Clasa a-III-a: 2011-2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Lory stiu ca cei de la scoala shakespeare dau teste trinity la final de an cu profesori britanici. Nici la trinity nici la cambridge nu am izbutit sa inteleg daca ar folosi la ceva sau sunt echivalate in vreun fel in uk. Cred ca atat trinity cat si cambridge sunt colegii din uk, fiecare cu teste proprii pentru straini.
Pana acum (cand ne bate un gand ca sa zic asa) pentru mine engleza era la nivel de "cata vreme vorbeste si scrie e ok" . Acum insa ma gandesc ca e posibil sa avem nevoie de o patalama de vreun fel si de asta intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Sorana, testele cambridge si toefl pentru engleza ca si Delf pentru franceza sunt recunoscute peste tot in lume ca echivalente de cunoastere a limbii respective.

La testele cambridge sunt diverse nivele de testare, recunoasterea internationala pentru admiterea la colegii, angajare, scoala in strainatate etc, incep cu testul KET sau PET, cei mai multi insa prefera minim FCE.
Pentru a da aceste teste insa copilul trebuie sa aiba o anumita varsta, peste 12 ani, in principiu, pana atunci se dau niste teste preliminare pentru cei mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Meanwhile, she's made the news
http://www.jurnalul.ro/arte-vizuale/tinere-talente-premiate-de-muzeul-peles-608458.htm

(daca tot suntem la engleza )

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Multumesc, Lala

Sabina felicitari Sofiei inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Sorana, nu-i vorba deocamdata, la 9 ani, de diploma, ci de a sti nivelul real de engleza, pe toate abilitatile, masurat in conditii corecte. La noi asta a fost motivul pentru care a mers.
Diploma o sa-i trebuiasca peste 6-7 ani cand vom cauta universitati in strainatate :)

Mergi la inceput

Lory am inteles motivul vostru. Pe logica universitatii din strainatate noi ne-am gandit ca mai bine ar face si liceul acolo si tot asa .
Cat despre nivelul de engleza (fara a avea nevoie de diploma) eu ma gandesc ca daca vorbeste cursiv e suficient .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Si la noi la scoala s-a propus sa dea Cambridge Starters, dar s-a amanat...Mie mi se pare bani dati aiurea la varsta asta...
Felicitari Sofiei si multa sanatate Sabina!
Copiii vostri ce mai citesc?
Ale mele au citit Matilda, de Roald Dahl si le-a placut tare mult. Mai stiti ceva carti asemanatoare cu asta?
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Pe Starters nici eu nu as fi dat banii. :)

"Jocurile Foamei"-toate cele 3 volume, "Peregrinarile lui Tuf", "Codul bunelor maniere" :), carti de geografie/istorie - asta-i noutatea, in principiu tot ce prinde si ii pare interesant.

Roald Dahl are multe carti traduse, la fiica-mea am vazut "Vrajitoarele" si "Charlie si fabrica de ciocolata".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sofia a inceput Oliver Twist, nu stiu unde a ajuns.

Am fost si eu azi in sfarsit la scoala, ca au avut scenetele de teatru, foarte draguti au fost.
Ma simt si eu cat de cat mama :D

In rest, asteptam vacanta. Expozitia e tare frumoasa, sunt copii tare talentati in Romania, daca ajungeti la Sinaia, musai sa intrati la Pelisor.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

In Pelisor zici? Maine Matei are excursie cu scoala printre altele si la Peles. Ii zisesem sa se uite dupa expozitie si dupa desenele Sofiei (le stie din link-ul dat de tine). Acum il pun sa caute Pelisorul .
Pentru ca nu facea destule sporturi, in vacanta i-am luat un vaucer la piscina noua de la Olimpia si face si 12 ore de inot . Acum isi asteapta cu nerabdare prietenul cu care merge maine in excursie. In onoarea lui s-a apucat sa faca curat in camera. Cred ca il invit mai des .
In rest... noi pe drumuri cu sporturile noastre. In weekendul care a trecut am fost cu cel mic la Izvorani la competitia de inot si a scos 1.02 la 50m spate (bazin olimpic) la categoria 7 ani cu o scadere de 15 secunde fata de ce facuse in noiembrie. Momentan s-a clasat al 15-lea. Weekendul asta plecam la Braila cu karatele lui Matei, la nationale. In rest antrenamente zilnice. Si pt ca nu am lasat scoala de izbeliste s-a gandit sa mearga si la Smart la mate si era fericit ca ia 100 puncte. Temele ne strica ziua.

Mergi la inceput