Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***402***

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ina, m-am uitat si eu pe site-ul acela, dar nu prea mult, fiindca mi se pare obositor la ochi: nu stiu, are o organizare grafica enervanta. Am citit postarea despre vaccinuri si inca vreo doua, dar nu m-a prins deloc stilul doamnei respective de a prezenta lucrurile. Sunt bloguri care militeaza pentru aceleasi scopuri si acelasi mod de viata, dar mai atractive, din toate punctele de vedere.

Despre raw-vegan impartasesc aceeasi parere cu Pisigri: ai nevoie de timp, informatie, inventivitate si resurse, ca sa reusesti sa imbratisezi modul asta de viata, si mie mi se pare - la programul meu de acum - ca nu as face altceva decat sa rup dintr-o parte ca sa pun in alta: adica sa sacrific timpul petrecut cu copilul, pentru a cauta ingrediente, a ma informa si a prepara produsele respective.Plus ca nu sunt totalmente convinsa ca e cel mai sanatos mod de a manca, insa nici nu sunt foarte informata in domeniu. Asta nu inseamna ca nu ma tenteaza sa introduc in meniul familiei si asemenea preparate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Jambo e la baschet si noi ne facem de cap: a facut o data baie la dus, l-am uscat, l-am imbracat, apoi a vrut sa faca baie in cada; si...a facut!
Apoi, am jucat baschet cu noile mingi si acum luam cina...in pat el la Scooby si eu cu voi.

Sa stiti ca n-a avut nici un accident si stie singur ce are de facut. Evident, io ma minunez
Ba da, unul kkcios dar ala nu se pune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Bravo, Ian!

Tiza- Ma bucur ca esti spre bine si sper ca in curand sa te urmeze si restul familiei!

Olga - Tampita intamplare.

Pentru Phiphi e zi mare- Traiasca!

Eu am observat ca-s multi cei care prind o idee si militeaza pt ea pana-n panzele albe. Determinarae e de admirat, dar a te inarma cu agumente aberante pt a-ti sustine ideile bizare, nu stiu cum se mai numeste (vezi motivul alaptarii de 2 ori pe zi)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Cristi este bine. L-a durut capul si ochii cateva ore. Care a fost de fapt povestea: a intrat in magazin pt 1 minut si cand a iesit era usa deschisa la masina si alarma pornita. L-a prins pe hot in masina si l-a luat de ceafa. A vrut sa-l duca nu stiu unde, si a scos tipu speayul si i-a dat in fata. Cica e nasol de tot. Abia cand a ajuns la masina si-a dat seama ca uitase tel in suport si nu mai era. Suntem multumiti ca nu a patit nimic mai grav si ca nu a scos ala un cutit ceva.

Cu tel este ok, are Iphone si are toate datele sinceonizate in calculator. Si-a recuperat cartela. Asta este, din pacate cumparam altul.

Ina felicitari pt operatiunea olita. Mai un pic si scapati. Si la noi mergea f bine treaba, dar de cand am plecat nu mai vrea sa zica.

La mine incepe sa se instaleze laptele si se fac sanii pietroi. Mi-e frica sa nu dac iarasi febra caci data trecuta am patit-o.

Unde vad loze cu Calin, caci eu l-am ratat, dar tare vreau sa-l vad.

America este printre ultimile tari in care m-as muta. Nu ma atrage absolut deloc. Nici macar de vizitat nu ma atrage. Am senzatia ca daca merg acolo sigur o sa mi se intample ceva rau

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am uitat s-o felicit si eu pe Phiphi pt prima propozitie si pt bucuria adusa parintilor

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am uitat s-o felicit pe Phiphi pt prima propozitie si pt bucuria adusa parintilor

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Eu am asa emotii, abia astept sa-mi vad maine puii impreuna

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

La Multi Ani Gianina!Olga, bine ca nu s-a intamplat ceva mai nasol.Ilinca, bravo pt Sophia.Ina,de acum incolo o sa fie mult mai usor.O sa mai aiba momente cand face pe el.Noi am scapat din vara de pampers, dar cand are activitati intense uita si isi mai da drumul pe el sau nu vrea sa piarda distractia.Novus, super Ada cu prietenul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

In bucuresti este un restaurant cu mancare raw-vegan.Nu am ajuns. Am mai citit cate ceva pe bloguri de specialitate, dar mi se pare dificil de mancat in fiecare zi asa, adica sa-mi fac eu.Daca mi-ar aduce cineva ar fi altceva.http://metropotam.ro/Unde-iesim/Restaurant-raw-vegan-Casa-Raw-z-din-Bucuresti-art6833658322/Ma duc la somn ca azi noapte m-am culcat tarziu.Vroiam sa mai zic ceva dar am uitatA, legat de copii care vor mereu atentie. Si Theo este asa, dar eu m-am obisnuit, asta e, tot ce facem, facem impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui mireal

In bucuresti este un restaurant cu mancare raw-vegan.Nu am ajuns. Am mai citit cate ceva pe bloguri de specialitate, dar mi se pare dificil de mancat in fiecare zi asa, adica sa-mi fac eu.Daca mi-ar aduce cineva ar fi altceva.

http://metropotam.ro/Unde-iesim/Restaurant-raw-vegan-Casa-Raw-z-din-Bucuresti-art6833658322/

Ma duc la somn ca azi noapte m-am culcat tarziu.

Vroiam sa mai zic ceva dar am uitat

A, legat de copii care vor mereu atentie. Si Theo este asa, dar eu m-am obisnuit, asta e, tot ce facem, facem impreuna.





Am auzit ca este super restaurantul. Vara-mea il frecventeaza. Mi-am propus si eu sa ajung.

Olga, mamica lui David iepurasul si 39+

Mergi la inceput