Piersicute de iulie august (18)
Raspunsuri - Pagina 7
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kimmy Buna seara! Dentistii astia mi-au bagat spaima in suflet ,unu ca face dar pe semnatura mea,si altu ca imi face pe viu,fara anestezie,si doar daca imi da o hartie dr gineco ca e ok ... Azi parca m-a durut mai putin. _ Mamica mandra 15+ Povestea noastra |
Poate o sa te doara din ce in ce mai putin maseaua Kimmy si mie mi-a cerut dentistul hartie la mana de la ginecolog .
Foarte proeminenta burtica , imi place ...
19+
adarev spune:
Ali, l-am pupat pe Tudor. Chiar mi-a facut o salata foarte buna.Ioana,1600 ron a fost amniocenteza, iar dc,. ai rh neg.si el considera ca a trecut prin placenta te mai costa 500. La mine nu a fost cazul si nu m-a costat decat 1600 ron ca-ti deconteaza.Osa mauit si eu la Kimmy. Ce nostalgica esti Fleur, cred ca ti-e dor uneori de casa. Fratele meu e stabilit la Bruxelles, e casatorit cu o cehoaica si uneori sunt convinsa ca-l apuca dorul.
Ada
ioana3110 spune:
Balanta
Da, eu as vrea sa fac. Pe de alta parte am un sentiment incredibil de bun legat de BB cum ca e bine si perfect sanatos.
Si daca prin absurd, ar iesi amnio aiurea, nu cred ca as fi in stare sa o cred.... nu stiu daca ma intelegi ce zic. Cred ca as refuza sa cred ca ceva nu e ok. Si atunci nu stiu daca are sens sa mai fac.... inca imi dau gandurile cu barca...
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
ali24 spune:
muraturica imi pare rau ca esti stresata din nou.iti tinem pumnii sa treaca toate vestile bune si durerile si te mai necajeste si sa te poti bucura linistita de sarcina si de bebe.
mi a spus ca am imunitate si de aceea nu mai trebuie sa le repet.dar eu cum nu stiam sa citesc rezultatele nu stiam ca am sau nu am.
da balanta din pacate dar macar de ar fi cat de cat apropiate parerile dar dupa cum vezi la mine au fost de la o extrema la alta.la unul sa nu pot face nimic si la altul orice. asa ca eu o sa fac pe undeva pe la mijloc
19+
rafael albert(25.05.2007)
muraturica spune:
Ali, multumesc de gandurile bune.
Mie mi-a spus sa o repet deaorece nu am imunitate si o pot face. La tine e logic ca daca ai imunitate nu mai e nevoie sa o faci. Inseamna ca primul tau dr. chiar nu mai stia ce sa faca sa te puna la cheltuit de bani.
Acum chiar ma duc la culcare. Colac peste pupaza imi curge si nasul. Sper sa nu racesc.
Va pup si ne citim maine la cafeluta.
14+
ioana3110 spune:
Noapte buna fetelor!
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
Daconst spune:
Vin si eu cind toata lumea doarme deja...
Am fost plecata sa-mi pun unghiile si abia ce am ajuns.
Ali,nu sunt asa frumoase ca ale tale,dar mi s-a facut dor cind te-am vazut.
Azi mi-am vopsit si parul...mi-am facut damblaua.Ma simt bine.
Kimmy,ai si tu burtica maricica.Baia imi place si mie mult.Noi avem baia de serviciu cu crem si maro iar pe cea mare am facut-o in culori mai multe,ca asa mi s-a parut mie mai cald cumva.
Ada,eu te inteleg perfect ca e greu,dar daca in seara asta nu ai nimic de maine poti usor,usor sa te mai ridici,parerea mea.
Despre analize si dr.sincer mi se pare suspect doar cind astia aici nu pomenesc nimic si in Ro fac adevarate investigatii si analize.Faza e ca fetele din Ro nu au cu ce compara si atunci e usor sa cazi in capcana medicilor care pina la urma ii intereseaza sa cistige ei,din pacate.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
19 sapt
ali24 spune:
pai dana acum ca te ai dichisit ai face bine sa pui si niste poze
19+
rafael albert(25.05.2007)