BIOGENESIS FERTILITY CENTER(34)
Raspunsuri - Pagina 5
sper spune:
Citat: |
varsta - 33 stimulare - 4 zile -2 menopur, 3 zile -3 menopur +cetrotride+pregnyl AMH -0,6 3 ovocite - 2 embrioni AA (10/12celule) bete z 11 ET - 111..... Catalina |
Catalina multumesc mult FSH-ul nu-l stii? Inteleg ca i-a crescut doza dupa 3 zile, da? Mie tot minifiv mi s-a propus, nu stiu exact cate doze dar banuiesc ca 2, tot cu cetrotite/orgalutran si nu voi lua AC dar nici inhibare . Prietena ta a luat AC? A facut inhibare cu ceva?
Eu sunt mai baba, 41 ani , AMH nu-l stiu, primesc rez pe 8 mart iar FSH-ul meu ultimul era 21 dar nu cred ca era real deoarece am avut probleme mari cu tiroida luna aceea. In aceeasi zi cu FSH-ul aveam 7 antrali ceea ce nu se pupa cu un FSH foarte mare. Sper sa am rezultate mai bune pt ca altfel nu ma baga in FIV.
MiniFiv-ul cat a costat-o? Tot cat un FIV mare?
Multumesc si scuze pt multimea de intrebari
catalina2307 spune:
sper - FSH-ul nu il stiu, imi pare rau. Nu a avut in protocol inhibare/AC. Daca s-ar fi inhibat nu ar mai fi fost natural :).
Nu mai retin pretul exact al mini -fiv-ului cum ii spui tu :) dar stiu ca a fost pana in 1500 eur.(sper sa nu ma insel, o sa incerc sa aflu exact).
sper spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 sper - FSH-ul nu il stiu, imi pare rau. Nu a avut in protocol inhibare/AC. Daca s-ar fi inhibat nu ar mai fi fost natural :). Nu mai retin pretul exact al mini -fiv-ului cum ii spui tu :) dar stiu ca a fost pana in 1500 eur.(sper sa nu ma insel, o sa incerc sa aflu exact). Catalina |
Multumesc mult Catalina Banuiesc ac a facut La Athena, nu vad cum i-a sincronizat FIV-ul cu sosirea dr in Bucuresti dc nu a luat AC.
O sa-ti scriu un PM.
catalina2307 spune:
Nu, a facut la Biogenesis. Monitorizarea a fost facuta de catre Dr. D asa cum o face pt toate pacientele, echografiile +punctia Dr. Szguri care este permanent in clinica iar Dr.Argyriou a venit special pt acest caz.
elly_me spune:
Catalina -din cate stiu eu monitorizarile ecografice sunt facute de d-na dr Voichitoiu (care este o draguta si f atenta).
Dr D si Dr Argyriou vin doar in ziua punctiei si stau pana la ET.
Dar toate informatiile ajung la dr D si el decide daca se schimba doza pt stimulare in functie de evolutia embrionilor
Cel putin pe mine nu m-a monitorizat dr. Zguri ... eu am facut doar HSG cu dansul la Medsana.
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
catalina2307 spune:
elly - nu stiu cum a fost la tine, eu spun cuma fost la prietena mea.
Punctia a facut-o cu Dr. Szgury iar embriologul a venit special pt acest caz. Monitorizarea s-a facut ca in toate celelalte cazuri. Rezultatele transmise la Atena bla bla.
Cred ca ma poti verifica daca ma suspectezi ca bat campii.
Si nu, nu vin numai la punctie. Cunosc cel putin 3 cazuri in care embriologul a fost in Romania atunci cand situatia a cerut=o.
samira33 spune:
fetelor,pentru ca am in vedere si un posibil FIV la Biogenesis vreau sa va rog sa-mi spuneti si mie,daca stiti,cine sunt patronii clinicii???
si cine este Managerul Programului de FIV???
numai bine tuturor
catalina2307 spune:
Fetelor, fireyes pentru ca despre ea este vorba in postarile anterioare va cere ajutorul. Are nevoie de cateva fiole progesteron injectabil URGENT.
Va multumeste anticipat.
catalina2307 spune:
Asaaaaaa
samira - despre patroni, parti sociale bla bla nu iti pot da detalii pt ca nu m-a interesat niciodata acest aspect.
Managerul stiu ca este Laura. Dar poti suna la clinica, explica-le ca este extrem de important pt tine sa stii cine este patronul clinicii si cere-le toate detaliile. Sau si mai simplu, Registrul Comertului.
Daca de fapt intrebarea este cu substrat intreaba direct si iti voi raspunde.