau sa fac in martie o expeditie la Cluj in scopuri de rebrandurire personala
.