Clubul "babelor" FIV-oase 11
Raspunsuri - Pagina 9
Lara27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bombi simonia, www.fertilityplus.org/faq/hormonelevels.html" target="_blank">Hormone Levels www.laborlexikon.de" target="_blank">Labor Lexikon (e in germana, dar tabelele sper sa le intelegi; analizele le cauti la litere, sau in cimpul de cautare) |
ce rapida esti (sigur nu ti se spune speedy) pana sa-i pun link-ul de pe fertility plus, aparuse deja
to be continued..
anaasta spune:
Samira, este o idiotenie ce fac astia, niste tampiti toti care puiaza legi si reguli fara sa priceapa nimic...
Smaick, FARA SARE!!!!!!!! Eu sunt patita. In clasa a opta am stat o luna in spital si am luat prednison, nu stiu ce concentratie si nici cat timp, iar la babele alea idioate de ne dadeau mancarea le era mila de mine, pentru ca ma plangeam ca nu pot manca nimic, asa ca felul doi mi-l dadeau sarat. Nu vrei sa stii cata purcica m-am facut, ca balonul eram si a durat ceva pana m-am echilibrat....
bombi spune:
lara, aveam link-urile salvate
super treaba cu impozitele, noi (eu, mama si sora-mea) nu facut succesiunea la apartamentul parintilor dupa ce a murit tata; presimt ca va fi fun
si chiar nu se poate cu copie buletin, procura or something, tb sa mearga doamna Popescu personal-personal??
simonia spune:
e destul de greu,
intelegeti ceva? de ce scade fsh la ovulatie in loc sa creasca? sau valoarea din z.3 este incorecta?
Denumire Rezultat Unitate de masura Valori normale
ESTRADIOL ziua 3 / 99.12 pmol/L 97.5 - 592 pmol/L
FSH ziua 3 /13.2 mIU/mL 1.98 - 11.6 mIU/mL
LH ziua 3 /8.95 mIU/mL 2.58 - 12.1 mIU/mL
PROLACTINA ziua 3 /525.4 mIU/L 64.0 - 395.0
TESTOSTERON ziua 3 /0.398 nmol/L 0.196 - 2.67 nmol/L
DHEA - S ziua 3 /0.892 µg/mL 0.9-3.6 microgr/ml
ESTRADIOL ziua 14 /438.33 pmol/L 685 - 1404 pmol/L
FSH ziua 14 /11.2 mIU/mL 5.14 - 23.4 mIU/mL
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite
Lara27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tannoo25 mamaaaaa, cat se vorbeste aici numai femei, se vede |
pai, si tu nu mai spui nimic, nimic? (doar daca e vorba de ari?)
to be continued..
tannoo25 spune:
va citesc din umbra
aristica mi-e simpatica, de asta ma bag in seama cand e vb de ea
aristico,
Lara27 spune:
si mie, si mie, si eu nici macar n-o cunosc, dar imi place tot ce citesc despre/de ea..
ari
LE: abia astept s-o cunosc personal, pe principiul "e mica lumea" ..(sper sa se "ia" de mine si live)
to be continued..