Clubul "babelor" FIV-oase 11
Raspunsuri - Pagina 7
Ralu_mv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaasta Ralu, cate cani cu ceai de urzica, trifoi rosu si zmeur bei pe zi? Sami, in caz de trombofilie cu administrare de anticoagulant, e voie oare sa se consume produse care subtiaza sangele?! Ma refer la ceaiul de trifoi rosu care, printre altele, are ca efect subtierea sangelui, doar ca trebuie consumat minim o luna si intrerupt cu cateva zile inainte de operatii sau interventii chirurgicale. |
Eu beau 1 sau 2(daca am timp) ibrice (900ml/ibric) de ceai pe zi.
Cel de trifoi rosu il beam mai demult amestecat cu cretisoara - ca asta daca imi amitesc eu bine acum.. parca ingrosa un pic sangele, dar apoi cretisoara am baut mai rar de o luna, si am ramas la combinatiile astea: urzica cu zmeur (cu sau fara trifoi) si urzica cu trifoi.- chiar si dupa histeroscopie- nu mi-a provocat sangerari.
Eu coagulez foarte repede sangele, chiar si cand eram pe heparina, daca ma taiam sau intepam, nu curgea mare lucru - de altfel cand eram mai tanara eram super fericita ca ma vindecam imediat...
simonia spune:
dati-mi si mie un link al unui site cu valorile dozarilor hormonale, mai actual.
am inceput sa fac dozarile si vreau sa le compar
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite
smaick spune:
buna seara fetele
please ajutati-ma cu un sfat; iau de ieri prednison si am o problema cu mancatul nesarat; ma chinui de ieri dar efectiv imi sta mancarea in gat; voi cum ati facut? ati mai "scapat" si sare? daca da ati patit ceva? ma tot sperie mama ca am sa ma umflu ca un cimpoi
samira help
toate fetele
5ab1na spune:
simonia nu stiu sa-ti raspund.
sau nu inteleg ce ai intrebat. nu ca as fi "de serviciu" ma bag in seama. am aparut pt ca sunt curioasa. este un asa site? si ce te ajuta sa compari?
5ab1na spune:
smaick nu stiu sa raspund. citisem ca nu ar afecta atat de mult putintica sare. dar de ce iei de pe acum prednison?
simonia spune:
intrebam de un site unde sa fie valorile dozarilor hormonale oarecum interpretate
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite
samira33 spune:
hello
am reusit!!!mi-am rezolvat treaba la Administratie.
nu stiu daca e vreuna dintre voi bugetara,dar oricum persoanele "de fata" se exclud...asa ca pot sa zic:toate comunistele alea care lucreaza pe la Administratii etc. n-ar rezista o zi in mediul privat.
am ajuns la 4 acolo...m-am asezat la codarlau-ca ma dusesem chitita sa rezolv azi...si de la 4 si 10 a inceput bbadigardu' sa gesticuleze si sa urle la doamna de la usa ca "inchide usa aia si nu le mai da voie sa intre...ce,stam aici pana dimineata???!!!"...in conditiile in care programul afisat pe usa era pana la 4,30.
asaaa....am ajuns intr-un final la inspector...erau doar cateva minute trecute de 4,30 si urlau toate tzatele alea de inspectoare....de zici ca le ardeau ,frate, alea cateva minute pe care au fost nevoite sa le stea in plus pana au rezolvat probleme tuturor celor care au apucat sa intre in Administratie pana s-a inchis usa.
badigardu'-Sherifu' Stelar era primu... cu caciula ruseasca indesata pe cap...sacosa in mana,imbracat,cu ochii bulbucati de furie...vocifera ca "nu stau pana dimineata aici".
ma manca limba rau de tot da m-am abtinut ca sa-mi rezolv treaba...da va spun ca mi-e o sila si o greata de astfel de atitudini si comportamente....si poate o sa ma condamnati da' nu imi e mila cand astfel de oamnei sunt disponibilizati sau cand aud ca muncesc pe 3 lei...mai mult nici nu merita la astfel de comportamente.
cand vor invata sa-si respecte semenii...se vor schimba lucrurile si pentru ei.
se poarta de parca sunt pe tarlalele lor jignesc oameni mai in varsta sau oameni care nu stiu sa completeze toate stupizeniile alea de hartzoage.
ce sa-ti povestesc!!!...bine ca sunt ele destepte...dar daca le-ai duce in mediul privat sa lucreze macar o zi...nu stiu cate ar face fata.
nah....m-am racorit...ca acolo mi-am inghitit cuvintele.
in rest...toate bune si frumoase.
samira33 spune:
smaik,daca iei 5mg nu cred sa fie vreo problema.
eu mananc aproape toata mancarea complet nesarata asa ca nu am avut vreo problema.
dar scrie si pe prospect ca favorizeaza retentia hidrica tratamentul cu Prednison...asa ca mama ta e posibil sa aibe dreptate.