Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Bravo Denis.
Acum, parca-mi pare rau ca n-am incercat si noi pentru clasa I. Dar T face 6 ani abia in septembrie si ma gandeam ca-i totusi prea mic desi educatoarea mi-a recomandat sa cer insciere in cls I

Bravo si voua, Catrinik. Este ca a fost frumos?
Pe mine chiar m-au impresionat psihologii. Stiau sa creeze o atmosefera placuta, sa detensioneze atmosfera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Diana multumesc! Bafta si voua!
Felicitari copilasilor care au fost evaluati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

rezultat vizita scoala!

am fost recenzati ca asa trebuia ca sa stie ei exact ce copii au! adica ne-a trecut pe o hartie, cu creionul, mai erau si altii. la indicatia directoarei ("sa-i treci si la hartia strazii") secretara sau cine era e percutat ca lasa asa - adica nu-i hartie cu strada deloc, lasa asa! pana la urma a facut o hartie special pt noi

am vizitat scoala, sentimente amestecate, eu tot l-as strange de gat pe ala cu ideea!

a si am uitat era o mamica cu un baietel, asteptau sa fie evaluati dar nu am avut cum sa o 'agat' ca a aparut directoarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

adica deja sunt in ceata,noi care facem 7ani pe 10 septembrie nu este sigur ca vom intra la clasa I?
asta ar fi culmea invatamantului sa te legi de cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

pana la urma treaba cu circumscriptia mi se pare ok..adica daca o scoala are 50 de locuri si 150 de cereri..cum sa ii departajeze? pe spagi? clar nu..ca asa se facea pana acum..asta cu apropierea de scoala mi se pare mai ok..stiu oameni care stateau langa scoala si nu au fost primiti ca nu au cotizat...asa ca eu una sunt multumita de acest sistem- astfel am sansa sa imi dau copilul la scoala de langa casa...
daca vrei sa inveti inveti..copii care vin de la tara sau din orase mai mici sunt chiar mai competitivi decat copii din scolile de fitze din bucuresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

care sunt scolile de fite din bucuresti? nu glumesc, zau, habar nu am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Usorlili, multumesc de urari
Catrinik, felicitari ; nu-i asa ca a fost tare fain la scoala 24?
Vecina mea care a fost cu baiatul ei azi la evaluare, tot la scoala 24, care va avea 6 ani la sfarsitul lui septembrie 2012 a fost evaluat la cererea ei si pentru clasa 1. A trecut, insa ea vrea la pregatitoare. A fost doar pentru curiozitatea ei.
Muso, citeste cu atentie tot ce s-a scris aici, suna si la telverde; eu stiu ca cei care nu au 7 ani impliniti pana in septembrie incep clasa 1 fara evaluare daca sunt acum la grupa pregatitoare si clasa 1 cu evaluare daca nu sunt. Sper sa nu ma insel ca nu am fost interesata de acest segment de varsta.
Felicitari celor mici care au trecut evaluarea, si bafta celor care urmeaza. Nu va stresati ca nu e greu si asta spune o mamica care a fost stresata pana ieri.Yagmur si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

YAGMUR: cum au fost intrebarile de la evaluarea ptr cls a 1-a (daca poti sa o intrebi pe vecina ta)? difereau mult de cele de pregatitoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Intrebare: Ati auzit pana acum pe cineva care sa nu treaca evaluarea?
Chiar sunt curioasa.Eu pana acum, nu.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Ma gandesc ca daca o fi careva care nu a luat evaluarea...acela trece sub tacere patania

Si aici pe forum, in afara de mine si de inca o mamica, am vazut ca nu s-a mai plans nimeni ca a fost grea/stresanta evaluarea, ba chiar toata lumea a obtinut punctaj maxim. Noi nu stim cat am obtinut, nu aveam cum sa vad in foile doamnelor si nici nu stiam ca as putea vedea , dar sigur cea mica a avut vreo 4 raspunsuri gresite (unele nu in totalitate, fiindca aveau subpuncte) si vreo 2 ezitari. Cu toate astea a luat evaluarea, a primit si o bomboana

Mergi la inceput