Piersicute de iulie august (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

ARUBA iubita imi este si rusine sa va spun am 36 de ani si 2 luni , voi sunteti tinerele toate. Asteptam de 10 ani minunea asta in viata noastra, ma saturasem de doctorii din Romania nici unu nu ne-a rezolvat, ba chiar Dr Albu mi-a spus ca nu mai am nici o sansa sa devin mamica . Cu ultimile puteri si sperante am ajuns in Turcia unde doctorii sunt muuuullllt mai pregatiti fata de cei din Romania, incomparabil as putea spune, ne-a acordat mult mai multa atentie, au stiut unde sa actioneze, au stiut ce au de facut si minunea s-a intamplat cu voia Domnului.

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

adarev chiar m-ai facut sa plang, stiu cum e sentimentul, e ingrozitor........

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1984 spune:

fetele pls nu ma uitati si da-ti-mi si mie parola si mail-ul pt picasa, sunt tare curioasa ca va vad burticile si sa ma "laud" si eu cu a mea

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Ada, e incredibil de trist ce ne spui tu. E pacat ca oameni care isi doresc asa de mult un copil nu reusesc. Eu uneori ma simt asa, vinovata, ca sarcina a aparut imediat, din a doua luna de incercari, si alte cupluri se chinuie atat. Inclusiv nasii nostri de cununie ( care au amandoi 29 ani ) se chinuie de vreo 4 ani si nu reusesc, iar toate analizele si investigatiile din lume le ies perfect. Ea inca nu e pregatita sa faca FIV, a zis ca poate peste cativa ani, ca ii e frica de efecte secundare, eu habar n-am care sunt astea dar fiecare decide pt el.

Tamys: stai linistita ca nu iti arati varsta, si tu si Ada sunteti ca 2 pustoaice!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ada, din pacate FIVul are sanse de reusita de doar 30% (in medie). Este o loterie, dar conteaza totusi si clinica unde se face FIVul.
Eu al doilea FIV l-am facut "in secret" in privinta prietenilor, tocmai pt a evita in caz ca nu as fi reusit, momente grele, explicatiile, telefoanele triste, etc.
Oricum, e cumplit sa nu poti sa concepi natural .

Mergi la inceput

Cristina: ti-am trimis!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1984 spune:

Aruba multumesc!
numai burtici una si una, am sa pun si eu cand ajung acasica

15+

Mergi la inceput

Balanta, prima ta sarcina a fost obtinuta natural?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Ada, impresionanta povestea prietenei tale. Imi pare chiar rau pentru ea. Nu stiu cum e sa incerci atat de mult sa ai un bebe, dar e frustrant ca persoane care chiar vor si pot creste copii nu ii fac, iar altii fac peste masura.
Eu in maxim jumatate de ora plec de la birou. Ma duc la sedinta de infrumusetare. Va scriu de acasa sa va spun cum a fost. Poate reuseste sa ma mai bine dispuna, ca acum nu as avea nici un chef. Numai ca i-am zis nasei mele ca ma duc si mi-e jena sa lipsesc. Ar fi putut trimite pe altcineva in locul meu daca ziceam din timp ca nu vreau.
Va pup.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Offf Ada imi pare asa de rau pt ei , stiu cum este , asa cum spunea si Balanta conteaza foarte mult clinica unde faci FIV si Bunul Dumnezeu sa nu uitam de asta . Sansele sunt foarte mici , bani foarte multi si nu oricine isi permite , sotul meu a spus la toata lumea de FIV si tot timpul il certam , ca nu trebuie sa stie nimeni , tot din acelasi motiv ... trebuiesc date explicatii si primesti multe consolari care nu te ajuta la nimic , mai rau te inraiesc , am fost un caz fericit cu reusita din prima si operatia , etc ... dar cred ca Dumnezeu are cu fiecare om cate un plan , viata mea s-a schimbat radical in 6 luni de zile , casnicie ... copil ... serviciu , apare binele cand vei ramane fara nici o speranta . Le urez succes pe mai departe, pt ca niciodata nu vei renunta la gandul asta .

19+

Mergi la inceput