BIOGENESIS FERTILITY CENTER(34)
Raspunsuri - Pagina 13
catalinaexl spune:
Am fost la 2 morfologi la 12 sapt si un doctor a zis 2 baieti si o fata si celalalt 2 fete si un baiat . Noi ne bucuram ca avem cate unu din fiecare sex. Asteptam eco de maine poate ni se va spune cu Mai multa siguranta.
catalina2307 spune:
Catalina - bravo, sa fie sanatisi.
Mitera cred ca este cea mai buna alegere, eu am fost internata acolo cand am facut hemoragia interna....am fost tratata exceptional. Vei fi pe maini bune, asta este sigur. :)
catalinaexl spune:
Am fost la ecografie si doctorul a vozut tot o fata si un baiat , cel de-al treilea nu vrea de nici o culoare sa arate ce are . Sta inghesuit in partea stanga jos cu capul in jos si picioarele in sus, dar tare inghesuit mai sta. In rest totul este bine.
Am o intrebare la voi cine ma poate ajuta. Pe la 2 luni si o saptamana am avut o sangerare cam ca in prima zi de menstra ( mie nu imi vine din prima zii foarte mult dar nu e nici cantitate neglijabila), m-am speriat si l-am sunat pe doctor. Ma chemat la biogenesis sa ma vada si mi-a spus sa stau linistita ca nu este nimic. De atunci sangerarile continua o data la 2-3 zile si chiar in ultimul timp mai des dar sunt in cant mai mica. Ieri la control mi s-a oprit aspenterul si in continuare nu se vede nimic neinregula nici la mormoloci nici la mine, dar eu nu pot sa nu ma ingrijorez de fiecare data cand vad inca o pata. A mai trecut cineva prin ceva asemanator?
eliza70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalinaexl Am fost la ecografie si doctorul a vozut tot o fata si un baiat , cel de-al treilea nu vrea de nici o culoare sa arate ce are . Sta inghesuit in partea stanga jos cu capul in jos si picioarele in sus, dar tare inghesuit mai sta. In rest totul este bine. Am o intrebare la voi cine ma poate ajuta. Pe la 2 luni si o saptamana am avut o sangerare cam ca in prima zi de menstra ( mie nu imi vine din prima zii foarte mult dar nu e nici cantitate neglijabila), m-am speriat si l-am sunat pe doctor. Ma chemat la biogenesis sa ma vada si mi-a spus sa stau linistita ca nu este nimic. De atunci sangerarile continua o data la 2-3 zile si chiar in ultimul timp mai des dar sunt in cant mai mica. Ieri la control mi s-a oprit aspenterul si in continuare nu se vede nimic neinregula nici la mormoloci nici la mine, dar eu nu pot sa nu ma ingrijorez de fiecare data cand vad inca o pata. A mai trecut cineva prin ceva asemanator? |
Buna seara,
Eu am avut asa zisele spotting-uri (adica niste pete maro)
de vreo cateva ori in primele luni de sarcina.
De fiecare data sunam si mi se intrerupea Aspenterul vreo 3 zile.
Din ce imi amintesc e importanta culoarea si bineinteles cantitatea.
Daca sunt maro si in cantitate mica e OK.
Daca culoarea petelor devine rosie trebuie sa te vada imediat medicul.
Cu hipertiroidismul cum mai stai?
Multa sanatate!
Sarcina usoara!
catalinaexl spune:
Eu am oprit aspenterul de luni si inca Mai am . Culoarea este aproape tot timpul maro dar am avut si de culoare Mai negricioasa si chiar rosu inchis in cateva dati. Sper sa se opreasca cat de curand. Cu tiroida deocamdata sunt bine trebui sa repet analizele in aprilie. Multumesc pentru raspuns
eliza70 spune:
citat din mesajul lui catalinaexl Eu am oprit aspenterul de luni si inca Mai am . Culoarea este aproape tot timpul maro dar am avut si de culoare Mai negricioasa si chiar rosu inchis in cateva dati. Sper sa se opreasca cat de curand. Cu tiroida deocamdata sunt bine trebui sa repet analizele in aprilie. Multumesc pentru raspuns |
Cu placere!
E bine ca petele sunt de culoare inchisa.
Sper din tot sufletul sa ti se opreasca cat mai repede!
Si eu ma speriam de fiecare data, dar nu s-a intamplat nimic rau
pentru copii sau pentru mine.
Am ajuns cu sarcina la 38 de saptamani, de s-au mirat si doctorii.
Doamne ajuta sa fie totul bine si sa tii sarcina cat mai mult!!!
Stai linistita in pat, eu asa faceam cand apareau petele.
Sa nu faci nici un fel de efort.
Toate cele bune,
Eliza.
mbadaran spune:
Buna,
Cum te mai simti?
citat din mesajul lui catalinaexl Eu am oprit aspenterul de luni si inca Mai am . Culoarea este aproape tot timpul maro dar am avut si de culoare Mai negricioasa si chiar rosu inchis in cateva dati. Sper sa se opreasca cat de curand. Cu tiroida deocamdata sunt bine trebui sa repet analizele in aprilie. Multumesc pentru raspuns |
Mihaela
catalinaexl spune:
De duminica nu am mai avut nici o pata, mi-a ramas doar o secretie galbuie. Ma bucur ca nu mai am . Mi-a zis dr Zguri ca efectul aspenterului dureaza pana la 7 zile dar mi s-a parut foarte mult, mi s-a dovedit in practica ca are dreptate 100 la 100. Saptamana asta am sa merg sa imi fac si testul pentru trombofilie ca vreau sa fiu linistita, in rest toate bune.
Fetele care au inceput tratamentul cum merge?
angelica28 spune:
FETELE azi mi-am facut si eu programare la Biogenesis,mi-au zis ca dr greci vin pe 30 aprilie ,ma vor suna sa imi spuna si ora .......mi sa pus un diagnostic de adenomioza ,si vreau sa mai cer o parere...............aveti vreuna din voi asa ceva ........?Mai pot spera intr-o minune avind aceast diagnostic?
Eu doar ce am facut un fiv in februarie la Medlife si mi sa spus ca asta ar fi cauza nereusitei ..........mai vreu o parere si ma gindesc sa incerc un fiv si aici ,cu blastocisti,ma gindesc ca problema fiind de implantare ....fiind blastocisti am mai multe sanse sa se prinda bine ,voi ce parere aveti?!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Ella2010 spune:
Angi, scz ca intervin, si eu am vorbit tot azi cu cei de la Biogenesis si nu stiu cu cine m-au confundat, de mi-au zis ceva legat de un polip. Eu tot pe 30 m-as fi programa, dar voi fi in ziua 24 de ciclu, nu stiu daca e relevanta o ecografie in ziua aia.