Targul Martisoarelor de suflet

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Felicitari tuturor, celor care au creat, celor care au cumparat, au impachetat, au trimis colete, dar eu as spune mai ales copiilor de la Gradi, care au facut martisoare pentru noi. Alinuk, tot respectul pentru educatoare si din partea noastra.
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Fetelor am primit si eu coletul in sfarsit. Cu intarziere ca la noi la posta au program de lauze de la 8-12.

Multumesc din suflet, sunt incantata de amandoua piesele ( colier si bratara , iar martisorul surpriza a fost confiscat de fica-mea care il poarta cu drag.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Fetelor am primit si eu coletul in sfarsit. Cu intarziere ca la noi la posta au program de lauze de la 8-12.

Multumesc din suflet, sunt incantata de amandoua piesele ( colier si bratara , iar martisorul surpriza a fost confiscat de fica-mea care il poarta cu drag.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Ne pare bine ca au ajuns,chiar daca mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Allinuk - scuze pentru faptul ca nu am onorat invitatia desi o mai si confirmasem. Ma bucur insa ca a fost ff multa lume si sper ca nu v-am incurcat cu locurile rezervate.

Din pacate am avut o perioada mai instabila din punct de vedere al sanatatii . Desi vineri dimineata am mers special la coafor sa ma aranjez ca m-am gandit ca nu se cade sa ma prezint la un asemenea eveniment ciufulita, din nefericire am avut parte de niste sangerari ff abundente cum n-am mai avut niciodata in viata mea. Am decis sa nu vin la spectacol, nu pot sa-ti spun ce m-a apostrofat copilul pentru ca nu m-am tinut de promisiune. Am fost totusi insipirata pt ca nu m-am hazardat sa vin pt ca seara mi-a fost atat de rau incant am chemat ambulanta ceea ce nu mi s-a mai intamplat decat in urma cu vreo 15 ani.
Astazi chiar am facut un test in urma caruia mi s-a spus ca nu am voie sa stau mult in picioare, sa evit locurile aglomerate, caldura, spatiile neventilate si neaerisite. Asa ca nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat cu mine daca ajungeam la spectacol in acea seara.

Sper din tot sufletul sa ajungem pana la urma la un spectacol la Opera Comica pt Copii cu atat mai mult cu cat sunt datoare in primul rand fata de copil dar si fata de tine in egala masura.

Scuze ca m-am intins aici off-topic.

Va doresc o primavara frumoasa tuturor si sa ne ajute Dumnezeu sa fim sanatosi.
O zi frumoasa maine, Doamnelor!

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput