La multi ani! Fluturasi 2011 (130)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

somleac ok mami..dar...mai vreau sa vad pozici si cu voi, da??

fetele am intrat acum in baia de servici si am vazut furnici cred ca am prins vreo 10 e normal asa ceva, iarna???

ati folosit careva bustiera aire bra??? ma gandeam sa imi comand, de folosit prin casa sau cand imbrac ceva sport. pretul nu este mai mare decat la o bustiera cumparata din comert. eu nu cred deloc, dardeloc in produsele de la teleshoping dar parca cu aceasta bustiera m au prins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

sa-mi spui si mie yasmy daca tine sanii ca lumea ca si eu tot ma uit la ea....
si cu furnicile nu stiu ce sa zic... bicarbonat pune-le poate il papa , se umfla si pleznesc

Mergi la inceput

multumim frumos pt comentarii!!!!

Mergi la inceput

dati-mi idei de mancare! am pt bb , dar pt noi am ciorbica si leftovers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-buna dimineata!
- multumim si noi delia- ptr comentariile noastre.ce ai vrut sa spui cu- ce i-ai soptit soniei?tu poze noi nu mai pui cu fetele tale, cu tine? cu negresa?
- am lasat si eu la lavi cateva. imi place juniorul cheliuta, imi place cum ii zice cateodata Luchi dar eram indragostita de el -pletos.
- eu ma uit zilnic la pozele de la motul vostru, ati atasat cam putine fetelor- se termina cam repede
-off, sa se termine mastodontii astia noroiosi, si paote-poate sapt. viitoare iesim in parc
- ce facem fetelor cu ally? de ce nu da nici un semn? nu stie nici una?

Mergi la inceput

delia eu aseara am facut cartofi+pui+ceapa rosie+ardei gras la cuptor si cu salata de ardei copti.
azi am pus la condimentat file de piept de pui pt gratar sau snitel (ma mai gandesc) si cu orez. si mami o sa imi faca langosi cu cascaval si spunea ea ceva poate diseara o pizza.

mada, voi la vaccin ati plecat???

Mergi la inceput

viss si eu ma uit de multe ori la pozele voastre. de cate ori am timp si intru ma mai uit o data la ele.... sunt tot mai frumosi sergiu si sonia!!! o echipa oallala!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Neata! Azi cand am deschis geamul am simtit miros de primavara, este un soare deja visez la miros demi-a stricat fata visul cu miros de pampers plin

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata de la Londra unde-i soareeeeeee si frumos!!!

Am spus sa semnez condica sa nu ma dati la disparuti pentru ca azi s-au anuntat 16 grade, deci afara cu noi toata ziua, acum astept sa vina fata la curatenie si apoi papam fructele si iesim in parc sa respiram aer curat si sa vedem ratele si gastele pe lac si sa le hranim, ca avem ceva painica

Va doresc o zi frumoasa de primavara si ne auzim mai pe seara, ma duc sa imi termin cafeluta si sa ne pregatim de iesit afara

Mergi la inceput

mersic de idei yasmy... sotzului meu nu-i place pizza facuta in casa, nu stiu dc,. mie mi se pare mai buna, ca pun eu ce vreau si nu e asa sarata...am hotarat sa fac mamligutza cu branza si mai avem coirbica si fripturici, vedem maine ce mai facem... ca-i pacat sa aruncam mancarea... eu nu reusesc sa fac papa putina.
legat de primavara, eu tot vreau sa iau floricele sa pun in balcon, Mary, si la mine e o aromaaa de primavara de afara.. o astept si eu pe Andrei in curand

Mergi la inceput