FIV CU OVOCITE DONATE (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

O primavara frumoasa sa aveti fetelor, plina de optimism si de vesti bune din partea tuturor

Looana, dar tu ai avut trecut prednisonul in schema aia de protocol trimisa pe mail? Ca eu vad ca am trecut doar utro si estrofem...atat, fara prednison, fara clexane, cu toate ca dr stia ca trebuie sa fac clexane

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

La multi ani si multeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Citat:
citat din mesajul lui irilac31

O primavara frumoasa sa aveti fetelor, plina de optimism si de vesti bune din partea tuturor

Looana, dar tu ai avut trecut prednisonul in schema aia de protocol trimisa pe mail? Ca eu vad ca am trecut doar utro si estrofem...atat, fara prednison, fara clexane, cu toate ca dr stia ca trebuie sa fac clexane

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot

Irilac Da, eu am avut-o trecuta in protocol...eu cu ei am comunicat mult pe baza acestei mutati deoarece eu nu aici nici un hematolog in zona ca sa tina sub control ...

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Mersi de raspuns...am sa-i intreb si eu de sanatate atunci, mie de ce nu mi- au dat

Mergi la inceput

Ce vesti ai de la clinica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roadetot spune:

salutare fetele,

Multumesc de incurajari, azi am asa: 2*8, 2*7, 1*6, 1*5, 1*2. Ei zic ca 5 embrioni sunt de calitate buna. Doamne ajuta! sunt mai optimista.
Acum am o tuse seaca, sper sa nu fii racit, imi fac ceaiuri intruna si beau de zor. am luat si niste paracetamol si strepsils, am intrebat la clinica sa vad ce mai pot lua.
maine nu se verifica embrionii asa ca merg direct sambata la ET.

mai vb si tin pumnii stransi tuturor!
roadetot.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Bravo Roadetot!...super...iei cu tine acasa 2 puiuti si restul de poti sa-ti pastrezi!!...iti tin pumnii pe sambata!!

Mergi la inceput

Roadetot, e super bine...sper ca te- ai mai linistit si vizitezi si tu ceva in liniste, da?
fata draga si sa vii cu vesti din astea bune si de acum inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Fete dragi va doresc sa aveti o primavara frumoasa si roditoare!
Vin si eu cu vesti excelente de la eco: avem 2 bebei inimosi care ne au alungat toate temerile si stresul ultimelor zile.
Va multumesc mult pt incurajari si ura;ri, revin mai tārziu cu un mesaj mai detaliat

"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Brigit felicitari pt martisoare , cele mai frumoase din viata ta . Sa dea Domnul sa stea cuminti pana la termen.
Ma bucur tare mult pt tine.

Mergi la inceput