BIOGENESIS FERTILITY CENTER(34)
Raspunsuri - Pagina 5
sper spune:
| Citat: |
varsta - 33 stimulare - 4 zile -2 menopur, 3 zile -3 menopur +cetrotride+pregnyl AMH -0,6 3 ovocite - 2 embrioni AA (10/12celule) bete z 11 ET - 111..... Catalina |
Catalina multumesc mult
FSH-ul nu-l stii? Inteleg ca i-a crescut doza dupa 3 zile, da? Mie tot minifiv mi s-a propus, nu stiu exact cate doze dar banuiesc ca 2, tot cu cetrotite/orgalutran si nu voi lua AC dar nici inhibare . Prietena ta a luat AC? A facut inhibare cu ceva?Eu sunt mai baba, 41 ani , AMH nu-l stiu, primesc rez pe 8 mart
iar FSH-ul meu ultimul era 21 dar nu cred ca era real deoarece am avut probleme mari cu tiroida luna aceea. In aceeasi zi cu FSH-ul aveam 7 antrali ceea ce nu se pupa cu un FSH foarte mare. Sper sa am rezultate mai bune pt ca altfel nu ma baga in FIV. MiniFiv-ul cat a costat-o? Tot cat un FIV mare?
Multumesc si scuze pt multimea de intrebari

catalina2307 spune:
sper - FSH-ul nu il stiu, imi pare rau. Nu a avut in protocol inhibare/AC. Daca s-ar fi inhibat nu ar mai fi fost natural :).
Nu mai retin pretul exact al mini -fiv-ului cum ii spui tu :) dar stiu ca a fost pana in 1500 eur.(sper sa nu ma insel, o sa incerc sa aflu exact).
sper spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 sper - FSH-ul nu il stiu, imi pare rau. Nu a avut in protocol inhibare/AC. Daca s-ar fi inhibat nu ar mai fi fost natural :). Nu mai retin pretul exact al mini -fiv-ului cum ii spui tu :) dar stiu ca a fost pana in 1500 eur.(sper sa nu ma insel, o sa incerc sa aflu exact). Catalina |
Multumesc mult Catalina
Banuiesc ac a facut La Athena, nu vad cum i-a sincronizat FIV-ul cu sosirea dr in Bucuresti dc nu a luat AC.O sa-ti scriu un PM.
catalina2307 spune:
Nu, a facut la Biogenesis. Monitorizarea a fost facuta de catre Dr. D asa cum o face pt toate pacientele, echografiile +punctia Dr. Szguri care este permanent in clinica iar Dr.Argyriou a venit special pt acest caz.
elly_me spune:
Catalina -din cate stiu eu monitorizarile ecografice sunt facute de d-na dr Voichitoiu (care este o draguta si f atenta).
Dr D si Dr Argyriou vin doar in ziua punctiei si stau pana la ET.
Dar toate informatiile ajung la dr D si el decide daca se schimba doza pt stimulare in functie de evolutia embrionilor
Cel putin pe mine nu m-a monitorizat dr. Zguri ... eu am facut doar HSG cu dansul la Medsana.

Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
catalina2307 spune:
elly - nu stiu cum a fost la tine, eu spun cuma fost la prietena mea.
Punctia a facut-o cu Dr. Szgury iar embriologul a venit special pt acest caz. Monitorizarea s-a facut ca in toate celelalte cazuri. Rezultatele transmise la Atena bla bla.
Cred ca ma poti verifica daca ma suspectezi ca bat campii. ![]()
Si nu, nu vin numai la punctie. Cunosc cel putin 3 cazuri in care embriologul a fost in Romania atunci cand situatia a cerut=o.
samira33 spune:
fetelor,pentru ca am in vedere si un posibil FIV la Biogenesis vreau sa va rog sa-mi spuneti si mie,daca stiti,cine sunt patronii clinicii???
si cine este Managerul Programului de FIV???
numai bine tuturor
![]()
catalina2307 spune:
Fetelor, fireyes pentru ca despre ea este vorba in postarile anterioare va cere ajutorul. Are nevoie de cateva fiole progesteron injectabil URGENT.
Va multumeste anticipat.
catalina2307 spune:
Asaaaaaa
samira - despre patroni, parti sociale bla bla nu iti pot da detalii pt ca nu m-a interesat niciodata acest aspect.
Managerul stiu ca este Laura. Dar poti suna la clinica, explica-le ca este extrem de important pt tine sa stii cine este patronul clinicii si cere-le toate detaliile. Sau si mai simplu, Registrul Comertului.
Daca de fapt intrebarea este cu substrat intreaba direct si iti voi raspunde.