Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Sa ne vedem, venim si cu juniorii :))

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 25s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurasu spune:

Un lucru e cert: toate trei suntem la al doilea bebe

Pupicei

Iepurasu cu bebe 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andra_C

Sa ne vedem, venim si cu juniorii :))

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 25s+

Nici nu ma gandeam altfel..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 25s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Propun in martie sa ne vedem toate bucurestencele :D
Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buuna!!

Alma, imi pare rau pt vestea primita...dar poate ca lucrurile nu stau asa de rau, iar fetitele tale vor fi bine...

Diana, ce vesti mai ai despre Mirciulica? Cum e cu pulsul? Cu lichidul?

Aseara am vazut o emisiune depsre un baietel puternic, pe nume Isaac (=minune). Mamica lui a aflat, cand era insarcinata in 16 saptamani, ca puiul ei are o tumoare la gat. Doctorii i-au recomandat intreruperea de sarcina, deoarece fetusul nu avea nici o sansa sa supravietuiasca, iar asta ar fi dus chiar la moartea ei.E un caz cutremurator, stiu, dar m-a impresionat profund.Mamica nu a vrut sa auda de avort, spunea ca daca DD vrea sa-i ia puiul, ea se poate impaca cu ideea, dar ea nu-si va ucide copilul.Cu timpul, tumoarea a ajuns la aceeasi greutate cu fetusul, 500 gr.Starea lor era f grava.
Dar 2 medici (asta se intampla in SUA), au fost de acord sa opereze fetusul. Desigur, erau si complicatii, copilul ar fi putut muri, iar mamica avea sanse sa nu mai faca copii vreodata...dar, cu zambetul pe buze, a acceptat. Spunea ca vrea sa se poate privi in oglinda, cu constiinta impacata ca a facut totul pt puiul ei...Operatia a fost un succes, insa Isaac s-a nascut prematur (parca la 33 saptamani). A stat 2 luni la incubator, timp in care nu i se dadeau sanse de supravietuire.Insa mamica lui era sigura ca va fi totul bine, "Daca DD a vrut ca fiul meu sa treaca peste operatie, atunci il va ajuta sa treaca si peste asta".Si asa a si fost...acum Isaac are 2 ani si jumatate, e plin de viata, alerga in continuu si zambea din tot sufletelul lui.M-a impresionat credinta in DD a mamei lui, ea a trecut peste toate cu zambetul pe buze.Cand a intrat la operatie, nu s-a gandit la complicatii, ci la faptul ca puiul ei va scapa de tumoare.Tatal copilului spunea: "stiu ca suna amuzant, dar fiul meu de 2 ani, e eroul meu!".

Am vrut sa scriu despre asta, deoarece, pe tot parcursul emisiunii, m-am gandit la Diana si la Mirciulica.Daca DD a vrut ca Mirciulica sa treaca peste greutatile de pana acum, atunci are ceva rezervat pt el: Un viitor stralucit!!Diana, stiu ca ti-a fost greu, dar trebuie sa fii mereu optimista, sa vezi partea plina a paharului si sa-L lasi pe DD sa-Si faca treaba : sa faca minuni.Ai sa vezi ca Mirciulica va umple casa de lumina cu zambetul lui!

Acest lucru e valabil si pt tine, Alma. Doctorul care s-a ocupat de cazul lui Isaac a spus ca in viata lui, a vazut multe miracole, dar acest copil i-a redat credinta in Dumnezeu.Deci, fiti optimiste, totul se va rezolva!!

Scuzati romanul, dar chiar vroiam sa va impartasesc si voua aceasta minune.
pupici

Irina 29+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Mai este si povestea baietelului care a fost operat in burta mamei cand avea 21 saptamani, avea spina bifida...Este celebra poza in care manuta lui o prinde pe cea a doctorului. Acum baietelul are 12 ani parca, caut imediat articolul si va pun linkul...este impresionant!

Mergi la inceput

http://www.agenda.ro/news/news/12912/mana-fetusului-care-a-impresionat-lumea.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Fetelor eu m-am hotarat, pana la sfarsitul sarcinii imi dau si doctoratul in bucatarit. Avand in vedere ca pana acum nu s-au raportat victime, dupa amiaza imi incerc norocul si fac in premiera o placinte cu mere.
Treaba cu mersul la baie e serioasa, eu tot cu regimul meu cu prune uscate o tin si supe/ciorbe, mai nou am adaugat si cate 2 mere mici pe zi desi nu prea imi plac. Reusesc sa ma vad cu buda la 2 zile, ceea ce e satisfacator. Am avut si eu acum 2 ani un episod cu sangerari, au trecut cu regim alimentar si bai caldute la sezut dupa fiecare mers la toaleta. Medicul mi-a spus ca trebuie facuta o toaleta riguroasa a zonei dupa fiecare scaun si vad ca pana acum in sarcina am cam scapat. Mai simt si eu dureri, sper sa nu degenereze mai ales ca am inceput tratamentul cu antibiotice.

Elena 24+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andra_C

http://www.agenda.ro/news/news/12912/mana-fetusului-care-a-impresionat-lumea.html

Super-super impresionant!Wow!

Cori, mami de Bubulina1+ si acum bebe 2, ... in luna a 6a (24+) :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Citat:
citat din mesajul lui asteropipan

Mmamitta si eu tot Always maxi am folosit dar la vreo cateva zile dupa nastere...in primele ,am folosit unele luate de la farmacie ,speciale pt lauze...peste care puneam vata infasurata in compresa sterila..asta doar primele zile..
acum ca intrebai de clisma daca se mai face in ro...nu stiu ,ca nici eu nu mai stau acolo,insa aici se face...mie nu mi-au facut pt ca am 'iesit afara" de acasa,i-am spus moasei si a zis ok nu mai facem..si nici ca ar fi fost nevoie:)).....hiihi si de clisma imi era teama ca nu mai facusesem pana atunci si habar nu aveam ce si cum e...am aflat la vreo un an dupa,cand am fost nevoita sa fac colonoscopie pt un polip:)

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

Mai fetelor, hai ca ma speriati..cum adica absorbante special pt lauza PLUS vata????? Eu am folosit doar Always Maxi de cand am nascut si inca 2-3 zile dupa si a fost super suficient, dupa - de alea regular vreo saptamana poate(eu folosesc doar OB, dar acum chiar nu era cazul)si apoi de alea zilnice. De obicei se sangereaza mai mult? Pt ca mie chiar nu mi s-a parut de la bun inceput o sangerare majora, adica a fost asa, ca la un ciclu normal. Se poate si mai rau? Nu de alta, dar sa stiu sa fiu pregatita in caz ca acum nu va mai fi aceeasi cantitate.

Cori, mami de Bubulina1+ si acum bebe 2, ... in luna a 6a (24+) :)

Mergi la inceput