Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (31)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Ylary si voi, offf nasol.sanatate
In ce a constat acest test rapid??

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Ylari imi pare rau ca si puica ta e bolnava. Parca e epidemie, zau! Sanatate multa!
Sa stii ca nici eu n-am nicio dunga, si duminica fac 30 de saptamani. Am citit insa ca nu e obligatoriu sa o ai.

Anxy felicitari pt floricica sanatoasa! Bine ca ai scapat de lighioana E-coli. Tare pacatoasa e, din ce am auzit.

Fetelor, multumita dragei noastre Shosho am reusit sa actualizez cat de cat lista cu bebelusi.
Din pacate sunt fete care au pierdut sarcina, dar sunt si din cele care scriu la alte forumuri, si aici nu mai intra. Asa am aflat dc au baietel sau fetita.
Le-am trecut in listuta, desi, faci parte dintr-o Odisee atunci cand activezi in ea, nu doar dc esti trecuta cu numele, parerea mea.
Mai sunt si fete care n-au mai scris deloc, nici la noi, nici in alta parte, dar le-am pastrat in listutza...poate poate apar.

In concluzie, astea suntem....cu astea defilam!

Elly 29+ cu Babyboom

AMR 10+ saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anxy spune:

Uofff dragii de puiutzi bolnaviori ca ti se rupe sufletul cānd auzi daramite sa ii si vezi suferinzi! Pupicei si le tin pumnii sa se faca bine reeepede!
Ylari nici eu n-am dunga Sunt f mandra si se pare ca nici nu mai apare de acum incolo

gogosica pe druuum 30+ viiiiiiiine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

wow 34 de baieti??:))) Hai baietii floarea vietii:)) O sa ne batem pe fetele de la odisee sa le luam de nurori:))

Oana cu Bebe Tudor 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Tigruta, testul rapid e ca un test de sarcina, i-au luat din gat secretie cu un betzisor, l-au bagat intr-o eprubeta mica care avea o solutie apoi solutia au picurat-o pe testul respectiv si au iesit 2 lniute...
Da se pare ca e epidemie de rosu in gat. Partea nasoala la infectiile bacteriene e ca in episoadele febrile am obs ca e ffff apatica. Daca e virala a avut si 39 si tzopaia prin casa de nu avea treaba, in plus nu isi pierdea deloc apetitul, pe cand azi.... A mancat trei lulele.
Hai ca m-am linistit cu dunga, credeam ca mie mi-a iesit pe creier, lol aveam impresia ca la toate gravidele le apare dunga.
Pup

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anxy spune:

Multumim Elly vaaaai ce de baietzeeei!!! Si eu care credeam ca traim vremuri roz:))) la mine in gasca si familie sunt vreooo 12 fetite cel putin pana in 2anisori sau pe cale sa scoata capul in lume in2012 Hihihi cred ca e sindrom de grup:))

gogosica pe druuum 30+ viiiiiiiine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Tzuky iti urez La Multi Ani! Sa fii fericita alaturi ce cei dragi!
Anxy si mie din antibiograma mi-a iesit sensibil la amoxicilina, asa ca m-a bagat 7 zile pe ea, tot 1 g la 12 ore, luni termin tratamentul. Doamne ajuta sa scap si eu de lighioana.

Elena 24+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

off, imi pare rau ca aveti copilasii bolnaviori...si fratele meu e f racit, se pare ca a luat de la gradi..acum e pe antibiotic, iar mama a fost nevoita sa-si ia concediu ca sa stea cu el...

Anxy, chiar ma intrebam pe unde mai umbli.. felicitari pt gogosica dolofana

Ylari, nici eu n-am dunga o prietena de-a mea, insarcinata in 24 de saptamani, are si era f ingrijorata ca ea are si eu nu.N-am stiut ca e ceva normal in sarcina.

V-am tot citit legat de nastere, dar n-am comentat nimic...pt ca habar n-am ce va fi..as prefera o nastere naturala, daca se poate. Nu mi-e frica de dureri, sunt rezistenta, cat de cat, insa am auzit ca nimic nu se compara cu durerile nasterii, cred ca vom vedea la fata locului.Nu prea as vrea cezariana, dar daca este necesara, atunci, fie,accept.
De ingrasat, am pus vreo 8 kg pana acum.Sper sa nu ajung la prea multe, ca deja scarile imi cam vin de hac , ca sa nu mai vb ca abia ma mut de pe-o parte pe alta, mai degraba ma rostogolesc

pupici si un weekend placut!!

Irina 30+ cu Kinder surprise
AMR 10 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Mor de ras la romanii au talent:))
Mi-am amintit..Care din voi are nr lui virgi? sunati oleaca si vedeti daca e ok...

Oana cu Bebe Tudor 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Fetelor, imi pare tare rau pentru puii vostri bolnavi! Dar nu stiu ce se intampla, toti copiii sunt bolnavi(am copiii vecinilor bolnavi, copiii prietenilor si finuta mea, toti cu rosu in gat), cred ca pentru ca s-a incalzit putin au inceput microbii sa circule...
Ylari, mie dunga mi-a aparut dupa 32 saptamani la prima sarcina. De obicei apare, dar un pic mai spre finalul sarcinii. Sunt unele carora le apare mai devreme, nu e nimic batut in cuie.
Tzuky, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 25s+

Mergi la inceput