Clubul "babelor" FIV-oase 11
Raspunsuri - Pagina 16
aristica spune:
iar noi l-am facut www.cmmb.ro//PACIENTI/Laborator/Analize#CITOGENETICA" target="_blank">aici
si se numeste Cultura si analiza cromozomilor din celulele sangelui periferic (cariotip)
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
anaasta spune:
Sabina, uite aici tratamentul pentru furuncul:
1. Uleiuri esentiale principale: eucalyptus globulus, niaouli, lavanda
2. Tincturi principale: brusture, echinacea
3. Altele: propolis, extract de samburi de grepfrut
Exemple de tratament A:
Cale orala:
UE de eucalyptus globulus (sau niaouli sau lavanda): 3-5 picaturi in 1-2 lingurite de miere, de 3/zi. Cure de cate 20 de zile.
Cale cutranata:
Tinctura de echinacea (sau de brusture): 50 de picaturi pure aplicate pe o bucata de vata tinuta sub forma de compresa, 30 de minute, de 3 ori/zi.
Exemple de tratament B:
Cale orala:
Extract de samburi de grepfrut: o doza/zi (o picatura/kg de greutate a corpului), in 3 portii, cu apa.
Cale cutanata:
- Propolis: o granula, care se turteste si se malaxeaza pentru a obtine o mini cataplasma suficient de mare incat sa acopere furunculul. Se aplica timp de 30 de minute, tinand-o bine apasata de 2-3 ori/zi.
- UE de lavanda (sau niaouli): o picatura pura aplicata pe furuncul cu ajutorul unui tampon.
ioana3110 spune:
M-am prins!!!!!!!!!! Ana e homeopat undercover!
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
samira33 spune:
ioana,pai n-am inceput sa ma detoxifiez.
si cand o sa incep nu o sa fie cu ceaiuri sau cine-stie ce regimuri speciale...o sa-mi cumpar un kit de detoxifiere din plante,de inghitit.
ca eu n-am rabdare si nici timp sa stau sa fac infuzii si sa coc painici toata ziua.
imi ajunge cat fac de mancare de 2 ori pe saptamana.
mai fete...de vreo 2 zile am in creier pofta de rahat turcesc,din ala moale,parfumat si aromat,de trandafiri....da d-ala turcesc autentic, de care mananci la 'Stanbul.
am pofta de dulce ca astept musafirii si mi-as pune dulciuri si-n cap inainte de CM,dar ma abtin eroic.
fug la treaba
aristica spune:
UNICORNUL
Conform modificarilor:
Samira cedeaza cele doua cutii, astfel: o cutie merge la lyly, o cutie merge la cocolyso
Cele 6 cutii sunt impartite astfel:
aristica-1
adrianady-1
lyly-1
cocolyso-1
maria-2
Detaliere costuri:
Pretul unei cutii - 31,25$
Transportul unui singur pachet, la adresa din Miami - 14$. Aceasta suma se va imparti la numarul de PERSOANE care au comandat Unicornul, deoarece s-a platit 1 bucata transport: 14:5= 2,8$
Transportul unui singur pachet, prin FedEx catre Romania - 102$. Aceasta suma se va imparti la numarul de PERSOANE care au comandat Unicornul, deoarece s-a platit 1 bucata transport: 102:5= 20,4$
adriana, aristica, lyly, cocolyso - 31,25 + 2,8 + 20,4 = 54,45$ de persoana
maria - 31,25x2 + 2,8 + 20,4 = 85,7$
Am sa va rog sa-mi dati adresele de mail in care am sa va atasez formularele de comanda, de expeditie catre Miami si pe cel de expeditie catre Romania, pentru a vedea si voi costurile.
Banutii trebuie sa mi-i dati in lei, pe 4 martie, la intalnire. Am sa va rog mult de tot sa faceti voi calculul si sa mi-i dati marunti (adica sa nu dau eu rest). Si eu ii voi da, la randul meu, tot in lei.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 contabela lu' mama. |
ioana3110 spune:
Sami
m-ai spart cu rahatul tau turcesc. Acu' numa rahat turcesc moale si aromat o sa visez
Lara, m-am gandit sa fac gargara la FIV Cluj dar la cine amaru meu sa ma ratzoiesc, ca fetele alea scriu acolo din an in pashte si ma enervez daca nu ma razboiesc cu cineva pe loc. Asa ca am decis sa dau un sfat unei fete pe cale de a fi nenorocita de un "MARE" doftor- prefect Clujean, si m-am oprit.
Asa ca acum sunt si frustrata si cu pofte!
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
lyly_mar spune:
aristico,si cum vrei sa ii trasform?zii soro cat tb sa iti dau in bani romanesti?ca-s baba,stau acu de calculele
multumesc