Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
usorlili spune:
Ha... Stiti ce-am vazut la tv in fuga? Ca sunt parinti care au atacat in instanta clasa pregatitoare. Nu stiu amanunte, decat ca maine este primul termen.
usorlili spune:
Am gasit cateva amanunte aici:
http://www.rtv.net/clasa-pregatitoare-atacata-in-instanta-parintii-cer-suspendarea-ordinului-privind-clasa-zero_17556.html
catrinik spune:
Parintele ala care era in studio era picat din luna. Nu stia nimic.
Da-o incolo de treaba ... ca numai daca nu vrei nu te informezi.
Au aparut gramezi de informatii.
Iar ceilalti invitati habar nu aveau despre ce e vorba dar isi dadeau cu parerea.
usorlili spune:
Eu m-am uitat 5 minute si mi-am dat seama ca nu mai am rabdare. Am plecat pur si simplu din fata TV-ului.
riloasa spune:
Dimineta mergem la evaluare.Nu stiu ce o sa fac. La gradinita nu cred ca mai fac grupa pregatitoare, chiar daca ei au scoala. Nu le da voie Ministerul. Daca ea evalaurea va trebui sa il inscriu la scoala? Dar care? Suntem arondati la 152 sau Jean Monnet. La a 2 am inteles ca e scoala drogurilor si la prima nu a auzit nimeni de ea. La 150 unde vreau, nu prea vad sa am sanse. Mai vedem ce mai schimba astia peste noapte.
diana_jors spune:
Citat: |
citat din mesajul lui riloasa Dimineta mergem la evaluare.Nu stiu ce o sa fac. La gradinita nu cred ca mai fac grupa pregatitoare, chiar daca ei au scoala. Nu le da voie Ministerul. Daca ea evalaurea va trebui sa il inscriu la scoala? Dar care? Suntem arondati la 152 sau Jean Monnet. La a 2 am inteles ca e scoala drogurilor si la prima nu a auzit nimeni de ea. La 150 unde vreau, nu prea vad sa am sanse. Mai vedem ce mai schimba astia peste noapte. |
riloasa:
1. gradinita nu mai organizeaza pregatitoare, decat grupa mare. Pregatitoarea o va organiza doar scoala.
2. evaluarea iti va spune daca e sau nu apt de clasa pregatitoare, dar asta nu te obliga sa il si inscrii la pregatitoare, il mai poti inscrie inca o data la grupa mare.
catrinik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui riloasa Dimineta mergem la evaluare.Nu stiu ce o sa fac. La gradinita nu cred ca mai fac grupa pregatitoare, chiar daca ei au scoala. Nu le da voie Ministerul. Daca ea evalaurea va trebui sa il inscriu la scoala? Dar care? Suntem arondati la 152 sau Jean Monnet. La a 2 am inteles ca e scoala drogurilor si la prima nu a auzit nimeni de ea. La 150 unde vreau, nu prea vad sa am sanse. Mai vedem ce mai schimba astia peste noapte. |
intra pe ismb.edu.ro si vezi unde esti exact arondata.
danaionela spune:
Daca gradinita are autorizare si pentru scoala , atunci merg mai departe. Singura diferenta este ca grupa pregatitoare nu o sa mai tina de gradinita ci de scoala... A si mai este o diferenta, cu siguranta pretul este mai mare, exact ca la scoala...
riloasa spune:
Am luat pentru grupa pregatitoare. Ce emotii am avut! Multe intrebari, deja nu mai putea, il vedeam ca obosise. Cam aceleasi au fost. A mai fost cu 2 creioane portocalii unul mai inchis si unul mai deschis, ce se intampla daca oul cade. Zilele saptamanii, sa isi scrie numele, sa isi zica colegii din grupa. Dar s-a descurcat super bine. Cred ca il voi da la scoala ca sa nu mai repete inca o data grupa pregatitoare.
Lorikay spune:
Am mers si noi la evaluare cu toate ca gaza mea va avea 5 ani si 3 luni in septembrie 2012. Dar eu vreau sa inceapa clasa I la 6 ani asa ca am incercat (mai ales ca si educatoarea ne-a sfatuit la fel).
Emotii am avut eu, ea a fost foarte relaxata si a vrut sa mearga cu tati. A terminat in 10 minute cu punctaj 95% (a gresit la intrebarea "ce faci daca prietena ta este suparata" unde, in loc de "incerc sa o inveselesc" a raspuns "sunt si eu suparata cu ea").
As ca, la toamna mergem la scoala.
Din fericire suntem arondati chiar la scoala la care vroiam sa mearga asa ca sper sa nu fie probleme.
Succes tuturor!