Greva parlamentara a USL

Greva parlamentara a USL | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

draga Comunitate DC, haideti la un vot mic aici :)

Ce parere aveti despre greva parlamentara a USL?
De ce?

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Intrebare sondaj:

Greva parlamentara a USL

Alege respuns:

Sunt de acord cu greva parlamentara USL
Nu sunt de acord cu greva parlamentara USL
Nu am o opinie despre acest subiect
Nu ma intereseaza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Ce ma abtin sa nu dau drumul la ce-mi vine sa zic printre dinti "se pune" la vot?
La asa idioti sa-i vezi ce mirare vor afisa in iunie cand vor vedea rezultatele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Sunt surprins de inmultirea gafelor opozitiei. E clar ca nu mai au rabdare, sunt ca niste copii mici care isi fac lectiile de mantuiala (sau deloc) ca sa iasa mai repede la joaca.
Ceva, insa, trebuie sa-i deosebeasca de cei mici, pentru ca, na, ei sunt oameni mari: lacomia. Alesii in greva vor bani pentru greva lor. Alti grevisti (de rand) nu iau bani cat lipsesc de la munca...ei da.
Un sondaj spunea ieri ca USL ar castiga alegerile cu peste 50%. Iar eu continui sa nu gasesc o persoana care sa-mi spuna ca i-ar vota. Cum naiba?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Din partea mea sa stea in greva cat vor, e dreptul lor.Insa fara bani! Nu muncesti, nu iei bani!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Iti fac eu, Rufus cunostinta cu mai multi oameni care i-ar vota! Stiu o groaza! Si NU pt calitatile lor ci doar ca sa nu voteze PDL-ul.
Din pacate puterea politica in Romania a stiut doar sa-si mufeze clientela la banul public in loc sa construiasca un sistem cu reguli de joc oneste care sa permita dezvoltarea tarii. Cand am votat PDL-ul am zis , frate, macar astia-s mai putini, dincolo-s mai multe guri flamande.
Eroare! Nu conteaza cati sunt, ei iau tot ce se poate ca lacustele, numai ca daca-s mai multi e mai bine, ca nu doar celor care iau le merge mai bine, ci si angajatilor firmelor lor si firmelor in relatie cu firmele lor si uite-asa mai departe, cumva incet-incet ceva se propaga si in masa populatiei. Seceta ultimilor anii n-a fost doar datorita crizei, ci si fenomenului de care-ti ziceam. Pedeleii au supt singuri, la popor n-a mai ajuns niciun strop. Si s-au tot inchis afaceri! Alegatorul roman e pragmatic conform nivelului de intelegere, unii iau o galeata si niste ulei sau faina, altii bat mai departe. Eeee, iti zic aia nu mai au rabdare, nu doar politicienii de la varf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu nu reusesc sa inteleg notiunea de "greva parlamentara". Ma depaseste total. Din punctul meu de vedere este un serviciu public platit din bani publici. Pentru acel serviciu trebuie indeplinite obligatiile aferente. Daca din terte motive nu doresti sau esti insatisfacut ar trebui sa poti sa renunti. Pe de alta parte chiar acceptand ideea de greva pe perioada repectiva in mod categoric nu ar trebui platiti deloc pentru ca serviciile sunt nule. In egala masura in cazul in care exista prejudicii datorate acestui fapt, acestea ar trebui cuantificate si imputate.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

In lacomia lor slinoasa de Hagi Tudose nu s-au gandit macar sa-si doneze indemnizatiile amaratilor de sinistrati.
Cred ca ar trebui sa se publice numele "grevistilor" inainte de alegeri ca sa stie lumea pe cine sa evite cand va avea stampila in mana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olympia

Iti fac eu, Rufus cunostinta cu mai multi oameni care i-ar vota! Stiu o groaza! Si NU pt calitatile lor ci doar ca sa nu voteze PDL-ul.

Si eu stiu o groaza care nu mai voteaza PDL. Dar asta nu inseamna sa voteze USL. Nu, in nici un caz.
Ar insemna sa-mi dau cu stangul in dreptul. Multi din noi am facut-o, am votat ceva sa nu iasa cumva altceva.
Ne-am intoarce in timp, stiind sigur acum ca facem rau. Eu unul nu mai pot face asa ceva.

Am sa nuantez: cunoasteti pe cineva care crede sincer ca votand USL le va fi bine? Ca niste oameni care nu se sfiesc sa fie platiti (bine) fara sa munceasca vor fi onesti cand vor avea puterea in mana?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Rufus si atunci cu cine voteaza acei oameni? intreb f. serios pt. ca problema asta o am si eu, nu vreau sa votez USL, PDL, atunci pe cine votez? PP-ul?

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Rufus, nu-i vorba de ce votez eu sau tu. Pe-aci lumea s-antors catre "ailalti" si gata... Sigur vor fi si unii care nu vor merge la vot, altii vor merge doar ca sa-si anuleze singuri votul.
Io inca mai astept o alternativa, da vad ca astept degeaba.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Rufus si atunci cu cine voteaza acei oameni? intreb f. serios pt. ca problema asta o am si eu, nu vreau sa votez USL, PDL, atunci pe cine votez? PP-ul?

Stii bine ca este intrebarea numarul 1 pe care si-o pune marea majoritate a lumii. Nimeni nu stie ce sa faca. Sa votez PP (ala-i Diaconescu?) ar fi tot impotriva convingerii mele...deci pas.
Daca nimic-nimic nu se va schimba pana la alegeri pe scena politica, eu merg la vot si imi anulez votul.
Eu tot mai sper sa demisioneze Antonescu si inca cativa din jurul lui si sa votez PNL
Imposibil, nu? Nu se da dus ala de acoloooo...si stii de ce? Pentru ca (cel putin din sondaje) reiese ca si mama mare de-ar fi sef la partidele din USL, romanii vor vota contra PDL, deci...(edit: mai, daca era Iliescu presedintele PSD? atunci sa vezi dilema!)
Ia sa votam contra...tuturor...sa vezi ce miscari surprinzatoare ai vedea prin partidele astea ale noastre...
De ce nu putem pastra (desi, cica, toti i-am sustinut pe oamenii aia...)mesajul celor de la Universitate, ca ne-am saturat de toata clasa politica actuala, nu numai de PDL?
Ca, cel putin declarativ, mama-mama ce am mai protestat cu totii...

Mergi la inceput