FIV CU OVOCITE DONATE (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

brigit ananasul si muzica ambientala sigur le-au mers la inima embrionilor tai.
a contat sigur si o mamica "de treaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

brigit multumim de informatii. Sunt binevenite acum cind urmaresc cu interes orice postare.
Inteleg ca imi trebuie hainute comode la dezbracat si imbracat, camasuta de noapte pentru masa. Imi iau apa la sticla, voi cosuma inainte de ET? Dupa cele 20 minute ma imbrac si plec pur si simplu? Mai intru la medic sau mai vorbesc cu coord.? A mea este in SUA, nici nu stiu cine ma va indruma pe acolo.
Si inca ceva (intreb de ceva vreme) se poate sta in CM? eu am 3 saptamini CO pina la ziua Beta, sper sa fie pozitiv , pot sta in continuare in CM?
Pupici si multumesc de raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

sabina, atunci am fost zen, insa dupa aceea i-am cam stresat pe bietii copii

cocolino, sa iti raspund punctual:

-camasuta de noapte nu iti trebuie, pt ca te acopera ei cu un cearceaf in [artea de jos; sus am raamas cu hainele mele, aveam un plover
-dupa 20 de min vine asistenta sa te ia, te conduce pana la receptie, unde se face plata si da , asta e tot, pleci acasa cu bebeii
-cu medicul ultima discutie am avut-o pe masa de transfer, nu ne-am mai vazut dupa
-eu am ales sa stau acasa, insa nu te pot ghida cu concediul caci eu lucrez pt mine, mai exact acum nu mai lucrez deloc; asta inseamna automat si venituri diminuate, insa eu nu vreau sa risc nimic; dupa testul pozitiv as zice sa faci orice si sa iti iei concediu de risc maternal, stiu ca se poate da, important e sa ai dr de familie intelegator

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Sper, dr de la Reprofit vorbesc engleza
Apalina , bravo draga mea, felicitari pentru samburelul tau de 8 saptamani, sa te ajute DD sa ai o sarcina usoara si fara probleme. Apropo de greturi...din batrini se zice ca daca in prima parte a sarcinii ai greturi si ti-e rau ...va fi fetita .
Looana, super s-au dezvoltat embrionasii, bravo, sa vii si de acum inainte cu vesti asa de bune

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Am apasat pe " trimitere" fara sa vreau...mai aveam de scris cate ceva

Roadetot , mult succes pe maine, sa ai embrionasi lipiciosi si puternici
Alina-alba, pe unde esti ca nu mai dai nici un semn...ai plecat spre casa?
Brigit , multumim tare mult de detalii, chiar ne prind tare bine. Eu ma stresez tare cand e vorba de ceva nou....asa, prin povestioarele voastre si prin descriile pe care ni le dati, cand ajungem acolo e ca si cum am mai fost o data prin situatia respectiva si uite asa....scap de stres . Tin minte cand am fost prima oara la FIV in Ungaria...stiam absolut tot, cum este in camera de la pensiune, cum este la clinica, ce trebuie sa fac acolo...fetele de acolo au descris totul cu lux de amanunte.
Ai avut o idee tare buna ca ne-ai impartasit din experienta ta.
Daca mai aveti detalii despre sederea la Brno ...va rog sa ne povestiti si noua (parcare la clinica/receptie/restaurante/supermarketuri/activitati extrafivoa)
Sa stii ca si eu vroiam sa-l rog pe dr sa-mi dea reteta de progesteron inj....dar ma gandeam ca intind coarda daca ii cer...bine ca mi-ai spus ca se poate, nu ma las pana nu-mi da macar pt 10 zile
Ma duc la talentele romanilor o seara frumoasa sa aveti

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot

Mergi la inceput

uitasem.....iar....
Coco, ai un PM de la mine, daca mai ai nelamuriri sau vrei detalii, cu mare drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

BRIGIT frumoasa povestea mai ales cand are si happy-and intodeauna sunt bine venite experientele altora.
LOOANA super productie tot inainte
ROADETOT o zi buna maine
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Fetelor si eu ma gindeam la progesteron injectabil,e bun eu am facut si la ultimul fiv 3 injectii progesteron si parca inca una de estrogen atunci cind am fost pe masa pt ET.
Ma gindeam si acuma dar auzisem pe aici pe forum ca nu e bine daca ai probleme cu mutati pt ca progesteron injectabil cuaguleaza singele si de fapt noi avem deja o problema din star .... voi ce stii sau in cazul cu mutati ce fel de injectabil progesteron este admis.Si eu voiam sa fac dar de cind mi-a zis Miki parca mie frica...Astept parerile sa-mi inpartasitzi si mie.
O seara frumoasa sa aveti

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

looana, precizarea cu progesteronul injectabil era pt urgenta in sarcina daca sunt probleme cu absorbtia progesteronului vaginal. pana la test nu are sens sa apelezi la el, eu acum am facut 1 fiola cand am avut a doua pata,adica in sapt 6 de sarcina

orice hormon luat oral sau vaginal creste coagularea sangelui, si tratamentul nostru de sustinere a sarcinii e destul de intens, insa atata vreme cat faci clexane esti acoperita

irilac, cu parcarea la clinica rezolvi chiar in fata cladirii,ca e parcare amenajata, fara plata. de vizitat am vizitat centrul orasului, e f dragut, centru vechi si frumos conservat. Nu pot face recomandari extensive caci am stat 3 zile, una am bolit , intr-una am avut trensferul, iar in singura zi cat am fost apta de miscare au fost minus 17 grade afara; chiar si asa oraselul ni s-a parut dragut

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Fetelor eu nu stiu engleza decat foarte putin iar atunci cand am emotii nici romana nu mai stiu. Sotul stie germana dar nu termeni medicali. La ultimul FIV (facut in Ro) i-am dat tel sotului sa vorbeasca el cu cei de la clinica atunci cand vor suna sa ne spuna daca avem ce transfera.
Azi mi-a venit AMH-ul <0.1, a cazut cerul pe mine. Am plans toata ziua si mai sunt si racita. Cred ca voi mai face o incercare cu outele mele, o ministimulare iar dc nu reusesc in toamna va voi calca pe urme. Numai sa vrea dr sa-mi faca FIV la asa AMH

Brigit foarte utile informatiile tale. ET-ul a fost cu vezica plina si ghidare ecografica? Nu inteleg de ce au facut eco apoi, nu au vazut ecografic unde baga cateterul?

Loona prog injectabil doar in caz de urgenta, dc ai deficit de progesteron la analize sau pete pe chilotei. E bine sa eviti injectiile intramusculare cand faci clexane.

Eu am o mare problema cu estrogenii Am un fibrom subseros de 3cm si evit cat pot estrogenii. ET nu se poate face decat cu tratam cu estrogeni? Loona cand ai inceput clexane? Cand ti-au bagat estrogenii?

Mergi la inceput