Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (31)
Raspunsuri - Pagina 7
Andra_C spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mmamita
Super-super impresionant!Wow! Cori, mami de Bubulina1+ si acum bebe 2, ... in luna a 6a (24+) :) |
Acum e mare baietelul :))
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 25s+
iepurasu spune:
Mmamita sa stii ca la partea cu sangerarea iti dau dreptate, si mie mi s-a intamplat la fel: nu am avut cine stie ce cantitati, asa cum ma asteptam, cam ca la un ciclu normal, numai ca s-a "intins" toata povestea pe mai multe zile, dar din ce in ce mai putin cantitativ...
Eu ma car acasa, voi mai intra maine, nu stiu dar ma enerveaza f. tare ca mi se umfla gleznele din cauza faptului ca port ghetele astea in care picioarele nu respira. Abia astept sa ajung acasa sa le dau jos si sa ma dezumflu instant!
Iepurasu cu bebe 25+
blanca000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mmamita Mai fetelor, hai ca ma speriati..cum adica absorbante special pt lauza PLUS vata????? Eu am folosit doar Always Maxi de cand am nascut si inca 2-3 zile dupa si a fost super suficient, dupa - de alea regular vreo saptamana poate(eu folosesc doar OB, dar acum chiar nu era cazul)si apoi de alea zilnice. De obicei se sangereaza mai mult? Pt ca mie chiar nu mi s-a parut de la bun inceput o sangerare majora, adica a fost asa, ca la un ciclu normal. Se poate si mai rau? Nu de alta, dar sa stiu sa fiu pregatita in caz ca acum nu va mai fi aceeasi cantitate. Cori, mami de Bubulina1+ si acum bebe 2, ... in luna a 6a (24+) :) |
Mmamita pai tu ai fost exceptia de la regula ..de obicei lohiile tin 6 saptamani! Pe mine m-au tinut nene mult, nu mai stiu cat dar mult si abundent la inceput..ce tampoane normale, ce regular ..la mine vata dubla infasurata in tifon steril si pus somoiogul intre picioare vara!!!!..ma schimbam des si ma dusuiam insa ma tinut ceva..asa ca fii pregatita
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 25s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
uliiasi spune:
Si eu la fel ca Blanca, cel putin in spital si cateva zile acasa, n-aveam ce sa fac cu tampoanele normale, de care-o fi fost ele...nu faceau fata. Dupa cateva zile am inceput sa folosesc always si intr-adevar a scazut cantitatea.
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 23+ cu
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
BelissimaEva spune:
Seara Buna burticutelor,
Nu am mai intrat de cateva zile dar am incercat sa ma pun la curent cu toate evenimentele!
In primul rand vreau sa ii urez lui Aever CASA DE PIATRA si asteptam niste poze faine si pe Picasa, te rog ( eu nu am FB )!
Diana , de vreo 2 zile nu ne-ai mai dat detalii despre evolutia Mirciulicului!! Astept cu inima la gura vesti bune despre inimioara si despre lichidul care sper ca a disparut!!
Alma, tu trebuie sa crezi in Doamne Doamne ca buburuzele tale sunt bine! Ele de fapt iti arata asta zilnic! Eu in locul tau nu as sta doar in parerea unui singur medic . La Regina Maria il poti gasi pe domnul Adrian Pop , care se spune ca ar fi unul dintre cei mai buni ecografisti.. sau incearca la Iosup, la Herghelegiu .. si doamne fereste sa ne necajesti cu problemele tale!! La fel a fost si Diana, la inceput si usor usor cu multa rabdare, incredere si ruga colectiva ,rezultatele au inceput sa apara!
cu Dorian 26 weeks +
Anitta_O spune:
Buna seara, doamnelor! N-am noutati, sunt in viteza permanenta, abia seara la linistesc si eu pe acasa. Mai am o luna de munca si pe urma concediu.
Alma, imi place ca esti pozitiva, ca discuti cu sotul tau si sunteti o echipa puternica! Sa fie bine de tot cu fetele!
Apropo de minuni, aseara am dat din intamplare pe youtube peste cateva video-uri puse de un patic al unui copil nascut la 24 de saptamani. Si care a supravietuit, si care e absolut normal acum, are vreo 4 ani. Fantastic!
Diana, n-ai mai scris nimic despre Mirciulica in ultima vreme. Sa nu crezi ca nu se baga de seama, hai cu vesti despre el, despre voi.
Onutza, mie mi-a facut rahianestezie. Din punctul meu de vedere a fost foarte bine, nu mi-as fi dorit anestezie generala, parca aveam impresia ca un minim control asupra situatie il am si eu . L-am auzit plangand, l-am pupat, m-am apucat de plans si eu. Dureri parca nu prea am avut sau nu prea imi aduc aminte. A, a doua zi sau in seara operatiei mi-au scos (prin vagin) o mesha pe care probabil mi-o pusesera in timpul operatiei. A fost ingrozitor, simteam ca imi smulge uterul cu totul. Sper sa nu fie cazul si acum, ca nu prea am auzit de practica asta. A, si cu sonda urinara a fost cam neplacut, simteam ca imi vine sa urinez si ca ma scap pe mine, desi aveam sonda. Nasol. Pe urma, si cu scaunul a fost destul de greu, ca n-ai voie sa mananci ce-ti vine si daca o faci iti creste burta de ai impresia ca-ti crapa. Daca mai ai si hemoroizi, e si mai nasol. CU toate astea, a fost bine.
Si eu schimb azi semnatura, am implinit 24 de saptamani.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 23+
BelissimaEva spune:
Am uitat sa o intreb pe Virgi de unde au luat patutul si daca grilajul este culisant!! Fff fain se potriveste in noul vostru dormitor alb ! Eu as vrea o culoare mai inchisa pentru fluturasul nostru , un wenghe!
Andra foarte foarte interesant si emotionant articolul !! Bineinteles ca iar am bocit cand l-am citit.. se putea sa ma abtin eu ?
Fetelor , eu ieri am citit despre anestezia epidurala in nasterea naturala si m-am ingrozittttttt!!! A intrat o spaima in mine de nu va povestesc!
Voi ce stiti si ce parere aveti depre asta ? Eu cu siguranta am de gand sa rezist cu stoicism nasterii NATURALE , in adevaratul sens al cuvantului si daca chiar nu se poate , sa ma taie ... dar nu voi accepta epidurale sau injectii de provocare si accelerare a contractiilor!
cu Dorian 26 weeks +
Anitta_O spune:
De ce te-ai ingrozit, ce te-a determinat sa refuzi ideea? Durerea acului in coloana e incomparabil mai mica decat cea din timpul travaliului. Ar mai fi si un alt amanunt care te-a speriat?
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 23+
ana_lia spune:
Buna fetelor. Stiu ca intro vreme s-a mai discuat despre recoltare de celule, voi ce parere aveti? vreti sa recoltati?. Noi am avut la Ana si vrem si la bebe. Sper ca fie o investitie pe care sa nu o foosim niciodata dar nic nu vreau sa risc sa nu o fac.
In legatura cu asta fiindca suntem clienti Cord Blod am primit un voucher de discount de la ei pt. a-l sa unei noi mamici. Daca vreuna sunteti interesata spuneti si vi-l trimit pe pm. am inteles ca il listati voi si la incheierea contratului beneficiati de reducere.
mirela77a spune:
buna seara,
am intrat doar sa va citesc si sa va salut, pentru ca la mine nu e nimic nou la orizont
multi pupicei si o seara calduroasa si un somn pufos
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d