Clubul "babelor" FIV-oase 11
Raspunsuri - Pagina 17
5ab1na spune:
multumesc fetele cochetele
redau conversatia purtata la telefon cu o persoana in dupa-amiaza asta
eu: buna ziua, ma numesc X, sunt din iasi, pot sa fac si eu o programare la doctor Y (endocrinolog)?
raspuns: profesor doctor Y. eu sunt. marti la ora 1.30.
eu: imi pare rau, nu pot la ora 1.30. nu se poate alta ora?
raspuns: eu pot numai la 1.30. eu vin la ora aceea la cabinet cu o parte dintre studentii mei si testez un aparat performant. cu ocazia asta dau si consultatii.
conversatia continua....
ha? SF sau nu? ce ziceai samira de functionarele de la primarie?
samira33 spune:
ioana ...n-am vrut sa-ti fac pofta!scuze.
sabina,pai nu trebuie sa testeze si omu' aparatu'???!!!nu trebuie sa faca si studentii practica???!!!
toata lumea tre' sa inceapa de undeva
aadina spune:
Sabina, doctorul se chema doamna M. V?
Eu am fost la ea, am avut programare la 13.30, ea a venit la clinica pe la 15.Ceva, ceva stie ea, cred ca e singura din Iasi care mai stie. Iti va explica multe lucruri.
simonia spune:
aristica, vad ca m-ai exclus din lista.
am sa incerc alte variante.
in cartea de ginecologie endocrinologica spune ca FSH creste de cateva ori la ovulatie, apoi scade ca la inceput
FSH// 2-6mUI // 15-20 mUI // 2mUI.
ceva nu e-n regula
cred ca am sa renunt
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite
ioana3110 spune:
Sami, daca imi aduci o cutie cand vii de la dr uragan sau cum il cheama, , te iert
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
5ab1na spune:
da aadina la marea doamna profesor M am sunat.
in fine, eu am fost o singura data la endocrinolog, cred ca era mai no name si n-am fost impresionata deloc.
aveam TSH 5 si nu mi-a dat euthyrox. ferm convinsa ca nu ma va baga nimeni in seama cu TSH-ul meu nu m-am mai straduit sa ajung la endo.
acum mi-am zis hai sa vedem...
si deci am de stat si pana pe la 15????????
mai innebunesc cu doctorii astia din iasi.
samira33 spune:
simonia,esti rautacioasa.
aristica nu te-a exclus din nicio lista.
cand a fost facuta comanda fata a venit si a spus ca au mai fost doar 6 cutii si nu 9 asa cum stiam noi si ca cel mai corect i se pare sa primeasca pastilele fetele care s-au "inscris" primele pe lista.
eu am renuntat la cele 2 cutii ale mele si le-am cedat cui are mai multa nevoie de ele.
cocolyso a spus ca vrea ea una din cutiile mele si pe cea de-a doua a fost de acord sa o ia lyly ieri sau alaltaieri.
asadar mi se pare nepotrivit comentariul tau.pacat.
bombi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonia in cartea de ginecologie endocrinologica spune ca FSH creste de cateva ori la ovulatie, apoi scade ca la inceput FSH// 2-6mUI // 15-20 mUI // 2mUI. |
Am scris si ieri, dar poate nu am fost suficient de clara.
Parerea mea e ca nu ai ovulat in ziua 14, ci mai tirziu (sau deloc??). De altfel, si E2 e cam mic pentru Z14...
Ai ciclu regulat / stii sigur cind ovulezi?
simonia spune:
samira, nu am vrut sa fiu rautacioasa, dar daca asa sunt perceputa, imi cer scuze.
bombi, am fost cu primele analizele la un dr. care face fiv, si a spus ca nici nu am ovulat cu prolactina asa mare.
dar mi-a mai spus si ca dhea = prednison si nu stiu ce sa mai cred.
am obosit, poate ca e momentul sa iau o pauza mai mare.
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite