Clubul "babelor" FIV-oase 11

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Sabina , eu zic ca merita sa te duci la ea. Eu l-am rugat pe Socolov sa-mi recomande un endocrinolog si pe ea mi-a recomandat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonton spune:

va multumesc pentru raspunsuri.am sa incerc sa le fac .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

simonia daca simti ca vrei sa iei o pauza ia o pauza.
eu nu te pot ajuta cu valoarea la FSH pt ca eu mi-am urmarit ovulatia ecografic o singura data si, in rest, se mai intampla sa merg la eco si sa mi se spuna ati ovulat, urmeaza sa ovulati, nu ovulati in functie de situatie. eu pandesc FSH-ul in ziua 3...

cine stie ce stie doctorul ala de fiv despre dhea si prednison...daca simti ca nu ai incredere in el du-te la altul. si mie imi vine sa iau pauze peste pauze dar zi de zi ma trezesc dimineata trista si doar asta am in cap. e o problema care macina macina si nu pleaca pana nu ii voi gasi rezolvare.
in pauzele pe care mi le-am luat nu pot sa zic ca am rezolvat mare lucru. rau am facut. ca uite daca analizam TSH-ul mai cu atentie poate stiam una si buna.
solutia pe care simt ca ar trebui s-o gasesc eu este sa gasesc un medic bun in care sa reusesc sa ma incred atat de mult incat sa nu mai citesc, sa nu-mi mai pese, sa am incredere pur si simplu ca va fi bine. dar e atat de greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Simonia, ai grija ca prolactina trebuie recoltata dimineata, in timpul zilei valoarea este mai mare... In plus, este sensibila la stress si este influentata de tiroida. De obicei se urmareste intii stabilizarea tiroidei (TSH in jur de 1) si abia apoi, daca prolactina este in continuare marita, se continua cu investigatii ale hipofizei si tratament cu Bromocriptina / Dostinex.
E adevarat ca un nivel marit al prolactinei inhiba ovulatia, dar la valori aproape duble fata de valoarea maxima. La tine nu mi se pare asa de mare ca sa spui direct de pe hirtie ca nu ai ovulatie... (eu am ramas gravida cu o valoare mai mare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Simonia da, ai fost rautacioasa, a explicat Sami corect ce s-a intimplat.
Daca ginecologul tau a zis ca dhea=prednison fugi mancand pamintul de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

sara buna
Am facut si eu lectura de sera, avem si cat ceva de zis, dar mi-a deturnat sotul neuronul si nu imi mai aduc aminte nimic .
Eu sunt un monument de stres, maine mi-am luat liber sa fac pregatirile pt parastas si parca am calti in cap in loc de creier, nu ma pot concentra la nimic. nu stiu ce, cum si cat sa fac. merg in virtutea inertiei, noroc ca mai e sotul pe langa mine si ma "ghideaza". la servici azi neuronul meu a dat cele mai multe rateuri pe minut de am zis ca mai bine nu mai fac nimic.

Uite ca mi-am adus aminte ceva. sabina eu am fost pe la cativa endocrinologi si am adunat o lista lunguta de analize pe care m-au pus sa le fac si refac. eu am TSH sub limita, asa ca unele s-ar putea sa nu fie nevoie la tine. Am facut asa: TSH, T3, FT3, FT4, ATPO, TRAB, Parathormon (PTH - asta e corelat cu nivelul de Ca care la mine era mic, nu mai vorbesc cat de minuscula era 25OH Vit.D), Anti-tiroglobulina, procalcitonina. Toate sunt OK, mai putin TSH-ul ala buclucas. Aaaa si primul dr mi-a facut eco la tiroida si de atunci o tot repet la 3 luni din cauza ca mi-a gasit un nodul pe lobul stang.
In rest, nu am primit nici un tratament.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Qiao multumesc mult.
Acum mi-am dat seama ca tot timpul mi-am testat ATPO dar nu stiam ca mai exista si anti-tiroglobulina...ia sa vezi ce suprize am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

sabina crezi ca eu stiam ? eu aveam tsh prost si nici unul din cei 2 dr gineco care mi-au vazut analizele pana la dr Albu nu au zis ca e ceva in neregula cu valoarea aia. abia el m-a trimsi la endocrinolog. ce inocenta eram atunci pe urma, pe masura ce mai mergeam la un dr, imi mai punea ceva nou pe lista tare nu as fi vrut sa mai stim si astea.
noapte buna

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

noapte buna qiao.
am verificat acum prin analizele mele si am facut odata demult si Anti-Tg. scrie ca mi-a iesit o valoare <10. valoarea de referinta e <115.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Neataa!

N-am apucat sa citesc tot, dar rezolv imediat problema asta

Va pup si sa aveti o zi usoara!

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite

Mergi la inceput