Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (31)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andra_C/Andra_C.jpg)
Andra_C spune:
Anitta, tu cu Blanca si cu fiimea Berbecilor!
Elishor, mie imi iese socoteala, oricum, cred ca mai vor mai intra din fetele care sunt trecute acum cu surprize
Ce de baietei avem!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel
Victor 25s+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
aever spune:
Imi faceam de zor bagajul pentru weekend si am intampinat 2 probleme, destul de majore. Deci costumul de baie nu-mi mai vine, abia imi acopera jumate din san(desi cred ca mai putin). E grav, grav de tot. Fug acum la mall sa caut, sper sa gasesc ceva. Si a doua problema e ca nu-mi gasesc papucii de bazin. Adica....grav de tot, fetelor! Important e ca ma abitionez sa merg asa, balena cum sunt la bazin. Sper sa nu sperii pe nimeni pe acolo. A fost greu si cu hainele ce sa-mi iau la mine, am probat din nou diverse bluze, plovere si tricouri. Sunt din ce in ce mai mare, unele care imi veneau bine acum 2 saptamani deja nu prea mai merg...Macar daca s-ar mai incalzi sa nu fiu nevoita sa-mi mai cumpara plovere groase acum ca n-are rost.
Fug sa caut costum de baie.
Andreea, 23+ cu BebeLUnu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/joana2672001/joana2672001.jpg)
joana2672001 spune:
Dragelor, am intrat sa va salut si sa va pupicesc.
Nu stiu cat de mult o sa pot sa va scriu in week end ca ma duc la mama acasa sa ma rasfete.
De citit va citesc de pe telefon insa mai greu cu scrisul.
Noi suntem bine, printisorul meu e tare voinic si jucaus, asa plang de fiecare data cand e mai comunicativ cu mine. Eu si iepurasul suntem plangaciosele odiseei.
Puci dragelor si pupici bebelusilor nostr scumpi si dragi
Ioana, mamica lui Cristian 29 saptamani +
AMR 10+ Saptamani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anxy/Anxy.jpg)
Anxy spune:
Iubitele mele iubite imi era dor de voi ASA ca am intrat sa va pupacesc fix de Dragobete si sa va doresc tooooata dragostea din lume si cei mai sanatosi, frumosi, smecherei si veseli bebei
O sa ma apuc acum sa citesc si ce ati mai scris ca am ceva de recuperat in ultimele saptamani Am avut o perioada maxim de agitata si la munca si pe acasa.
Am fost la control acum fix o saptamana si la 29saptamani aveam 1350gr, totul f ok, Sophie perfect in norme(doar ca sigur nu va fi un bebe grasunel ci o mica ballerina), eu nu am mai luat in greutate deloc in luna a saptea dar am 9kg in total deci cred ca termin in normele de 10-15 cat zice doc ca ar fi normal la inaltimea mea, lichid cat trebuie, E coli a disparut, col inchis si lung...Avem doar o proooblemuta:)) este in continuare f sus siiii in consecinta cum Se misca cum mi Se taie respiratia.Si Se misca Buey baiatuleCred ca e rugbysta ca bunicu:)) Stiti scene nasterii din prostia aia de Twilight??? E cam asaaa!!! mi-a dat una acum 3zile in plex cu piciorusul de am vazut stele verzi! La proooopriu! Si eram si in traffic de nu stiam cum sa trag Mai repede Pe dreapta
apoi ieri mi-a Mai dat una de am zis ca mi-a dislocat o coasta!!! E si fortoasa, are si destul de putin loc ca burtica desi a crescut e tot mica ptr perioada asta, si pozitionata strategic cu capshorul in jos si atleticele picioruse in sternul meu:)) macar stiu ca nu apasa in jos Pe vezica, nu am sanse sa Se deschida colul Sau altele de gen.
Avem patutul Pe pozitii, cadita depozitata si o garderoba ingrijorator de mare
ASA deci ma pun pe citit si revin Aaaaa sa modific si saptamana la 30+
Hihihi incepe numaratoarea inversa
10!!!!!!!!
As Pune poza si aici sa o vedeti dar nu stiu Unde si cum(poate ma ajutati) Asa ca am pus Pe Facebook
gogosica pe druuum 27+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blanca000/blanca000.jpg)
blanca000 spune:
Hello eu sunt acasa cu gaza..ieri si azi noapte febra/frisoane/transpiratie/maraieli, de dimineata la fel..am mers la pediatra si ne trece pe antibiotic :(, are rosu in gat, zgomot la respiratie,..astept sa vad cum e si il dau.
Cu febra nu ma panichez eu, nu reactionez repede cu medicatie pana in 38.5, sunt constienta ca organismul trebuie sa lucreze la febra, am rebdare..ce ma enerveaza e febra ridicata , frisoanele, apatia..se pare ca e viroza dar cum mucii nu curg e mai nasol sa nu se duca spre ureche.uff..ma cere incontinuu si musai sa dorm cu ea mititica.
E nasol ca stam bot in bot, dar cum s ao refuz, mai sta si J cu ea insa seara..sper sa nu iau nimic.
Am reust sa imi fac analizele de sange si sa duc urocultura.La sange au iesit par ok, sa vedem uro si apoi merg la dr. sapt viitoare
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si
25s+
Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elena_gd/elena_gd.jpg)
elena_gd spune:
Anxy cum ai scapat de E-coli? Eu sunt la al doilea tratament si tot nu cred ca scap
Elena 24+ poate cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tigruta/tigruta.jpg)
tigruta spune:
Blanca si Luca a facut febra in dupa amiaza asta..ce-i drept a fost el marait inainte de masa si a adormit plangand saracul dar nu mi-a trecut prin cap sa-i masor temperatura, cand s-a trezit avea 38.9 in fundulet..acum habar n-am de la ce..ce-i drept a avut vreo 5 scaune azi dar normale nu moi, nasul nu ii curge, altceva nu vad..poate sa faca asa mare din cauza caninilor?? inca nu i-au spart aia de jos..
totusi voua v-a dat antibiotic pt rosu in gat??
Sanatate multa..
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 28+
Anxy spune:
Assess deci Elena eu am luat 10zile Ospamox(Amoxicilina) de 1gr la 12 ore...depinde si de ce Ti-a iesit la antibiograma si la ce antibiotic reactionezi. Si evident cu Gynofort ptr tampenia de candida la final de tratament.
Dia, inimosul e un duuuuulce foc!!! Si ma bucur de vestile bune de la cardioloaga
Elly nu vreau sa ma gandesc prin ce ai trecut, fata draga ca ma ia cu fiori!!! Bine ca esti ok acum
Din ce am Mai frunzarit ca subiecte...Noi am semnat la Biogenis contractul ptr celule Si am primit kitul. Nu sunt mega convinsa de rezultatele internationale in cei 20de Ani care Se implinesc acum de la prima criogenizare daaaaar daca pot face ceva preventiv indiferent de gradul de precizie demonstrat de studii...eu o voi face Asa ca ptr 35mil e un nimic in cazul nefericit(Doamne fereste) al necesitatii lor.
Referitor la nastere eu as prefera una naturala cu epidurala...daca nu e necesara cezariana! Acum...I-am zis si doc ca este strict la decizia lui superavizata dar nu vreau o cezariana doar de dragul lipsei de durere cum Se Mai obisnuieste Pe la noi in ultimul timp Aaaaaaa nu Mai avem cordonul infasurat deci chair mai multe sanse! Doaaamne ca era sa lesin cand am auzit fetita de 27de ore de travaliu
Si noi am tot fost la clinica si ptr contractul stem si ptr ca mi-au nascut 2prietene acolo dintre care una chiiiar cu acelasi minunat doc...2.30h, cu epi, dureri la ultima parte dar uitate rapid:)) si nu extreme, a sim#539;it contractiile siii a avut o comunicare si un suport fantastic din partea doc si a echipei(moasa, mana a doua, asistente). Deci imi e un pic teama dar nu groaznic ca's destul de rezistenta de felul meu si daca m-au ajutat la ceva cei 11ani de karate sunt fix la trecerea peste bariera durerii fizice si obtinerea unui echilibru psihic cat sa nu cedez prea usor unor incercari atāt de temporare
gogosica pe druuum 30+ viiiiiiiine!!!
Anxy spune:
La muuuuulti superbi ani, Tzuck!!! Sa iti dea Domnul toata sanatatea din lume, nenumarate bucurii si un noroc de zile mari!!!
Puuuuup dulce si Andreea, felicitari(ca nu am apucat sa iti spun) si un weekend magic!!! Stiu cum e cu sotii astia ca si eu īl cam fugaresc pe iubi sa Facem dragoste ca el are senzatia ca il simte Sophie:))))) ca ii e frica, rusine de ea, e stresat maxim:)) deci il mai violez cānd il prind cu garda jos
Mirina, Draga mea, Daaaa! Am venit si sunt pregatita de countdown
Inca uuuuun piiic!!! Si tu esti bine, nu? Pfuuu ca linistita si fara probleme sarcina am avut!!! Parca si uit cateodata si ma comport asaaa normal si alerg si trebaluiesc si ridic si pe Gabi il ia cu lesin de teama cānd ma vede:)) Sa speram ca tot ASA va fi all the way!!! Zic eu ca si optimismul asta isi face treaba
gogosica pe druuum 30+ viiiiiiiine!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Blanca, Tigruta, si Eva mea la fel temperatura, frisoane, varsaturi, asa ca de dimineata direct la doctor, i-au facut un test rapid si s-a pozitivat la streptococul betahemolitic de tip a asa ca ne-a dat antibiotic, ma doare inima e apatica, leguma. Nu papa, e chin, ce sa mai, azi noapte am dormit 20 de minute. Bebe Lucas s-a forfotit toata ziua, bietul de el, il afecteaza cu ceva daca sunt nedormita?
Fetelor eu inca nu am dunga aceea pe burtica, mai e cineva fara ea? Asta asa ca fapt divers.
Va pup sunt f obosita, m-am hotarat sa nu mai merg la servici chit ca imj iau fara plata pana la intrarea in prentatal, vreau sa stau cu Eva sa o protejez, sa stau linistita...
Azi nici nu prea am mancat imi pare atat de rau, of dar a trebuit sa stau cu Evutza nu mi-a ars de nimic nici macar nu am dormit la pranz cu ea...
Of
Asteropian un maaaard pupic de la mine, lasa, sa vezi ca noi aici vom fi prietene la catarama!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot