Piersicute de iulie august (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

buna dupa amiaza, fetelor. vad ca sunteti bine si ma bucur.
alina, te asteptam cu vesti, cred ca ar fi bine ca dupa ce te intorci de la dr sa stai in pat.
cristina, felicitari pentru . se albastreste serios odiseea noastra.
muraturica, toxo se poate face de la orice nepreparat termic (oua, carne - bineinteles cu exceptia legumelor si fructelor)

stiu ca va stresez ci greutatea, fetelor. dar aseara m-am urcat pe cantar si mi-a stat inima: am luat 4 kg!!!!! voi cate ati luat de cand sunteti insarcinate? eu stiam ca e bine sa iei 500 gr pe luna si tare as fi vrut sa nu iau mai mult. e drept ca am o pofta de mancare de nu ma mai pot opri, o sa ajung rotunda ca un balon

15+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1984 spune:

eiiiii IIuli, din punctul meu de vedere esti o fericita cu 4 kg in plus. eu am luat 6 pana acum si vad ca nu ma opresc, culmea e ca nu prea sa vede cat am luat.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

La Bianca am verificat in sarcina orientandu-ma dupa calulatorul de aici: "calculatoare/calculator-de-greutate-in-sarcina.html" (cautati textul pe google ca daca il pun complet apare "reclama" in locul site-ului)

Ma bucur ca au aparut poze noi cu burtici, care mai de care mai frumoasa

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Domnitelor va multumesc, sunt fooooooaaaaaaaaaarrrrrrrte mandra cu burtica mea, nu imi vine sa cred ca sunt in sfarsit insarcinata, astepta de-o viata momentul asta, am visat tot timpul la perioada asta si nu mai credeam ca o sa mai vina vre-o data in viata mea asa o mare minune. multumesc Domnului ca s-a indurat!!!

17+ cu

Mergi la inceput

cristina, problema mea e ca eu am si luat vreo 3-4 kg inainte sa raman insarcinata si planuiam sa le dau jos inainte de a ne pregati de bb. dar bb nu a asteptat dieta mea si uite-ne rotunzi foc la nici 4 luni. chestia e ca eu nici nu ma cantarisem, dar a inceput de cateva zile sa ma doara tare spatele si nu stiam de ce - ei bine, tragea fundul greu
michelle, ia sa ma uit si eu la calculator, desi mi-e cam frica

15+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Eu tot 4 kg pana acum dar cred ca sunt doar pe burta si la sani ca in rest incap in blugii mei normali, doar ca nu ii pot inchide sus.

Tamys, cati ani ai? Pari ft tanara, sunt curioasa ce inseamna ca ai asteptat asa mult sarcina asta! Si mai zi-mi de unde ti-ai luat tricoul, e ft dragut!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor, prietenei mele nu i-a reusit nici al treilea FIV . Sunt terminati amandoi. Este ziua ei de nastere azi si implineste 30 de ani.Va inchipuiti ca este asa greu ca nici nu sti ce sa le spui si, probabil ce senzatie au cand ma vad pe mine cu burta. Nu va mai spun ca pentru FIV ul asta au facut, imprumut in banca. Sa nu credeti ca sunt in varsta. V-am zis amandoi au 30 de ani. Ce sa va mai spun de cumnata mea care are 22 de ani si incearca de 4 ani. A fost la Albu si i-a spus ca singura sansa este Fiv. dar nici cu asta nu reusesti de fiecare data.Asa ca fetelor, trebuie sa-i multumim lui Dumnyeu de ceea ce ni se intampla. V-am povestit de prietena mea, ptr. ca m-am uitat pe facebook si in toate mesajele toti ii ureaza sa-si indeplineasca visul.Si ea , acum 2 zile a aflat ca nici de data asta nu a reusit.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Eu, tot 4kg. Cand ma uit la blugii mei, marimea 26...

Ada

Mergi la inceput

ada, doamne ce trist. chair ca trebuie sa multumim lui dumnezeu ca putem face copii natural. sa ii ajute dumnezeu sa reziste pe mai departe si sa ia cea mai buna decizie pe viitor

15+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

offf ada- e foarte trist.fiv-ul este o loterie....e horror pt ei.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+15 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput