Clasa a-III-a: 2011-2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Sabina draga iti tin pumnii ca totul sa fie bine

scuze fetelor ca m-am bagat si eu aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Sabina, iti tin pumnii!!! Sa creasca hemoglobina cat trebuie (niste ficatei, sau spanac ca Popey?). Sa fii curajoasa! Ai tai vor fi bine, doar ca le va fi dor de tine. Daca ai nevoie de ceva (pe la scoala, sau orice altceva...) te rog doar sa-mi spui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu creste cu ficatei, creste daca reusesc sa scap de uratii aia de anticorpi care o mananca globule rosii :))
Fier am o droaie, desi carne ca atare nu mananc, doar peste, globule rosii n-am destule.
Copiii dorm, bagaju e facut, si eu nani.

Va pup!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Sabina, sanatate multa, bafta , iti tinem pumnii sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Multa, multa sanatate, Sabina! Are dreptate Sofia, la scoala e usor, ea sa fie sanatoasa. Si a mea a lipsit in noiembrie mult, dar a recuperat repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Sabina multa multa sanatate. Sa te intorci cu bine de la Viena si sa nu te mai auzim niciodata ca ai probleme .

Lory - nu am zis ca neaparat sunt stresati copiii care merg la multe concursuri sau au rezultate bune si nici invers, cei cu rezultatae slabe n-au nici un stres (ba chiar, daca ma gandesc la corijente poate chiar sunt mai stresati cei cu rezultate slabe, ca invata si toata vara).
Eu ziceam doar "fiecare cat poate" cel putin pentru varsta asta, a copiilor nostri. In anii trecuti fi-mea a obosit la finalul anului si dupa 1 iunie de-abia izbuteam sa o conving sa-si faca temele (alea putine, pentru scoala). Nu mai vroia nici sa mearga la scoala, nici sa faca 15 min de teme. Despre asta vorbeam, daca o fi la fel si anul asta o s-o las in pace. Si mi se par dobitoci aia care au dus anul scolar pana la 23 iunie.

Mergi la inceput

Giulia bine ai venit .

In alta ordine de idei azi Monica a stat acasa si probabil va sta si maine. Greata, diaree, febra. Of.

Mergi la inceput

Am fost pana la scoala sa vorbesc cu d-na de italiana. Prima data, n-o cunoscusem pana acum. Atata mi-a laudat copilul ca mi-a crescut sufletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Nu vreau sa mai aud de virusi :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Voi mergeti la scoala sa cunoasteti profesorii de diverse materii? Nu m-am gandit pana acum...Intamplator i-am cunoscut pe cei de anul trecut pt ca au fost invitati la o serbare, dar pe cei din clasa 1 si acum, dintr-a treia nu-i stiu nici dupa nume. Nu tin minte ca parintii mei sa fi mers la scoala sa-mi cunoasca profii.

Mergi la inceput