Clasa PREGATITOARE 2012-2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

eu zic sa suni la TEL VERDE.
si din proprie experienta (am avut si noi o pb), sa suni in mai multe zile, fiindca in functie de ce Inspector raspunde, iti rezolva sau nu problema. adica, daca e unul care se implica, va suna si la scoala si la inspectorat si va rezolva, iar tu vei primi un raspuns oficial. altii iti dau un raspuns cum ca nu e legal, dar nu merg mai departe...

de asemenea poti face o reclamatie la inspectoratul de sector, in care sa ceri sa ti dea raspuns daca e legal sau nu ce se cere de la scoala. faci scris si ceri raspuns scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

La conferinta de presa azi s-a dat un numar de telverde pentru anuntarea situatiilor in care scoala ar cere bani. Ma gandesc ca si asta e o forma de abuz, si poti sa o reclami acolo.

Am notat numarul, e 0800 801 100, functional intre orele 9-19.

Vezi eventual si pe site la b1 - e inregistrarea video, eu sper totusi ca am notat corect, desi sper sa nu am nevoie de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toby79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catrinik

Si ia uite ca tocmai am aflat si eu ca la scoala care ma intereseaza, daca esti flotant, cer si actul de spatiu.

Da da ... stiu, e ilegal, se poate face contract de comodat.
Dar unde se pot reclama lucrurile astea?

Nu esti singurul.La Targoviste cer si pe masa si pe tacsu, am mai scris eu pe celalalt forum ce vroiau aia de la scoala unde mi-am facut eu buletinul (atentie mi-am schimbat buletinul).Dar o sa iasa scandal mare cand vor incepe inscrierile.Eu le promit acest lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora1 spune:

Am si eu o rugaminte, poate voi ati inteles mai bine decat mine declaratia Inspectorului General Alexandrescu in conferinta de azi: cand el spune ca la Scoala 79 (de exemplu) sunt 175 locuri disponibile, din care 39 recenzati in proximitatea scolii - se refera si la clasa I si la pregatitoare? Sau 39 sunt numai la pregatitoare? Voi cum ati inteles?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Citat:
citat din mesajul lui coracora1

Am si eu o rugaminte, poate voi ati inteles mai bine decat mine declaratia Inspectorului General Alexandrescu in conferinta de azi: cand el spune ca la Scoala 79 (de exemplu) sunt 175 locuri disponibile, din care 39 recenzati in proximitatea scolii - se refera si la clasa I si la pregatitoare? Sau 39 sunt numai la pregatitoare? Voi cum ati inteles?

Aici e linkul:
http://www.rtv.net/cristian-alexandrescu-avem-o-estimare-de-284-de-clase-pregatitoare-in-bucuresti_17653.html

Eu inteleg ca este vorba despre 39 de copii in total, pregatitoare plus clasa I. Mi se par imbucuratoare cifrele pentru cei care vor merge in etapa a II-a de inscrieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora1 spune:

Multumesc Matahut. Asa am inteles si eu si recunosc ca ar fi incurajator sa fie asa pentru cei care "vaneaza" locurile libere in etapa II (astia care nu ne-am descuract sa ne schimbam adresa de domiciliu ca sa atacam direct etapa I), dar m-a nedumerit cifra de 5 copii recenzati la Scoala 11: adica numai 5 copii se afla in circumscriptia scolii in total (pregatitoare + clasa I)? Sau e o informatie eronata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Da asa am inteles si eu: 39 si cls 0 si cls I.

Din ce am inteles azi de la Alexandrescu doar 4-5 scoli au nr de copii recenzati mai mare decit nr de locuri disponibile.

Ati vazut reportajul de la Antena 1 cu camera ascunsa?
Ziceau ca directorii au primit indicatii sa faca copii dupa buletine si sa vada la ce data a fost obtinuta viza de flotant.
Asa si??? care data e buna pt a fi luata in considerare? 1 feb? 1 ian?

Cred ca doar incearca sa descurajeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Citat:
citat din mesajul lui coracora1

Multumesc Matahut. Asa am inteles si eu si recunosc ca ar fi incurajator sa fie asa pentru cei care "vaneaza" locurile libere in etapa II (astia care nu ne-am descuract sa ne schimbam adresa de domiciliu ca sa atacam direct etapa I), dar m-a nedumerit cifra de 5 copii recenzati la Scoala 11: adica numai 5 copii se afla in circumscriptia scolii in total (pregatitoare + clasa I)? Sau e o informatie eronata?

Cred ca circumscriptia scolii 11 cuprinde strazi pe care sunt multe firme, resedinte de Corp diplomatic sau de persoane cu mare stare care isi permit scoli particulare, si mai putin case de muritori de rand. Ar fi interesant de facut o cercetare a profilului locuitorilor acelor strazi - poate ca sunt familii fara copii (axati pe cariere :D), persoane in varsta sau familii cu un singur copil :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celena2 spune:

Daca se doreste transparenta ma intreb de ce nu se afiseaza pe site-ul ministerului numarul de clase + numarul de recenzati pe fiecare scoala in parte (zic si eu)....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

am impresia ca au zis ca vor afisa pe 2 martie.

Mergi la inceput