Asp.opt.>20ani(763) FELICITARI EllaR!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

LumyMony unde stai in Spania?Merg si eu anul asta acolo,abea astept Eu am si stat pe acolo cam 1an adunat(intre 2004-2006).Mergem acum in Elche sau Alicante.E frumos in Spania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ana, gasiti mereu cui sa dati puii? Cu cei corciti ce faceti?
Eu merg numai la medici barbati si tineri...nu va ganditi la prostii, dar am avut numai experiente nefercite cu medicii femei, din pacate, si cred ca in domeniul asta e mai bine sa fie un medic barbat, ca sa fie mai atent cu durerile, sa nu spuna "lasa ca am trecut si eu si atatea altele prin asta"...intotdeauna mi s-au parut mult mai calzi si intelegatori...nu am auzit vreun medic barbat tanar care sa spuna "lasa ca faci tu altul". Prefer medici tineri pentru ca nu sunt tarsaiti si eu avand probleme destul de putin studiate pana acum la noi, am nevoie de unul deschis, care sa nu creada ca le stie pe toate, sa comunice cu mine si sa vrea sa se mai consulte cu altii (de aceeasi specialitate sau alta) si, eventual, sa mai studieze.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 1/zi, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi,
Acid folic 1/zi, Vitamina E 1/zi (primele 10 zile ale cm)
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LumyMony spune:

eu stau in Almeria la vreo 300km de alicante.Este foarte frumoasa zona unde stau eu,este zona turistica pe malul marii.....parca esti mereu in vacanta.Iubesc marea si soarele,dar imi trebuie un bebe cu care sa ma joc in nisip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

lumy,sa dea Dumnezeu!asa am zis si eu.si s-au facut 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Miha mie mi-a dat voie imediat dupa operatie sa am contact sexual, cand am facut operatia eram in ziua a 9a si de prestat am prestat in ziua 14 ca nu am putut eu mai devreme aveam febra musculara, deci poti sa ramai gravi si in luna respectiva, am dat 250 la anestezist, 200 la mana a doua si 800 la dr, am mai dat 50 la asistenta anestezistului cea care te pregateste sa intri in operatie si dupa aceea la asistentele de la terapie intensiva, acolo o sa te tina cateva ore pentru ca te monitorizeaza din ora in ora, a si foarte important nu mi-a pus sonda urinara dar a trebuit sa fac la plosca si nu am putut timp de o ora si ceva sa fac mi se parea imposibil de facut , oricum m-au amenintat ca daca nu fac pisu imi pune sonda si este mult mai rau ca iti pune fara anestezie. O sa iti dea inainte de operatie un prafulet sa bei cu apa sau suc ca sa iti golesti intestinele si ca sa nu iti faca clisma. Daca mai e ceva ce mi-a scapat sa ma intrebi.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Speranta moare ultima!!!!Mai tii minte romanca aia de vreo 60 de ani care a facut o fetita deci mai avem vreo 30 .Doamne fereste!!!!!trebuie sa vina si la noi...sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Doamne fereste,lumy!

fete,eu ma retrag.va pup si noapte buna

Mergi la inceput

Noapte buna si eu va las si spor la treba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

EllaR, Felicitari pentru sarcina! Desi nu ne cunoastem faptul ca bebe tau e pe drum ne mai da curaj, ne motiveaza sa credem ca mai devreme sau mai tarziu vom avea si noi al nostru. Si cand ai sa-l vezi pe bebe la eco sa-i spui ca multe fete ii doresc de bine, sa fie sanatos si cuminte acolo in burtica!

Ralucaneagu, nu stiu ce sa iti zic, eu am patit dupa nunta ca nu mi-a venit ciclu 6 luni si dupa aceea medicul mi-a dat ceva tratament naturist cu vitex agnus castus 3 luni, si nici dupa asta nu mi-a venit. Apoi alt medic mi-a dat Duphaston 6 luni, a fost ok, mi-a venit regulat.Acum de 2 luni nu mai iau si mi-a venit prima luna la 28 de zile, a doua la 22 si acuma astept a treia luna, sa vad ce-o fi.

Ipopica, esti o doza sanatoasa de buna dispozitie!

Suntem cate putin din tot ce iubim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Aseara am avut niste dureri de burta, ca la menstruatie, nici de nu am avut chef. Azi am observat ca vine asa ca un mucus cu firicele maronii, si ma tot inteapa burta jos, in partea dr, parca radiaza durerea spre spate.Luna trecuta am patit la fel si in ziua 22 chestia aia maro s-a transformat in menstruatie.Nu stiu ce-o mai fi, astept sa vad dc vine ciclu luna asta, daca nu directia dr... iar...

Va pup pe toate si va urez noapte buna!

Suntem cate putin din tot ce iubim.

Mergi la inceput