Piersicute de iulie august (18)
Raspunsuri - Pagina 5
Biribu spune:
Ada stai in pat!
eu maninc humus pe piine cu masline ...
Fleur asa e, ai dreptate, insa eu cred ca nu e vorba de relaxare ci de constientizarea faptului ca natura stie ce face.
acuma cu grupurile astea, ar trebui pesemne sa ne intrebam consortii ce grup au inainte sa ne luam, ca sa nu fim incompatibili
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adarev Porumbita, dar ce anticorpi sunt astia B?De incompatibilitate?Sau ce fac ei? Ada |
grupa mea de sange (0) si a sotului (b) nu sunt complatibile;
in cazuri grave (cand sunt anticorpi prezenti) dupa nastere bb are nevoie de transfuzii cu sange
hai ca reeditez ca intre timp voi ati explicat;
eu le am interbat pe asistentele de la institut ce si cum;
analiza tr sa o mai repet in sapt 28-30;
in cazuri "usoare" da clasicul icter;
dc insa apar in numar f mare acei anticorpi se intervine in cazul bb usului;
balanta_tm spune:
ada, sa ne spui si noua ce ti-a gasit sotul in seara asta .
Al meu parca are doua maini stangi in bucatarie: si daca e sa prajeasca doua oua, umple tot aragazul cu ulei . Mi-a zis ca nu are nici o atractie fata de bucatarie si ca mai mult de o paine cu unt si gem sau un sandwich, nu se simte capabil sa faca.
Asa ca mai bine nu incearca sa gateasca . Dar imi place sa aud ca sunt barbati care se pricep.
Biribu spune:
Aruba banii se aduc ca argument pt ca asta e motivatia in romania pt a cere aceasta analiza. in fine, ma opresc cu discutia aici, sigur ca internetul e mare dar depinde si de pe unde citesti. plus ca sigur ca fiecare face ce vrea la urma urmei, si pe mine insa ma "zgirie" faptul ca se creeaza tot feluri de zvonuri despre probleme inexistente si cit de grave ar fi ele
Porumbita sincer nu am auzit macar un caz in care sa aibe nevoie bb de interventie pt incompatibilitate de grup sanguin, inafara de celebra lampa. Rh e sigur alta treaba, si exista si alte probleme mai rare, dar noi vorbim de cazuri normale, uzuale.
apropo, al meu face mincare buna
adarev spune:
Balanta, si al meu e total.Nu stie nimic, aaa, ba da face un piure foarte bun.Fetelor, pana la urma cine vrea isi face toate testele posibile, cine nu, nu.
Ada
Fleurdelise spune:
citat din mesajul lui Biribu acuma cu grupurile astea, ar trebui pesemne sa ne intrebam consortii ce grup au inainte sa ne luam, ca sa nu fim incompatibili |
...Si sa stim sigur cine e tatal ...
Apropo de barbati la bucatarie, si cu al meu e pericol, in special cand e vorba de tigai, ulei incins, scos tavi fierbinti din cuptor...
S-a ars destul de grav la degete cand facea cartofi prajiti si a uitat tigaia pe foc, ca vorbea la telefon (home alone). Dar face bine chestii cum ar fi: oua fierte, pui la cuptor (pe sticla, dar trebuie sa il scot eu...) Vorba aia, toti compenseaza prin altceva.
Ada, ca sa nu ai emotii, zi-i sotului sa comande ceva... e mai sigur!
21 + X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Biribu spune:
citat din mesajul lui Fleurdelise ...Si sa stim sigur cine e tatal ... |
rizi tu rizi dar....
michelle1981 spune:
Eu am grupa 0 si sotul A, cred (sau B) si Bianca a avut icter prelungit, cam o luna jumate, dar nu a fost nevoie de lampa. Nu a fost nevoie de nimic, niciun tratament.
Pe vremea aia credeam ca e icterul laptelui matern, dar cred ca e acelasi lucru, si trece de la sine
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">16+
ioana3110 spune:
Buna fetelor
Am fost si eu azi la eco sa imi vada hematomul, si se pare ca incet incet se retrage. Slava Domnului.
Dar doctora m-a tinut la clinica si m-a pus pe perfuzii vreo 2 ore in incercarea disperata de a-mi diminua raul. Cat am stat pe perfuzii a fost ok. Dupa aia iar n-a mai fost. Acum iar mi-e rau . Mi-a prelungit medicalul dar trebuie sa merg maine la serv ca deja s-au ofticat ca nu sunt acolo ...
Ada, ma bucur tare mult ca a fost usor! Imi dai curaj si mie
Si stai potolita in pat 3 zile ca risti mult altfel.
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
adarev spune:
Of, fetelor,ma plictisesc in pat. De fapt, ma mai miscai pe aici si m-am dus si pana la farmacie,e foarte aproape de bloc ca nu mai aveam no-spa.Acum fac fractii cu Tudor ca are maine test la matematica. Mi-a iesit pe nas si mie scoala asta.Am impresia ca sunt cerintele prea mari, ori pe al meu atat il duce capul. Iar ma enervez. Pana acum mi-a luat 9 la mate, 7 la testare la rom, acum veni cu un 8 la test. la biologie 9 la geogr. si am mai primit si un e-mail ca trebuie sa repete testul la ebraica. Astia au alt sistem total diferi. Vorbesc cu ei numai in engleza si totul e scris nicio ascultare orala. Am zis ca e mai ferit de toate nebuniile, si daca mi luam o femeie si cu meditatii , la aceeasi suma ajung. In fine, nu va mai innebunesc cu aiurelile. Fetelor 3 zile, trebuie sa stai potolita? Ioana nu trebuie sa-ti fie frica, chiar este ok si nu doare, asa ca stai linistita. Am uitat ca iau no-spa si cand m-am dus la toaleta am crezut ca e lichidul amniotic, noroc ca mi-am amintit de culoarea pastilei.
Ada