Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 2
danaionela spune:
Eu nu inteleg de ce unde au mai scos regula ca au prioritate copii cu adresa pe buletin fata de cei care au flotant? Sunt curioasa pana la urma cate reguli o sa mai apara pana la inscriere?.
catrinik spune:
Da asta ma intreb si eu. Domiciliul de resedinta e tot domiciliu, nu inseamna ca e unul mai "prost".
In metodologie zice clar, la art.1 : (3) Īn sensul prezentei metodologii, prin domiciliu se īntelege inclusiv resedinta, dupa caz.
diana_jors spune:
Mie imi iese buletinul pe adresa noua marti, miercuri avem evaluarea sotul inca ramane pe adresa de Bihor. Noi nu ne-am schimbat actele din cauza ca schimbam judetul, si e complicatia mai mare - trebuie sa mutam de la masina pana la alocatia copilului, tot, si cel putin ultima am mai mutat-o de pe un judet pe altul si mi-a luat 6 luni si acuze de la stat ca luam alocatie din 2 locuri cand eu nu primeam de nicaieri , si o multime de greseli (in loc sa ajung eu in evidenta primariei Bihor a ajuns sotul in evidenta primariei Mures, desi el n-a locuit niciodata acolo etc) si nu m-am grabit sa repet experienta.
Dar cum acum m-a fript la degete, si am aflat tarziu de treaba cu arondarile... asta e. Macar avem actul de proprietate, la nevoie
Nu stiu cum sa fac cu scoala arondata - la recensamant a venit la noi chiar una dintre invatatoarele din sat, si ne-a notat ca locuind acolo, chiar daca oficial adresele ne sunt pe Bihor. O sa sun maine la scoala, ca nu prea am sanse sa ajung, sa vad ce putem face sa fim "arondati" acolo daca buletinul imi iese abia marti...
Sper sa nu ma ia la intrebari miercuri la evaluare, de ce am CI eliberata cu o zi inainte
Bafta celor care inca mai au evaluari si alte trebusoare de rezolvat!
Yagmur spune:
Ne pregatim si noi de evaluare la scoala nr. 24, sector 2. Nu am repetat cu baietelul meu, el nu stapaneste bine nici zilele saptamanii, nici lunile anului (crede ca suntem in luna iunie, cred ca ii este dor de vara), dar am invatat sa fiu relaxata.
Voi posta dupa evaluare sa va spun cum a fost.
O zi frumoasa si bafta celor care merg azi Yagmur si Luca
corina_tutza spune:
Buna dimineata!
Baietelul meu are sase ani, grupa mare la gradi. Ieri am fost anuntati de catre doamna educatoare ca nu se mai face evaluarea. Stiti ceva?
inbox spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yagmur Ne pregatim si noi de evaluare la scoala nr. 24, sector 2. Nu am repetat cu baietelul meu, el nu stapaneste bine nici zilele saptamanii, nici lunile anului (crede ca suntem in luna iunie, cred ca ii este dor de vara), dar am invatat sa fiu relaxata. Voi posta dupa evaluare sa va spun cum a fost. O zi frumoasa si bafta celor care merg azi Yagmur si Luca |
Tinem pumnii!
Eu felicit toti copii care au dat piept cu evaluarea :), sunt niste curajosi, si parintii la fel .
Mai avem o etapa, inscrieerea cu cantec...dar parca la asta sunt mai relaxata, ce o fi o fi, o scoala tot o urma si fi-mea pana la urma !
Lumea mea
ank999 spune:
Yagmur multa bafta lui Luca. Tinem pumnii si asteptam cu vesti.
Mie mi-a scris medicul de fam in adeverinta ca e apta pt evaluare, asta ca sa creasca stresul...
Cred ca copiii sunt mai curajosi ca parintii in treaba asta
Lillo spune:
Multumesc de raspunsuri!
Diana in cat timp e gata buletinul?
Culmea culmilor e ca noi suntem arondati dupa CI la o scoala f. buna, noua, si f. cautata, dar nu imi surade deloc perspectiva sa travesez tot orasul in fiecare dimineata fie viscol, fie ger, minim 5 ani de acum inainte, in conditiile in care, la 3 blocuri distanta e o scoala ok...
Luni are si pitica evaluarea si cam am emotii ptr ca e timida si emotiva.
inbox spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandana inbox, de ce spui ca e inscrierea cu cintec? dandana mamica de gargarita iubita 17.07.2006 |
eu sper sa fie fara cantec, dar la cate bete-n roate se pun ( vezi mesajele de pana acum...), eu de exemplu, vreau la alta scoala decat cea la care sunt arondata, asa ca ma astept la cantece :).
Lumea mea