Piersicute de iulie august (18)
Raspunsuri - Pagina 10
valy27 spune:
buna dimineata si de la mine.sa aveti o zi minunata.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+15 sapt, doamne ajuta in continuare.
muraturica spune:
Buna dimineata fetelor. Beau cafeaua de la birou unde am o gramada de treaba.
Sunt tot intr-o pasa proasta, ba chiar mai proasta decat ieri.
Va inteleg pe cele care va panicati ca si eu sunt la fel. Probabil paranoia asta numai imi accentueaza starile proaste, dar, din pacate, nu o pot controla. Freedelia, sa ne anunti ce si cum cu sotul tau. Probabil ca e bine, dar stiu cat de grea e asteptarea ta.
Va pup pe toate si incerc sa lucrez.
Diseara de la 5 particip la o sedinta de infrumusetare gratuita. A castigat-o nasa mea si ea nu se poate duce. Din pacate nici asta nu m-a bine dispus.
14+
freedelia spune:
Gata, fetelor, e ok, va multumesc pentru suportul moral!
Am primit o avalansa de mesaje, trimise ieri dar de fapt netrimise. Si-a restartat telefonul cand s-a trezit ca nu reusea sa faca nimic cu el si atunci s-au trimis toate. Si apoi m-a si sunat.
Balanta -- exact asa facem si noi, imi da mesaj cand incepe avionul sa se miste ca sa decoleze, sa stiu exct ora si apoi imediat ce aterizeaza.el calatoreste foarte des, am o data pe luna pe alt continent si inca o data in China sau in Asia. Asa ca acum m-am mai obisnuit, insa si lui i-a intrat in reflex, ca inainte mai uita si era cumplit.
Va pup, buna dimineata, sa aveti o zi buna!
Delia, 16+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
Alina_29 spune:
Buna dimineata burtici,
Stiu ca v-am scris rar....noi avem 16 saptamani si tocmai am aflat ca vom avea fetita...fericire mare fiindca mai avem si un baietel acasa..insa v-am scris deoarece aseara am patit ceva si imi este foarte frica,am sangerat putin iar de aseara ma doare burta si mijlocul nu stiu ce sa fac...am luat tratamentul dat de doctor insa durerile persista,dc s-a mai intamplat la vreuna din voi va rog sa ma sfatuiti si pe mine..pupici burtici
+16
muraturica spune:
Freedelia, ne-am linistit si noi o data cu tine.
Si eu sunt intr-o asteptare din asta paranoica in perioada asta, dar din pacate la mine mai e mult pana o sa vad cum se aseaza lucrurile. La cum gandesc acum, oricum numai bine nu....
Va pup.
14+
adarev spune:
Hei, Multumim de cafea Kimmy. Muraturico, ce ai?Daca te putem ajuta spune, macar te mai descarci. Freedelia, bine ca a sunat. Nu-mi spuneti fetelor ca si eu sunt la fel, paranoia.Mai stau si azi pe aici prin casa si maine cred ca ma duc la serviciu.Ali, iar o sa dai de niste praji bune pe acolo. Nu stiu ce am dar de o vreme numai la prajituri ma gandesc.
Ada
Kimmy spune:
Alina,eu spun ca daca ai dureri,si mai ales daca si sangerezi,sa te duci urgent la medic.Poate sa fie colul sensibil si de acolo usoara sangerare,dar cel mai bine e sa vada dr.
Roxana,si eu am maine programare la dr,o sa am 16 s si o zi,sper sa ne spuna si noua ce e bebe .Dealtfel,eu sunt mama paranoia,ca bebe e puturos,si desi l-am simtit de foarte devreme,misca foarte rar,si abia sesizabil,asa ca...
Gata,am adus si fata acasa
Si eu vreau prajiiiii ,de cioco,cu crema multa ,preferata mea e amandina.cred ca o sa si fac azi sau maine,ca iese mai buna decat cea din comert!
_
Mamica mandra 15+
Povestea noastra
roxypuy spune:
hello fetelor!
ada, ma bucur ca ai trecut cu bine peste amnio acum stai cumintzik si ai grija de tine si de BB.
alina - eu zic sa mergi la dr daca ai si sangerare pe langa dureri...si pe mine ma doare spatele de cateva saptamani si am si ceva jena in burtik, dar cedeaza la no-spa+stat intinsa. sangerari n-am avut deloc...ai grija!
fetelor, la 14.30 merg la consult, sa-mi tineti pumnii! sper sa imi faca si echo k as vrea sa-l vad pe BB, poate ne spune si ce e revin cu vesti cand termin.
va poop!
Roxy
17+