HAI puiutza, dari!!!!(69)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Of Raluca, sper si eu ca e ok, ma gandeam ca dc nu plange e bine...ca ea face, de la ea citire, mititica

mamica fericita foc de Eva Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Anca_cls..superba povestirea!

Cati...ce bunatati gatesti de ziua sotului?

Si Alexa mai regurgiteaza..mai vomita jet(rar).Incerc sa nu ma sperii..poate nu ii prieste ceva ce am mancat eu.eu pe asta pun vomitatul jet.Cand vomita zilnic jet..atunci as consulta un pediatru..

mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Felicitari Mihaela!!! Sper din suflet ca sunteti bine!!! Sa fti sanatoase, iar micuta Iris sa va aduca multe bucurii

Felicitari Anca pt poveste Foarte frumoasa, sa-ti notezi la ce capitol ai scris ca sa citesti peste ani, iti va face bine

Noi suntem bine. Sunt total indragostita de Leon care este foarte cuminte. David il accepta, mai face crize, dar nu din cauza lui. Incerc cat pot eu sa petrecem timp impreuna.

Astazi i-a cazut si buricurul si arata bine. Eu ieri mi-am scos firele si ma simt f bine. Prea frumos este totul, parca mi-e si frica sa ma gandesc la asta.

Cateva poze cu puiul meu. Mai am, dar nu le-am descarcat pe toate

https://picasaweb.google.com/olgagireada/Leon?authkey=Gv1sRgCNju0oLA9Ovp7wE#5712688984988380418

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetele noi suntem bine am scapat fara incizie doar a evacuat puroiul am fost ieri la control si a zis doc. ca ne vedem in 2 saptamani la control.

Felicitari mihaela

Va pup fetelor mai aveam multe sa va zic dar intru maine ca plabge bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

fetele noi suntem bine am scapat fara incizie doar a evacuat puroiul am fost ieri la control si a zis doc. ca ne vedem in 2 saptamani la control.

Felicitari mihaela

Va pup fetelor mai aveam multe sa va zic dar intru maine ca plabge bebe

implinita de Rafael-Ioan

Ce bine ca sunteti pe drumul cel bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Salutare!!!

Felicitari Mihaela!!! Sper din suflet ca sunteti bine!!! Sa fti sanatoase, iar micuta Iris sa va aduca multe bucurii

Felicitari Anca pt poveste Foarte frumoasa, sa-ti notezi la ce capitol ai scris ca sa citesti peste ani, iti va face bine

Noi suntem bine. Sunt total indragostita de Leon care este foarte cuminte. David il accepta, mai face crize, dar nu din cauza lui. Incerc cat pot eu sa petrecem timp impreuna.

Astazi i-a cazut si buricurul si arata bine. Eu ieri mi-am scos firele si ma simt f bine. Prea frumos este totul, parca mi-e si frica sa ma gandesc la asta.

Cateva poze cu puiul meu. Mai am, dar nu le-am descarcat pe toate

https://picasaweb.google.com/olgagireada/Leon?authkey=Gv1sRgCNju0oLA9Ovp7wE#5712688984988380418

Subscriu, felicitari Mihaela!!!
Olga e un dulce Leon , si a mea pitica tot asa cuminte sta la baie, aproape ca adoarme in cadita :)
La fel face si a mea cand ii dau san, dupa cateva minute tipa si cauta cu disperare sfarcul.. nu ii dau completare, nu vreau sa o invat si cu lapte praf iar la maternitate si pediatra mi-a spus ca nu e nevoie sa ii dau LP dc ii dau san.
Eu cred ca lapte e destul doar ca poate astea sunt fazele prin care trec ei... sau poate mancam noi ceva ce nu le prieste lor, sau sunt pur si simplu lenese (lenesi) cand sug la san.
Eu ii mai dau ceai baby Calm ocazional, in rest nu ii dau nimic desi si am o cutie de LP in casa pt orice eventualitate dar sper sa n-am nevoie.
Buricutul a cazut acum cateva zile si il tamponez 1-2 ori /zi cu spirt, am observat ca mai are urme mici de sange pe acolo, sper ca e ceva normal , la piticii vostri cum a fost ?
Si a mea se irita de la pampers insa folosesc de fiecare data Bepanthen si mai trece iritatia chiar dc nu de tot.
A mea pitika e cuminte insa sunt seri cand nu ma lasa sa dorm de exemplu aseara, am stat cu ea cred ca o ora la san si apoi tot n-a vrut sa doarma , dra pun asta pe seama colicilor, ca am vazut ca strange din picioruse.. si se screme saracuta. Voi ce le dati la bebei pt colici? Eu am folosit Espumisan dar vad ca nu isi prea mai face efectul mie asa mi se pare...
Hai ca m-am intins cu scrisul de cred ca v-am plictisit.
Ma duc la Bianca si ma asez sa diorm langa ea sper sa reusesc...
Va pup , sanatate si felicitari fetelor care au nascut de curand !!!

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca Maria ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Gianina, pedalatul acela este semnul ca pe copila o doare burtica. De regula, la colici, ei isi freaca calcaiele. 200 gr intr-o saptamana este super ok, lasa copilul in ritmul lui.Faza aceea cu sfarcul o patesc si eu si nu-i stiu semnificatia. Dar trage zdravan, parca e cauciuc sfarcul meu, il intinde ca pe guma de mestecat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

sun t obosita rau, oboseala asta tot de la anemie cred ca e ...azi am avut si musafiri toata ziua si sunt rupta..ma doare capul rau

a venit si dr pediatra caci i-au iesit niste bubite pe el...se pare ca e o dermatita , buricutul e bine si a luat 500 gr in doua saptamani de la nastere...deci e bine...

va pup si va urez o noapte buna caci incerc sa ma odihnesc un pic pana la baita

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si de Filip Andrei (10.02.2012 - 11:55)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Multumesc Anne

Am avut si noi prima durere de burtica acum 10 min Adevarul este ca si eu sunt f balonata, dar nu inteleg de la ce, caci sunt f atenta la ce mananc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

spuneti-mi, va rog, daca pot inlocui serul fiziologic care il pun in nas cu apa de mare care se pulverizeaza? este un adevarat show cand vrem sa punem serul in nas...

mami fericita de Ariana

mutatia heterozigota a A1298C si C677T
tratment: clexane 0.4/zi, femibion 2, cetebe, magne B6

Mergi la inceput