Asp.opt.>20ani(763) FELICITARI EllaR!!!
Raspunsuri - Pagina 5
miky82 spune:
Neatza fete dragi!
EllaR felicitari!!!!!!! sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios!!!!!! cu vestile astea mai adaug un pic de optimism si la mine.
Miha ma bucur ca ai dat de un medic bun care sa te ajute sa iti implinesti visul, iar pentru acum spor la prestat, trilaminar nu stiu exact ce inseamna dar asa trebuie sa fie
Lore dar ce s-a intamplat, imi pare rau ca nu merge bine intre voi, sper sa se rezolve si sa fie ceva de moment, noi suntem alaturi de tine.
Ana sper sa puteti sa va rezolvati problema cu banii, stiu ca este greu cand nu ai si trebuiesc atat de multe.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
MeAlex spune:
Mihaela, nu incercam pana nu avem rezultatele la toate analizele astea, ca nu are rost.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EllaR de molipsire pentru toate si mi-as dori sa iau la odisee cat mai multe fete Mi se pare ireal ca sunt eu trecuta la titlu. Nici acum inca nu-mi vine sa cred. Sincer de tot reteta a fost in felul urmator: - canon dat de parinte de la biserica si indicatiile lui au fost sa nu mamai gandesc la bb - Eurovita (multiminerale si 2 Mg-B6 - Catina pastile (nu puteam sa inghit picurii de ulei ca mi se facea greata de la gust) Asta a fost tot! Va pup pe toate si deocamdata nu am vazut embrionul dar cand o sa-l vedem va anunt! va multumesc pt felicitari! Doamne ajuta sa fiu cu 2 bebei sanatosi tun si la termen! |
pastilele de catina sunt acelasi cu produsul numit catinofort? am mai auzit si eu la multe fete ca au ramas gravide dupa ce au luat
ralucaneagu spune:
fetelor care stiti imi spuneti si mie va rog mult ce implica un stradiol scazut si cum se trateaza?
l-am facut ieri in z14 si a iesit 116
ralucaneagu spune:
mie nu imi vine cm decat daca iau duphaston sau alte pastile de genul acesta presupun ca e ceva rau si ca nu voi putea avea bebe prea repede
Mihaelafalt spune:
Si eu si sotul luam catinofort dar eu numai cand imi aduc aminte, cateodata 2 pe zi, cateodata 4, poate dau roade.
Ce liniste e azi pe aici.
Eu sap dupa informatii cat mai am timp un pic ca trebuie sa plec.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
ralucaneagu spune:
banuiam ca am ceva la tiroida dar am facut ieri si tsh-ul si a iesit bine , adica 3 . 2 in val de ref pana la 4
ce imi recomandati sa mai fac ca analize sa vad unde e problema? urmeaza sa fac in z21 progesteronul
luciana2008 spune:
si eu iau catinofort de o sapt si parca ma simpt mai bine....sunt mai concentrata pe ce fac , sa de-a DD sa fie si bebe luna aceasta.
Citat: | ||
citat din mesajul lui ralucaneagu
pastilele de catina sunt acelasi cu produsul numit catinofort? am mai auzit si eu la multe fete ca au ramas gravide dupa ce au luat |
luciana2008 spune:
Plec si eu la liceu...va pup si vb deseara, daca voi mai reusi(deseara trebuie sa il invat pe sot cum se fac)
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luciana2008 Plec si eu la liceu...va pup si vb deseara, daca voi mai reusi(deseara trebuie sa il invat pe sot cum se fac) |
tinem pumnii sa fie cu noroc azi