Targul Martisoarelor de suflet

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Frumos evenimentul, multumim pt poze si filmulete. Eu mi-as fi dorit sa va intoarceti cu mainile goale si buzunarele pline...
Oricum, felicitari din suflet pt initiativa voastra minunata si pentru toata inima si resursele de timp si nu numai puse in folosul copilasilor.

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Tutu land

blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Am plans si aseara,plang si acum,de ciuda ca nu am putut veni si noi.Dar eu eram terminata dupa interventia lui Alex de joi seara,si apoi trebuia sa vin iarasi singura cu ei,tati nu a putut pleca de la birou,fiind singur~a trimis oamenii la team building~si a muncit si aseara pana la ora 21
Daca vom avea si noi invitatie pt vineri,vom veni negresif,sa ma mai aerisesc si eu psihic,
DOAR DIN CE AM VAZUT~ poze,filmulte,afost frumos taretuturorcelor umplicate

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am vazut filmuletele,pozele(banerul meu) si mi-a placut totul.Sper ca ati mancat grisinele si ca v-au si placut

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

mi s_a stricat calculatorul asa ca voi lipsi o perioada . sper s_l repara cat mai repede

Lumea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Anca de la tine erau grisinele??
cine crezi ca a avut timp sa manance?
Am gasit acasa intr-una din cutii o pungutza neinceputa ,ma gandeam ca i-a scapat vreunui copil
bune bune, confirm!
si multumim ca te-ai gandit la noi

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Povestea martisorului DC... / expozitie si bazar

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Minunat tot ce ati facut acolo, la Opera. Ca nu a venit multa lume, asta este. Important ca ati fost voi, ca faceti tot ce puteti sa ajutam aceste familii; acum am inteles cel mai bine ce simtiti voi cand noi suntem plecate la familiile noastre; am simtit ce inseamna sa stai si sa astepti, sa nu poti face nimic, decat sa speri ca totul va iesi minunat, ca acel cineva prezent "acolo" va scrie cat mai repede ce s-a intamplat, cm a fost primit....va multumesc pentru emotiile traite, pentru tot ce faceti. Vedeti, tocmai de aceea am mai spus si repet : REUSIM DOAR IMPREUNA. ma bucur sa fac parte din aceasta mare FAMILIE DC.
va ,
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am fost vineri si mi-a placut foarte mult spectacolul. Il recomand. Faptul ca au cantat si au dansat a facut sa fie interesant si pentru copil. Vom mai merge la opera asta.

Am parcat cu greu - dar am gasit loc de parcare chiar sub Podul Grant. Multe locuri libere acolo pentru ca nu e evident pentru multi ca e parcare.

Alina a fost o gazda foarte buna. Noi am ajuns tarziu si era plin ochi, ea a cerut si scaune si am stat pe scaun. Monica a primit si ea martisor cu ratusca, la fel au primit doua fetite pe care le cunosteam eu in sala. Multumim, alinuk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Martisoare de suflet !
O poveste cu final fericit, scrisa cu sufletele celor de-aici.
Ideea care incoltise in prajma Craciunului a fost materializata cu succes de un grup de inimoase care si-au pus in miscare ambitiile, talentul si timpul liber.
Martisoarele noastre au ajuns-gratie mamei martisor Gaby- in Germania, in Anglia, in toate colturile Romaniei. Peste 50 colete a trimis mama Martisor peste tot unde s-au facut dorite martisoarele.
Mi se pare ca a spune "multumesc" este prea putin, ar trebui sa inventam un alt cuvant mai apreciativ decat asta.
Multumim creatoarelor, multumim cumparatoarelor.
In aceasta campanie s-au strans peste 4500 RON, care vor fi folositi in actiunea noastra "un creion, un caiet, o carte" .
Pentru ca ne sunteti mereu alaturi, va multumim din suflet si va uram sa aveti cea mai frumoasa primavara de pana acum !

..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

tot in Foaierul Operei pentru copii
maine, grupa mijlocie de la gradinita 197, Zana Florilor
va avea un 'vernisaj'

..primul mai oficial si cu public larg din viata lor, va dati seama

vor expune felicitarile realizate de ei pentru aceasta actiune
http://www.flickr.com/photos/23251288@N07/sets/72157629427248929/

( primii interesati in a le achizitiona vom fi noi, parintii lor...

Alinuk

Din actiunea de care povesteam mai sus, astazi am 'cules' de la gradi ursuletzul pusculitza in care s-au strans fonduri din vanzarea acestor felicitari

Asadar, mai punem la bugetul campaniei inca 100lei!!!

Multumim gradinitei Zana Florilor din Bucuresti, educatoarei inimoase Mela, copilashilor si parintilor deopotriva!!! Ma voi preocupa de o recompensa dulce pentr toti micutii in ziua de 08 martie

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

www.flickr.com/photos/23251288@N07/6805506300" target="_blank">SMS 848 pentru viata unui pui de om

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Felicitari micutzilor de la gradi!

Mergi la inceput