BIOGENESIS FERTILITY CENTER(34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Catalina nu ai idee cit m-a bucurat vestea despre Fireyes, eram ieri in mijlocul unei partii imense in fund intr-o zapada de juma de metru si tipam la barbat ca a ramas gravida Fire Habar nu avea saracu despre cine vorbesc si eu continuam sa ii povestesc... Si pentru ca nu prea erau romani in jurul meu prea multi , nu am plecat din acel loc pina nu i-am spus despre acest fiv norocos...
Sa ii transmiti toata bucuria mea,ma bucur ca a gasit progesteron, si sa aiba o sarcina usoara Eu am banuit ca e de bine de sapt trecuta cand imi povestea ea cum se simte
Faptul ca embriologul a venit special pt ea in mijlocul unui cod portocaliu si a stat trei zile pt acei 2 embrioni lipiciosi spune foarte multe despre profesionalismul acestor doctori.
Si ca o mica paranteza, la o discutie cu dr D l-am intrebat daca el crede sincer ca ar fi mai indicat in cazul meu sa merg sa fac fivul in Grecia, m-a asigurat omul cu toata sinceritatea lui ca este exact acelasi lucru in cazul meu, acelasi pret, acelasi dotari la laboratorului, acelasi embriolog.... M-ar chema la Atena daca as face cu ovocite donate si as vrea sa continui cu ei... Si chiar daca nu au fost aici pe parcuisul stimularii cand am facut eu fivul in nici un moment nu m-am simtit singura, fara informatii, mereu am avut cu cine tine legatura chit ca este zi de Paste sau duminica noaptea si aveam eu gaze la stomac
Daca in acest moment incep sa faca si astfel de proceduri de fiv natural si fac efortul de a veni in tara cand este momentul- este absolut perfect si este o solutie pt multe femei,... asa ca Bravo lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

catalina

am pus 2 intrebari simple...la care asteptam 2 raspunsuri la fel de simple.
sunt intre proceduri ,nu stiu unde voi face urmatorul FIV si adun ce informatii consider interesante despre toate clinicile pe care le am in "vizor" pentru urmatoarea incercare.
asa cum despre Medlife stiu ca apartine familiei Marcu ,iar coordonator de program FIV este Dragos Albu,asa cum stiu ca Steven Kaali si Prof.Strohmer sunt fondatorii Kaali Institute iar Peter Kovacs este coordonator de program FIV...tot asa vreau sa stiu si despre Biogenesis.
si am intrebat aici pentru ca este topicul dedicat clinicii.

nu stiu ca nu m-a interesat la prima
si
Laura la a2a mi-ar fi fost mai mult decat suficient...sa stii.

arata-mi,te rog,textual,unde am scris eu ca este "extrem de important pentru mine" sa stiu cine este patronul clinicii.

cat despre intrebari cu substrat...nu stiu despre ce vorbesti...nu-s stilul meu asemenea practici...sorry.
dar presupuneri putem face cu totii.

iti multumesc oricum pentru amabilitatea cu care mi-ai raspuns si cu care mi-ai sugerat ce sa fac si ce sa spun.

p.s. intre timp mi-am raspuns singura,am aflat care este actionariatul clinicii...m-am linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

samira -Cu mare placere, oricand !

dupa cum spuneai presupuneri putem face cu totii.

Mergi la inceput

sper - revin cu informatia promisa.

FIV ciclu natural - 1500 ear

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

sper - revin cu informatia promisa.

FIV ciclu natural - 1500 ear

Catalina

Multumesc

Mergi la inceput

Cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lara27

Eliza, felicitari, faina povestea ta, ma bucur sa citesc mereu povesti cu final fericit..
eu nu pot sa nu apreciez experienta in domeniu a echipei medicale, asta este si motivul pentru care ma 'documentez' despre dansii..doar ca, la fel ca si in cazul Catalinei, inteleg ca si procedura care ti-a adus tie rezultatul mult dorit, a fost performata tot la Athena, la clinica Mitera..primele doua incercari, la care faceai referire si care din pacate nu s-au finalizat, s-au desfasurat in schimb, la Bucuresti?

Multumesc pentru mesaj!
Experienta echipei medicale este de peste 20 de ani, de aici si numarul mare de reusite.
Incercarile mele esuate s-au desfasurat la Bucuresti intr-adevar, dar nu au avut nici o legatura cu clinica, ci cu organismul meu cu mari probleme.
Pe ciclu natural am avut 2 ovule, iar cu stimulare cu Menopur si orgalutran au fost 4 ovule tot de dimensiuni corespunzatoare.
Deci s-ar fi putut recolta ceva, totusi nu am ajuns la punctie in nici unul din cazuri, pentru ca asa a decis echipa medicala, datorita valorilor necorespunzatoare ale estradiolului si LH-ului meu, corelate cu ecografiile.
Dr D mi-a spus ca nu are rost sa le recolteze pentru ca nu se vor fertiliza sigur (mureau) si arunc banii aiurea.
Lucru pentru care tin sa le multumesc din suflet inca o data!!!
Cazul meu a fost unul extrem de complicat.

La Atena si sotul, dar mai ales eu am reusit sa ne relaxam nervos, lucru care coroborat cu profesionalismul extraordinar al aceleiasi echipe ne-a facut sa reusim.

Nu mai fusesem la Atena si sa vezi Acropole, muzeul de arta, diverse vestigii, etc. e extraordinar.
Parerea mea, dupa cum spune si Catalina, este ca nu are rost sa te duci la Atena decat daca medicii decid asta.
Laboratorul din Bucuresti nu cred ca este cu nimic mai prejos cu cel de la Atena, cel mai important este factorul uman (echipa medicala) care este aceeasi.
Si la Atena si la Bucuresti gandesc si comunica la fel, crede-ma.

Costurile FIV-ului sunt la Atena cam aceleasi ca si la Bucuresti, dar la care se adauga costul cazarii, al mancarii si transportului.
Atena merita vazuta macar o data!!!

to be continued..

[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Eliza,

multumesc pentru detalii.. eu oricum nu sunt din Bucuresti, deci, tot ar fi vorba de transport, cazare, etc. pana la urma..mai mult, voi face Clexane, in consecinta tratament fara AC, deci mi-e greu sa cred ca ma voi incadra, ever, in cele 2-3 zile/luna, cat sunt dansii la Bucuresti..Athena, da, sunt sigura ca e minunata si cred ca a contribuit la relaxarea ta psihica..nici eu nu sunt un caz simplu, dar sunt sigura ca se vor alinia si pentru mine astrele candva..
toate cele bune

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

si totusi...

nu contest faptul ca laboratoul si echipa sunt "la fel" ca la Atena...insa la Bucuresti nu se face transfer de blasto-din cate am inteles eu.
asadar pentru a beneficia de experienta si profesionalismul echipei lui DR.D dar si pentru transfera blasto e cam obligatoriu sa mergi la Atena,nu???

Mergi la inceput

eliza mi-am permis sa editez mesajul tau pentru al pozitiona correct (quote preluat gresit) [Flo]

Mergi la inceput