FIV CU OVOCITE DONATE (9)
Raspunsuri - Pagina 15
ella43 spune:
O pt fiecare mamici burtici si aspirante la burtici
BRIGIT felicitari sa fie intr-un ceas bun sa fiti sanatosi amandoi si 40 de saptamani frumoase sa-ti fie amintire
ROADETOT fii linistita totul va fi ok
LOOANA succes
ALINA ALBA tu nu mai zici nimic?
toate fetele
cocolino2010 spune:
buna fete frumoase! Va doresc o primavara minunata si un stol de berze!
brigit felicitari sa stea la burtica 40 de saptamini (sau cred ca gemenii vin mai repejor, pe la 38) sa vina cind le este lor mai bine.
apalina
roadetot si looana multa bafta!
alina_alba ne facem bagajele
toate fetele
irilac31 spune:
Brigit felicitari, sa ai parte de cele mai frumoase clipe de acum inainte
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
Looana spune:
Brigit felicitari pt inimioare,te-ai linistit in sfirsit...ma bucur sa aud veste buna,felicitari pt frumosul martisor
Roadetot mai e o zi si iti iei pui acasa,sa fie cu noroc si sa stea acolo pina la toamna la caldurica
Eu am aflat azi ca donatoarea mea a avut 10 folicuri din care au gasit 9 ovule care sau fecundat toate 9 ,cu care zic ei merg pe blasto (5zile),deja mi-au scris azi e-mail prin care mau informat ca ET va avea loc luni la 13:30 .Ia zis azi sotului ca si maine putem sa mai sunam pt a ne mai da informati ....Deci cred ca ovule sunt bune daca de ieri pina azi deja au stabilit pt luni ora transferului.
In rest nimic noutati decit incerc sa ma obisnuiesc cu injectile Claxane care azi dimineata avea 2 vānatai de aseara,sper ca maine dimineata nu voi mai avea pe asta de acum seara.
O seara frmoasa va doresc alaturi de cei dragi.
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
sper spune:
Loona nu vor trece asa repede vanataile, depinde de circulatia periferica. Eu aveam urme pe picioare asta vara la plaja (usor perceptibile) dupa 6 luni de la injectare Dar eu sunt un caz mai rar Vezi sa nu te injectezi tot in zona cu hematomul.
LE: am uitat sa-ti spun, dupa injectie nu masezi locul.
Looana spune:
Roadetot ce faci,cum te simti ?esti mai bine cu raceala,sper ca nu te-a luat mai tare....bea ceai cald cu lamie si o baie fierbinte cred ca ti-ar prinde bine
Tu stai pina duminica in Brno?eu am intrebat Doctorita dar mie mi-a zis ca pot dupa transfer sa ma urc in masina sa plec acasa linistita nu se intampla nimic rau,nu mia recomandat sa stau in hotel pina a doua zi dupa ET.
Looana
roadetot spune:
salutare fetele,
Multumesc inca o data pentru sprijin si incurajari.
Brigit, felicitari pentru gemeni!
looana, recolta e buna, sa ai cat mai multi blastocisti!
Unde ai facut clexane , in burtica, subcutanat, ti-ai facut singura injectia?
Noi suntem foarte neindemanatici, asa ca as vrea sa apelez la o asistenta de la clinica sa-mi faca injectia. oare cum se face, imediat dupa ET sau seara tarziu?
Am o tuse de cateva zile, nu mai scap de ea, am luat paracetamol sinus, strepsils, halls, cred ca azi voi merge la farmacie sa vad daca au fervex sau coldrex sau sa-mi iau un sirop de pin.
in rest, toate bune!
roadetot...
miracol11 spune:
Neata fetelor...
ce vesti bune...
Brigit, felicitari mamico de demenasi!...ai cele mai frumoase martisoare anul acesta...si trebui sa ai grija de ei si de tine!...
Roadetot, nu-i de mirare ca te-ai racit, la cate viroze sunt in aer! incearca sa scapi de ea, ca sunt f pacatoase...si DD fereste de ceva rau!...in rest tin pumnii si inca putin si vii acasa cu puiutii!!!
Looana, felicitari pentru recolta de ovule...e f buna si la tine...si sa speram ca vor ramane toti cu tine...si vor creste mari!...succes si iti tin pumni pe luni!
va pup pe toate fetele si va doresc un weekend placut!
irilac31 spune:
Buna dimineata
Roadetot, bafta azi la transfer, sa fie embrionasii puternici sa se lipeasca de mami si sa nu-i mai dea drumul decat peste 9 luni
Looana, super productie ai avut si tu,sa creasca mari sambureii si sa fie puternici
Apalina, succes azi la eco
Coco, alina-alba....ceva emotiii? La mine deja incep sa se simta si mai am pana atunci
O zi frumoasa sa aveti
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
Looana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roadetot salutare fetele, Multumesc inca o data pentru sprijin si incurajari. Brigit, felicitari pentru gemeni! looana, recolta e buna, sa ai cat mai multi blastocisti! Unde ai facut clexane , in burtica, subcutanat, ti-ai facut singura injectia? Noi suntem foarte neindemanatici, asa ca as vrea sa apelez la o asistenta de la clinica sa-mi faca injectia. oare cum se face, imediat dupa ET sau seara tarziu? Am o tuse de cateva zile, nu mai scap de ea, am luat paracetamol sinus, strepsils, halls, cred ca azi voi merge la farmacie sa vad daca au fervex sau coldrex sau sa-mi iau un sirop de pin. in rest, toate bune! roadetot... |
Roadetot ai primit si tu Clexane? pt ca eu am avut in tabelul de protocol al meu si mi-au zis miercuri sa incep deja cu el deci azi sunt la a-3 injectie.O fac in burta mai intro parte,de la prima m-am invenitzit un pic dar la cea de ieri vad ca e ok un punc rosu...deci incep sa le prind metoda. ma doare un pic dar asta e ,probabil va trebui sa o fac pe toata perioada sarcini din cite am inteles de la Dr. in plus mai iau Prednison dimineata doar 5 mg si asprina Protect seara Clexane asa le-am impartit .
Bafta maine pt ET....sa fie cu noroc si sa-i tzii acolo pina la toamna
O zi frumoasa din partea mea sa aveti fetelor.
Looana