FIV CU OVOCITE DONATE (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

Looana
zi-mi te rog si mie cu imunofenotiparea aia. ai facut analiza in germania? ti-au iesit ciudat celulele alea? ai gasit vreun doctor care sa le interpreteze?

imi place sa citesc emotiile voastre si sa vad o asa rata de succes.
bafta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Roadetot te rog din suflet maine cand mergi la Et, sa nu ma uiti si sa intrebi cat costa clexanul acolo...daca ai sa ai timp, bineinteles.
De dimineata sotul meu e purtat pe drumuri ...se face un ping-pong intre doctori ceva de neimaginat, umbla cand la dr de fam cand la gineco....serios asa ceva nu am mai vazut. Bani la santate dam de ne usuca, dar cand vine vb sa beneficiem de ceva....mai mult cheltui pe drumuri si stai cu orele pe la usi, decat data ti-ai luat medicamentele la pret intreg.

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Fetelor cunoasteti vre-un translator la Brno?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

5ab1na mie mi-a facut aceste analize Dr din Germania de unde facusem fivurile sa stii ca mare lucru nu am inteles eu ,dar Dr mi-a zis ca sunt celule killer sunt putin ridicate pt care nu circula bine singele in uter.Mi-a recomandat heparina sa fac la urmatorul Fiv.
Rodetot mult succes pt maine si ma rog sa fie bine si sa mergi acasa cu lipiciosi pt mult luni de aici incolo
Asa acuma sa va spun cu le merg piticilor mei in laborator
Deci au ramas toate 9 ovule fecundare dintre care azi 7 embrioni sunt de 4 celule care spune Dr.ca sunt de clasa foarte buna si iar 2 embrioni sunt din 2 celule care si astea sunt buni.Deci am embrioni buni si ne vedem luni la ET.O zi buna fetelor.

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

salutare fetele,

irilac,, nu te uit, maine dimineata intru prin farmacie ca sa ajung la clinica si intreb de clexane.
looana, noi avem avion duminica de la Viena asa ca trebuie sa mai stam. Oricum in partea asta a orasului e foarte multa linistite, zici ca e statiune balneo.
In privinta clexanului, dna dr. Avram mi-a zis sa incep din ziua ET dar nu pentru probleme tromobfilice ci din pricina varstei, peste 40, cica preventiv.
Eu iau acum acid folic, aspirin cardio 100, extrimax si utrogestan.
de maine bag clexane si scot aspirina.

Cu raceala eu zic ca stau mai bine, am luat sirop Mucosolvan, Coldrex pliculete, beau ceai de tei cu lamaie si miere.
Sper sa imi treaca pana maine sau macar sa nu se agraveze.

bafta tuturor si week-end linistit!
Sa dea Domnul ca maine sa fie o zi f buna!

roadetot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

buna fetele!Roadetot cu tot sufletul sunt alaturi de tine.Looana faina productia ,bafta si tie iubita.Brigite iuhuuuuuuu bravo pentru gemenasi ,sa fiti sanatosi.Eu acum ma inscriu cu acte in regula la avem 8 saptamani ,evolutie foarte buna ...cu DD inainte .Problema e cu starea de greata si rau si cu faptul ca nu pot manca mai nimic .Mi-a prescris niste perfuzii si daca starile persista mergem la spital ,dar eu sper sa nu fie cazul si sa ma puna pe picioare perfuziile astea ca urasc spitalele.In rest ...odihna ,fara stres si frig .Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

cu burtici si inimioare pe toate sa va vad.
sper la ce-ti trebuie translator? vb in engleza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

dragele mele,

in primul rand vreau sa va multumesc pentru gandurile frumoase, pentru sustinere si pentru urarile pe care mi le-ati facut si va doresc tuturor sa deveniti cat mai repede gravidute si mamici: sper ella 43, , cocolino, irilac, looana, miracol, apalina , roadetot , sabina , alina alba, blumoon

Roadetot, multa bafta iti doresc la embriotransfer! Sa fii relaxata si increzatoare ! Sa stii ca si eu am fost racita cobza cand am ajuns la Brno, prima zi nu am iesit niciunde, am stat in pat si am transpirat ca sa scot raceala. Cred ca si din cauza prednisonului pe care il luam mi-am revenit mai greu, dar uite ca embrionilor mei le-a placut de mine si s-au lipit bine. Tusea e mai problematica, pt ca iti crreaza tie o stare psihica de disconfort- tin minte ca citisem pe un forum din uk de o tipa care chiar asa se exprima : " i thought i cought out both my embryos", zicea ca a tusit intr-una pe masa de transfer, insa piticilor nu le-a pasat si s-au prins bine de ea!

Looana, f frumoase aveti si embrioni grasuti! ies si fratiori din tura asta, cred ca o sa aveti ce pastra si la frigider pt bb2 ( asta in caz ca nu ies direct gemeni ca la mine ) Cu clexane asa e , mai devreme sau mai tarziu tot te invinetesti, mai ales daca iei si aspirin cardio.

Apalina, ma bucur tare mult ca intalnirea cu puiutzul a decurs bine si va doresc sa cresteti mari si frumosi!Asa este, noi ar trebui sa scriem si la gravidute prin fiv , am vazut ca e un topic cam "abandonat" in ultima vreme, desi sunt destule gravidute nu prea mai scriu pe acolo.

Irilac, sa stii ca te-ai gandit fff bine sa iti faci secretii si PAP, e bine ca in sarcina sa intri cat mai "curata" si fara vreo infectie.

Cocolino, sa stii ca nici eu nu am avut nicio colaborare directa cu medicul meu pana am ajuns la reprofit, numai prin intermediul coordonatoarei mele, Svetlana.

Sper, draga mea, in picior ai facut clexane... tare am auzit ca doare asa... eu in burtica m-am obisnuit bine cu ele

ca si stan patitul in problema progesteronului mic- petele mele se pare ca de el au fost cauzate- va sfatuiesc sa ii solicitati medicului vostru de la brno o prescriptie pt agolutin - macar 10 fiole sa aveti in caz de nevoie. eu am facut asta si chiar am apelat la un prim shot, ma gandesc sa fac una la doua zile, oricum incerc sa repet progesteronul sapt viitoare. agolutinul poate fi achizitionat si cu reteta din RO, nu prea conteaza de unde e reteta, insa fara ea nu elibereaza medicamentele la farmacie.

revin , ca m-am gandit ca ar fi util sa povestesc despre cum a decurs ET-ul nostru.

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

Mergi la inceput

Haideti sa va spun cum a fost la ET.

Cum am mai zis intr-un mesaj anterior, eu ma vazusem cu medicul meu cu o zi inainte, pt ca am solicitat eu sa imi mai masor si la reprofit endometrul. La prima vizita, pe langa eco avea un dosarel subtirel, in care era tabelul pe care i-l trimisesem eu coordonatoarei, si in care erau puse toate analizele mele. A facut un sumar impreuna cu mine, am vb un pic si de clexane si l-am rugat tot atunci sa imi dea reteta pt agolutin, a spus ca mi-o da la ET.

In ziua transferului am avut mai intai o scurta discutie- mazim 5 min- la care am intrat cu sotul si in care ne-au prezentat o foaie pe care erau datele despre embrionii nostri. Noi nu am avut f multe intrebari, asa ca mi s-a spus ca putem merge spre salile de embriotransfer.

Sotul a fost si el invitat la ET, dar al meu a fost mai pudic si nu prea ii plac chestiile astea medicale si a ramas la receptie.

Sala de ET e micuta si f OK, nu este o sala de operatie ci seamana mai degraba cu un salon - si creed ca au mai multe astfel de saloane, pt ca in paralel cu ET-ul meu stiu sigur ca au mai fost alte doua tipe la ET, in alte sali.

Mai intai pe monitor iti sunt aratati embrionii- care se afla la momentul acela inca in laborator. Apoi medicul si asistenta incep sa te pregateasca, ce a fost f ok si relaxant a fost ca am avut si o muzica ambientala care m-a ajutat sa ma relaxez- cum v-am povestit prima data eu am avut un transfer dificil, a durat ceva.

Cand au fost siguri ca au ajuns cu cateterul unde trebuie a venit embrioloaga cu blastocistii mei frumosi si apoi mi i-au introdus in uter totul sub ghidaj ecografic abdominal.Apoi au coborat picioarele mesei gineco si mi-au intins picioarele si m-au invelit, deci nu m-au miscat absolut deloc de pe masa.

Dupa transfer mi s-a facut ecografie transvaginala, mi-au aratat exact locul unde au fost plasati in uter si m-au lasat in camera inca 20 de minute, intinsa pe masa gineco, acoperita cu o paturica, cu muzica aceea relaxanta, am reusit sa intru intr-o dispozitie destul de zen.

Dupa vreo 20 de minute m-am imbracat si asta a fost. Daca aveti intrebari sau credeti ca pot sa va mai ajut cu info, sunt pe aici.

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

Mergi la inceput

ah, si incercati sa va luati haine comode, cu care sa va fie usor sa va imbracati dupa ET, fara sa faceti prea multe miscari sau sa va aplecati prea mult

de asemenea, eu citisem pe un forum din UK ca e bun ananasul dupa ET, mancat cate o feliuta 5 zile. Cum mie imi place ananasul am mancat in fiecare zi dupa ET juma de baby ananas. Acu nu stiu daca ananasul did the magic trick, dar am zis sa spun si eu mai departe

Mergi la inceput