BIOGENESIS FERTILITY CENTER(34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mbadaran spune:

Da, este destul de liniste pe aici

Diancic te pregatesti? Mai ai putin, luna viitoare si gata, te lasa dr D graviduta

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

diancic - eu am avut 3 blastocisti si o morula z6, am transferat 3 blasto de z5, a ramas Anastasia :).

Din cate imi amintesc eu embrionii au insa sanse mult mai mari decat blastocistii la decongelare.

Bafta multa, multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diancic2002 spune:

Catalina2307 waw 3 blasto si o morula, super, chiar erau sanse destul de mari, multumesc mult de info . Eu pot doar sa visez la asa rezultate ca deocamdata avem doar 4 embrionasi de ziua a 2, din care 3 de A si 1 A-, sper sa tin minte bine... dar parca asa era, ma gandeam sa-i las sa mai creasca, dar voi vedea ce parere au si doctorii (dr. D si dr. A), ca sa creasca sansele....

Mihaela da, ne pregatim, tu ce faci? Cred ca deja ai inceput tratamentul, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Pai ai embrioni tare frumusei, cu sanse mari. Oricum ii vor mai lasa inainte de ET sa vada cum evolueaza.

Mergi la inceput

Da, am inceput tratamentul. Acum iau climen, si merg la monitorizari.

Mihaela

Mergi la inceput

Merci Catalina, sper sa fie frumusei pana la capat si sa ramana la caldurica

Mihaela, faci monitorizarea ca la fiv, nu? adica o data la 2-3 zile... Eu nu sunt din Bucuresti si cred ca voi face naveta pe per monitorizarii... si ma pregatesc moral de acum, ca voi face minim 8 ore zilnic pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinaexl spune:

SUCCES FETELOR VA DORESC DIN TOT SUFLETUL SA REUSITI. EU AM AJUNS LA 3 LUNI JUMATATE SI PANA ACUM TOTUL ESTE BINE. IN SFARSIT M-AM SI HOTARAT UNDE VOI NASTE, IN GRECIA LA MITERA CU DR D. DESI SUNTEM UN PIC SPERIATI DE CAT AR PUTEA COSTA IN CAZ CA NASC MAI DEVREME AVEM SPERANTA CA VOI REZISTA PANA LA 36 DE SAPTAMANI. DIN CATE AM INTELES IN CAZ CA PRETUL CRESTE FOARTE MULT COPII POT FI TRANSFERATI SI LA SPITAL DE STAT UNDE VA FI MAI IEFTIN SAU CHIAR FARA NICI UN BANUT. SPER CA TOTUL SA FIE BINE .

Mergi la inceput

Buna,

Nu chiar ca la FIV. Am facut eco+estradiol in z3 a CM pentru a vedea daca sunt sau nu chisturi(astea se platesc, le-am facut la Medsana Cotroceni, cu dr Zguri).
Luni am facut iar eco+estradiol si ma mai duc vineri.
Daca vor fi ca si pana acum, probabil vom avea 2 programari pe saptamana.

Imi imaginez ca o sa-ti fie greu pe drum 8 ore, dar gandeste-te ca faci efortul asta pentru ceea ce iti doresti cel mai mult, pentru bebe.

Mihaela

Mergi la inceput

Buna Cata,

Ma bucur ca esti ok, ca cei 3 bebelusi sunt bine. Cand aflii sexul bebicilor ?
E bine ca te-ai decis unde vei naste.

Citat:
citat din mesajul lui catalinaexl

SUCCES FETELOR VA DORESC DIN TOT SUFLETUL SA REUSITI. EU AM AJUNS LA 3 LUNI JUMATATE SI PANA ACUM TOTUL ESTE BINE. IN SFARSIT M-AM SI HOTARAT UNDE VOI NASTE, IN GRECIA LA MITERA CU DR D. DESI SUNTEM UN PIC SPERIATI DE CAT AR PUTEA COSTA IN CAZ CA NASC MAI DEVREME AVEM SPERANTA CA VOI REZISTA PANA LA 36 DE SAPTAMANI. DIN CATE AM INTELES IN CAZ CA PRETUL CRESTE FOARTE MULT COPII POT FI TRANSFERATI SI LA SPITAL DE STAT UNDE VA FI MAI IEFTIN SAU CHIAR FARA NICI UN BANUT. SPER CA TOTUL SA FIE BINE .

Mihaela

Mergi la inceput

Mihaela, multumesc de informatii , intr-adevar fac orice pt bebici, numai sa vad visul devenit realitate... Ar fi super sa fie doar de 2 ori pe sapt , vedem....sa inteleg ca deja ti-a iesit o parte din analize, sper ca sunt bune si totul e asa cum trebuie, iti tin pumnii

Catalinaexl, chiar ieri ma gandeam la tine ca nu ai mai zis nimic, ma bucur ca esti bine

Mergi la inceput