Asp.opt.>20ani(763) FELICITARI EllaR!!!
Raspunsuri - Pagina 4
kmy_black spune:
neatza fetelor!!!
la o !!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
ralucaneagu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Eu nu beau cafeluta ca de altfel as fi acceptat cu placere. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
atunci pt tine un ceai calduta pt o viitoare graviduta
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black neatza fetelor!!! la o !!!! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni fetele mele de suflet Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
Kmy niste pareri ceva, sfaturi, preturi, cu pareri la maternitatea cuza voda imi spui si mie unde gasesc?
Fetelor cateodata face rau internetul asta ca ne pune la dispozitie atatea informatii.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ralucaneagu
atunci pt tine un ceai calduta pt o viitoare graviduta |
Sarumana.
Aseara chiar am trecut la treaba, poate se prinde luna asta si nu mai e nevoie de laparoscopie, ca totusi e o operatie.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
kmy_black spune:
Mihaelafat
incerc sa aflu ceva direct de la cineva din maternitate!!!!
sper s areusesc astazi sa dau de ea!!!
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui kmy_black Mihaelafat incerc sa aflu ceva direct de la cineva din maternitate!!!! sper s areusesc astazi sa dau de ea!!! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni fetele mele de suflet Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
Multumesc mult.
kmy_black spune:
Mihaela
uite un link unde poti citi despre ele, numai k este la clinica privata, au si preturi in pagina lor, (cam f piperate, dupa paerea mea)!!
http://www.iscare.ro/info/Preturi-si-proceduri-10
dar continuii sa incerc sa aflu cat ar ajunge la CV
fetele mele de suflet
EllaR spune:
de molipsire pentru toate si mi-as dori sa iau la odisee cat mai multe fete
Mi se pare ireal ca sunt eu trecuta la titlu. Nici acum inca nu-mi vine sa cred.
Sincer de tot reteta a fost in felul urmator:
- canon dat de parinte de la biserica si indicatiile lui au fost sa nu mamai gandesc la bb
- Eurovita (multiminerale si 2 Mg-B6
- Catina pastile (nu puteam sa inghit picurii de ulei ca mi se facea greata de la gust)
Asta a fost tot!
Va pup pe toate si deocamdata nu am vazut embrionul dar cand o sa-l vedem va anunt! va multumesc pt felicitari!
dana0000 spune:
citat din mesajul lui EllaR de molipsire pentru toate si mi-as dori sa iau la odisee cat mai multe fete Mi se pare ireal ca sunt eu trecuta la titlu. Nici acum inca nu-mi vine sa cred. Sincer de tot reteta a fost in felul urmator: - canon dat de parinte de la biserica si indicatiile lui au fost sa nu mamai gandesc la bb - Eurovita (multiminerale si 2 Mg-B6 - Catina pastile (nu puteam sa inghit picurii de ulei ca mi se facea greata de la gust) Asta a fost tot! Va pup pe toate si deocamdata nu am vazut embrionul dar cand o sa-l vedem va anunt! va multumesc pt felicitari! Doamne ajuta sa fiu cu 2 bebei sanatosi tun si la termen! |
Ella felicitari,sa dea DD sa fiti sanatosi/sanatoase pana la termen!
Stiu ca nu ti-a reusit un FIV,sau ma insel?
Ma bucur mult pentru tine!
Mai improspateaza-ne memoria ca nu mai stiu ce probleme aveai
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(