Piersicute de iulie august (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Balanta, fetele va dezamagesc, barbatu-meu cica nu mai mananca ca se ingrasa. Asa ca se gandi fiu-meu sa-mi faca o salata.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Balanta, fetele va dezamagesc, barbatu-meu cica nu mai mananca ca se ingrasa. Asa ca se gandi fiu-meu sa-mi faca o salata.

Ada

Vezi, tot in copii ni-i baza...
Oricum, misto pretextul sotului... ce n-as da sa aiba si al meu asemenea idei si sa nu mai gatesc...
Ada, odihneste-te cel putin 2 zile si apoi reia activitatile, la viteza mai redusa.
Despre lichidul amnio ce sa zic, verifica atent doar daca sunt scurgeri vizibile, lichide, ce n-au legatura cu mersul la toaleta. N-am inteles care-i treaba cu nospaul, se ia vaginal, sau modifica nuanta urinei? Oricum lichid amnio nu se scurge (daca, Doamne fereste, s-ar intampla) odata cu urina.
PS Trimite-i pe baieti la farmacie, ok?

Bafta multa celor care urmeaza la amniocenteza, CamiM si, daca nu ma insel, Ioana! pentru proceduri fara complicatii si rezultate perfecte tuturor celor care fac!

Ioana, de ce ti-e rau? Of, sper ca esti mai bine acum.

21 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna seara!
Ada,ma bucur ca a fost bine la amnio,ai sa vezi ca si rezultatul e bun.
Sotul meu gateste foarte bine,si destul de des in ultima perioada,mai ales de cand am inceput sa lucrez,ca eu am stat acasa cu Timi 3 ani si un pic,fara indemnizatie.
Multumesc de raspunsuri si sfaturi in legatura cu durerile mele de dinti.Dr mea gineco mi-a spus azi ca pot sa fac anestezie cu xilina,nu cu adrenalina,si bebe nu o sa pateasca nimic.Dentistii astia mi-au bagat spaima in suflet ,unu ca face dar pe semnatura mea,si altu ca imi face pe viu,fara anestezie,si doar daca imi da o hartie dr gineco ca e ok ...
Azi parca m-a durut mai putin,dar tot timpul,nu ma lasa nici 5 minute fetelor.Daca la noapte iar nu pot sa dorm de durere,maine ma duc la dentist,si repar si cu asta basta...
Am pus si eu o poza,e cam proasta calitatea,si mno,scuzati fata,chiar sunt obosita si chinuita de dureri
Eu azi am facut fasole boabe scazuta cu ciolan
Sa aveti o seara placuta

_

Mamica mandra 15+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Ada
eu zic sa nu risti nimic, de-aia iti zic stai 3 zile in pat!
Uite ca eu am stat 10 si inca nu am murit desi este naspa, recunosc

Fleur, mi-e nu mi-au trecut greturile inca si nimic nu s-au diminuat. Si in plus, indiferent ce mananc, chiar si un sticks, ma balonez ingrozitor. Ma gandesc sa nu fi facut ceva la matze, sau la stomac...

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ada-pana acum ma minunam ca iti gateste barbatelul,dar acum cu baiatul m ai dat gata.da i un pupic din partea mea

mai fetelor si eu sunt in cu ce idei le mai vin doctorilor astia,acum ca fac asta ptr bani sau dumnezeu stie ptr ce nu cred ca mai are asa importanta dar cu siguranta sunt unii care in loc sa te incurajeze sa vezi sarcina pe ceva cat mai natural ei mai mult te streseaza cu tot felul.
un exemplu pe care l am intalnit chiar eu de la o luna la alta diferenta.
doctorul la care mergeam mi a dat sa fac si dublu test si triplu test....mi a spus repaus la pat cat mai mult,sa nu ridic ,sa nu fac nici macar curat,baie,sex tot tacamul de interzise
peste o luna cand m am dus la altul credeti ma ca a ras de mine cand m a auzit ca cred ca ma doare burta ca am aspirat si am ridicat din greseala aspiratorul.a spus dar doamne dar de ce sa nu faci asta doar nu esti handicapata(bine a ras si m a facut handi in sens bun,)si mi a spus ca pot face orice dar sa nu exagerez.
si i am dus si toate analizele ce le am facut pana atunci si i am zis ca am facut dublu test si triplu test si el m a intrebat ca de ce am facut si tt daca dt a iesit ok?am ramas afis.de unde sa stiu eu daca celalat mi a spus ca lui i se pare esential sa le fac amandoua.
celalalt mi a mai spus ca trebuie sa repet si toxoplasmoza la nu stiu cat timp.si il intreb pe actualul cand si el imi spune ca nu mai trebuie repetata deloc si mi a explicat foarte frumos si pe intelesul meu de ce.
acum dupa cine sa te mai iei?daca mergi la 10 doctori diferiti probabil ca vei avea 10 pareri diferite..naspa

19+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannett spune:

Kimmy, f simpatica burticuta ta!
PS: Imi place baia. Caut si eu idei de amenajari si imediat imi sar in ochi detalii de genu.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Ada, cat te-a costat amniocenteza la Herghelegiu?

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ioana, te-ai decis sa faci amnio?
ada, azi iar ai mancat ca o vrabiuta .
ali, cam asa e pe la noi: cati dr-i, atatea pareri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Hello.
Eu abia am ajuns acasa dupa o plimbare prin magazine. Vad ca ati fost tare vorbarete.
Ada, ma bucur ca esti bine. Stai cuminte in pat.
Despre ce vb voi cu incompatibilitatea de grupe nu am auzit pana acum. Momentan refuz sa caut mai mult despre asta pe net ca sunt oricum intr-o pasa foarte proasta. Am aflat niste vesti proaste care m-au ingrijorat. Sunt oarecum si frustrata de faptul ca de cand am aflat ca sunt gravida vestile proaste se succed in jurul meu (nu legate de sarcina, astea de fapt sunt singurele bune). Parca nu am avut zi fara stres si griji de cand il port pe bebe.
Scuze, nu am vrut sa va zapacesc.
Ali, sunt curioasa...de ce a zis dr. tau ca nu e necesar sa repreti toxo. Si mie mi s-a zis sa o repet la 2 luni fiindca nu am imunitate.
Va pup pe toate si ma bag in pat ca deja ziua asta a fost prea grea si prea lunga.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Kimmy, frumoasa burtica.
Baia ta e super, parca tu ziceai ca abia ai amenajat-o, nu?
Si eu sunt cu alb si negru la decor, mai incerc culori, dar mereu revin la alb si negru, mai bine zis negru cu accente de alb. Tot apartamentul meu e decorat asa:bucataria alba, living si dormitor cu mobila neagra, camera bebe + biroul meu alb predominant cu accente de negru (birou, suport tv). Aveam la un moment dat si un covor negru, pufos, super, o sa ziceti ca negrul e sumbru, mie imi place, mi se pare extraordinar de cald si de profund, e non-culoarea care inglobeaza in ea tot spectrul culorilor.
Din pacate baia nu o pot reamenaja, ca stam in chirie... In Ro aveam gresie neagra in baie, placi mari...ehe, ma gandesc cu nostalgie la apartamentul meu din Iasi. Aici iau mobila Ikea in special, imi place mult stilul lor simplu si functional.
Hai ca aberez off-topic, ca sa zic asa.
Muraturica si tuturor somnoroaselor, noapte buna si sa va ocoleasca vestile rele!

21 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput