Asp.opt.>20ani(763) FELICITARI EllaR!!!
Raspunsuri - Pagina 3
Mihaelafalt spune:
Haideti fetelor la barfa, numai noaptea aveti chef de susotit cand nu pot eu?
Alex dar acum cum esti? Incerci pentru sau esti in pauza pana faci analizele.Of banii astia daca ar fi sa ne ajunga pentru tot ce bine ar fi.
Fetelor care dintre voi stie cum decurge histeroscopie+laparascopie sa imi explice si mie, oare am voie dupa sa raman gravi sau trebui sa astept un timp? Cam cati bani trebuie cotizati prin spital?
Doctorita mi-a zis ca se face cu bilet de trimitere si nu costa nimic numai ca o sa trebuiasca sa caute ea un radiolog si eu sa stau de vorba cu el.
kmy tu esti din Iasi spune-mi daca mai stii forumuri din Iasi de la Cuza voda, cu preturi si alte alea.
Katy imi pare bine ca ai reusit sa faci HSg, nu ti-a zis nimic doctorul de trompa aia cu 50% permeabilitate? Nu ar trebuie sa o cureti sau altceva?
Eu luna asta ovulez pe dreapta, de foarte mult timp nu am vazut egg cum l-am vazut duminica si nici ovulatie pe dreapta nu am avut, cred ca sare din schema stimularea la mine, asa aveam de gand dar cand a vazut foliculii a zis ca mai vedem dupa laparascopie.
Astazi plec iarasi de acasa la amiaza, ma duc cu sora mea la eco ca e operata si nu stiu cand vin.
Sunt obosita ca ieri nici nu am prins loc pe scaun si am stat in picioare dar nu pot dormi.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Stiam ca am uitat,fetelor noi venite bine ati venit la noi si cand plecati la odisee sa plecati in gasca da?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
ralucaneagu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yna85 Cat de harnicute sunteti in ultima vreme, greu tin pasul cu voi! Raluca, bine ai venit! Iti doresc o sedere cat mai placuta si scurta! EllaR FELICITARI!. Sarcina usoara si la termen! Sa va ajute Doamne Doamne sa trecti cu bine peste cele 9 luni! Pupici de molipsire! Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA; Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16; O sarcina oprita in evolutie la 9s. http://lagf.lilypie.com/zFnw.png |
multumesc yna , iti doresc si eu multa sanatate si un bebe frumos
ralucaneagu spune:
citat din mesajul lui Ana178081 Ralucaneagu,Hesstia bine ati venit.Va Eu n-am nimic de raportat,maine dim merg la dr de fam pentru un medical si sa-mi mai dea niste analize sa fac(de rutina+pt bebe).Nu stiu cand le voi face,caci sunt cam in pom cu finantele. Am atatea lucruri de facut anul asta ca nu-mi vad capul.Vreau sa mai gasesc inca un job,avem nevoi de bani pt vacanta,pt casa de la tara(neterminata),pt analize.Am si niste idei de "business" pt care imi tb bani.Nu stiu cand le voi rezolva pe toate.Colac peste pupaza sotul nu lucreaza iarna k in domeniul lui(constructii)e pauza acum Nu mai pot,e foarte greu sa duca doar unul tot greu cu banii Mai avem si o catelusa pt care cheltuim ceva pe luna,dar nu-mi pare rau,unde mai pun ca zapacita va face puisori inaintea mea Se pare ca a intrat in calduri si tb s-o imperechem saptamana viitoare(alti bani,alta distractie) Hai ca m-am intins si v-am stresat cu problemele mele. Noapte buna si vise frumoase! |
multumesc de primire ana
ralucaneagu spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Stiam ca am uitat,fetelor noi venite bine ati venit la noi si cand plecati la odisee sa plecati in gasca da? Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
multumim mihaela
ralucaneagu spune:
citat din mesajul lui luciana2008 Buna dimi...Ralucasa iti de-a DD unfrumos si sanatos...cat mai repede.te pupam |
multumesc, draga mea , si tie iti doresc la fel
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui ralucaneagu buna dimineata dragi aspirante , bem o cafeluta impreuna? |
Eu nu beau cafeluta ca de altfel as fi acceptat cu placere.
luciana2008 spune:
Binenteles...nu pot refuza o cafea...este imposibil ptr mine
citat din mesajul lui ralucaneagu buna dimineata dragi aspirante , bem o cafeluta impreuna? |