BIOGENESIS FERTILITY CENTER(34)
Raspunsuri - Pagina 15
elly_me spune:
Buna Mihaela-- cand faci ET?
Eu nu am mai avut timp sa mai intru ... ma "omoara" serviciul...
Nu mai am timp de nk...
Insa sunt ff suparata ... nu stiu ce se intampla cu mine dar m-am dereglat total
Dupa Fiv mi-au venit mosafirii pe 08.02 ...dupa 22 zile mi-au venit iar .. pe 01.03... apoi iar pe 14.03 ... iar azi din nou
Nu mai inteleg ce se intampla cu mine ..
Inainte nu-mi venea deloc ... decat cu utrogestan ..am ovare MPC ..
Insa acum imi vine la 14 zile
Vi s-a-ntamplat asa ?
Si ma dor ovarele destul de rau ..
Nu stiu ce sa fac .. mi-e frica sa mai fac stimulare ... ma gandeam sa mai fac un fiv in iul- august ... ufffff
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
mbadaran spune:
Elly imi pare f rau. Sfatul meu este acelasi, suna la clinica, spune-le ce ti se intampla si poate te vezi cu dr D. Vine mainein tara. Poate reusesti sa-ti faci o programare, sa te vada, sa-i afli parerea.
Duminica sau luni va fi transferul.
Mihaela
angelica28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 ella,medicii greci vin in Romania in fiecare luna. personal nu am facut ecografie cand am mers la consultatie deci nu stiu daca e obligatoriu sa faci eco. angelica,la Biogenesis in acest moment nu se face transfer de blasto. se face transfer de ziua 2 sau 3. poate in viitor o sa se faca...dar acum eu stiu ca nu se face. |
Sami am vb acum o jumatate de ora la clinica m-au programat duminica la 14:30, am intrebat daca la ei transfera si blastocisti si mi-au spus ca da ..................!!!!!!!!!!!!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
catalinaexl spune:
Elly si eu m-am dereglat destul de rau dupa prima stimulare dar cu 3 luni de AC mi- am revenit si nu am patit nimic sper sa fie totul bine si la tine.
Azi am fost la eco I-am vazut pe bebelusi sunt toti trei bine. Am aflat ca vom avea 2 baieti si o fetita cu siguranta. Burtica este foarte mare pt 4 luni , dar avand in vedere ca sunt trei dr Z a zis ca e normal. Sper ca toate dintre voi care nu au reusit pana acum sa reusieasca , pentru ca este cea Mai frumoasa perioada din viata unei femei. Sa va ajute Dumnezeu sa reusiti si pe cele care au bebei in burtica sa ne ajute sa ii aducem sanatosi pe lumea asta.
Looana spune:
catalinaexl Felicitari pt Sa te ajute Dumnezeu sa-i aduci la termen si fa fie sanatosi.
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
mbadaran spune:
Buna,
La mine aventura FET s-a sfarsit. Embrionii mei nu au rezistat dezghetului.
Va anunt ca la clinica se face transfer cu blastociti. Mie asa mi-au propus pentru urmatorul procedeu.
Diancic, multa bafta la FET. Stiu ca te pregatesti, sa ai incredere ca va fi bine.
Mihaela
diancic2002 spune:
Mihaela, imi pare foarte rau, sunt sigura ca data viitoare va fi mai bine, mai ales ca au inceput sa faca si procedura cu blasto . Cati embrioni ai avut?
mbadaran spune:
5.
sper sa fie bine data viitoare.
Acum o sa fac o pauza destul de lunga, trebuie sa-mi revin si financiar si moral.
Mihaela