Asp.opt.>20ani(763) FELICITARI EllaR!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LumyMony spune:

multumesc miki asa o sa fac,dar tu ai ovulatie aproape in acceasi zi a ciclului menstrual?
Ralu sunt in ziua 13si da sunt din Braila dar acum locuiesc in Spania
si te inteleg perfect este greu departe de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

Citat:
citat din mesajul lui LumyMony

multumesc miki asa o sa fac,dar tu ai ovulatie aproape in acceasi zi a ciclului menstrual?
Ralu sunt in ziua 13si da sunt din Braila dar acum locuiesc in Spania
si te inteleg perfect este greu departe de familie

e greu dar aici am gasit prietene de suflet care ne-au primit cu bratele deschise

Fiecare copil e suma unor minuni intamplate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

salutare fetelor, iuhuuu abia am citit ...
Lore iubita cred ca e vorba de ceva de moment, toti ne certam si ne impacam, noi avem relatie de 10 ani luna viitoare si am stat 2 ani la distanta si nu e chiar roz....poate esti putin dezamagita cu jobul, dar zicea cineva tot aici pe forum , cand Dumnezeu iti inchide o usa , iti deschide o fereastra...eu zic sa fi optimista si sa astepti fereastra, care cu siguranta va fi mai buna pt familia ta....eu incerc sa-mi vad interesul in familie si nu individual, e mai greu singur...
bob ziceai ceva de bauturi si teste, nu beau sucuri din comert, doar apa si n-am mai facut testu azi, am uitat si am afcut pipi inca n-a venit...
miha endometrul trilaminar este un endometru grosut si bun pt implantare, de obicei in perioada lutheala el se stratifica si capata aspectul asta trilaminar...cat despre laparoscopie....nu e chiar o joaca este o operatie in toata regula si trebuie pregatire(nici eu n-am facut secretiile la laparo)....insa nu inteleg dc iti trebuie radiolog la histeroscopie(asta se face cu o camera ca la colposcopie), iar daca este vorba de HSG(care este histerosalpingografie) din experienta mea , n-as face procedura asta daca ma gandesc la laparoscopie, pt ca in cadrul opeartiei iti poate verifica permeabilitatea trompelor mai bine ca la HSG si poate si interveni daca este cazul.....
laparoscopia as face=o in locul tau daca sufar de o infertilitate inexplicabila sa vad si pe dinauntru ce este, nu intotdeauna ecografia ajuta, in eco sunt puncte moarte in care nu se poate vedea decat daca ai imensitati si poate ai chestii micute...intra pe forumul de laparo si citeste din urma...sau daca ai intrebari iti stau la dispozitie cu drag
elle nu stiu daca te-am felicitat pt bebe, dar inca o data nu-i bai ....asa ca FELICITARI
eu sunt putin prinsa cu treaba cred ca intru mai tarziu sa va citesc....puuuuup

mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul

Am ajuns acasa, am spus radiolog? Sunt nebuna de cap vroiam sa zic anestezist, am gasit unele din postarile tale, multumesc, sunt cu sotul prin preajma asa ca scriu pe fuga.Maine ma duc sa fac hormoonalele de ziua 15 nu 14, sper sa fie bine.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Miha am uitat ca ai intrebat de laparoscopie , mai uit si eu din cand in cand, ce anume vrei sa sti de aceasta operatie? eu de ex mi-am revenit cam intr-o saptamana depinde de organismul fiecarei persoane, nu este o operatie grea o sa stai o zi internata si in timpul interventie asa cum a zis si Xdidi iti verifica si trompele si uterul, sa iti iei niste chilotei mai comozi si niste absorbante zilnice pt ca o sa ai ceva scurgeri si bineinteles daca faci la spital o sa iti dea o lista de medicamente sa o cumperi tu de la farmacie, mie asa mi-a dat (analgezice si nu mai stiu ce ....care se pun in perfuzie ) mai intreaba-ma ca iti spun, acum nu imi mai vine in minte ce sa iti spun.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Tu cat ai dat si cui? Si in cat timp ai voie sa ai contacte sexuale? Poti ramane insarcinata in lluna aia, se recomanda?
Sa stii ca te mai intreb si imi fac o listuta cu ce imi trebuie si cu intrebari pt doctorita sa stiu cand o sun sa o intreb, ca eu nu ma mai intalnesc cu ea pana la operatie.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hesstia spune:

Eu am facut doar in ziua 21, de la spital mi-a zis doctorita ca ar trebui sa fac si in intervalul 3-6... dar cand am fost sa fac Torchul nu mi-a mai zis nimic de ele asa ca deocamdata raman doar cu cele facute in z21.
Mi-a cam intarziat luna asta, dar parca au inceput sa se simta deja simptomele... oricum nu am un anumit nr de zile la care-mi vine, variaza cum vrea el, am si ceva chisturi pe ovare ca si cauza pentru dereglarile astea, dar analizele au iesit ok.
Mai merge cineva la Judetean Ilfov de aici?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

MIhaela

am sunat perosnal la maternitate sa vad daca obtin vreun raspuns, ceata totaal, nu aveau nici o treaba tantile care au raspuns!!!
tipa pe care o stiam eu ca lucreaza acolo, e plecata in vacantza in Italia
am mai apelat la o cunostinta sa vb cu o alat cunostinta de a ei sa vedem poate aflu ceva concret!!
sper sa reusesc sa-ti spun si ceva concret cat mai curand!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameivoinicul nostru la 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Stai linistita ca mai sunt cam 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

lumy,bine ai venit!

miky,mersi de raspunseu le-am facut pe-alea doar in z 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LumyMony spune:

Multuesc Velvet sunteti foarte dragute si primitoare dar sper sa nu stau mult timp cu voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Hesstia catelusa este rotweiller,are 2ani,a mai facut pui anul trecut insa corciti,nu cu rasa ei(a prins-o un maidanez de la tara),iar acum noi vrem neaparat s-o dam sa faca pui cu rasa ei.Catelele trebuie sa se imperecheze si ele cel putin o data,altfel risca sa se imbolnaveasca la mameloane(ex:cancer).Ne e tare draga,o iubim mult .Eu as fii vrut sa mai faca o data sau de 2ori pui,dar sotul zice sa n-o castram deloc.Mi-e mila de ea,sa se chinuie mereu sa fete...
Apropo de Judetean Ilfov,eu am mai fost acolo la 2dr.Tu la cine mergi?
Katy eu n-am mai patit-o pana acum,sa am ovulatie mai puternica.Acum am observat ca imi curge putin doar cand ma sterg si ma doare burta aproape ca la ciclu.Nu stiu ce este.In concluzie>ma simt cam ciudat azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Oricum cu prestatul am incheiat azi,sotul va pleca maine la tara si nici chef nu mai am cu starea asta naspa.Cred ca este de ajuns,sunt z19,test de ov pozitiv am avut alaltaieri,sper sa se prinda un bebe frumos
Fetele din Bucuresti voi la ce dr gineco mergeti?Sunteti multumite de ei/ele?Eu am asa o chestie>nu merg la barbati,nu stiu,nu-mi place.Asa ca cine stiti o doamna dr recomandati-mi si mie.Ma intereseaza sa se ocupe si de nasteri in spital(nu la clinica particulara).Eu as opta pentru nastere naturala,nu cezariana.Voi?Eu dr care o am face nasterile la Regina Maria,deci nu-mi convine sa dau 9000ron sau cat este.

Mergi la inceput