Strengari de Mar - Apr 2012 - 35 Hai Ruxandra!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dara76

Monna, milioane de multumiri, e clar, nu merita sa-l ascult pe nenea, ti-ai facut pomana cu mine sa nu pierd timpul degeaba.

Uite, pentru tine acolo, ca pentru mine e numai transportul 67 usd numai pana in anglia (ca nu livreaza direct in Ro), plus cat o mai costa de-acolo incoace:

produsul asta
http://64.191.115.228/~healthy/store/product-info.php?infant-colic-natural-remedy-pid170.html

este cel verificat in studiul asta: http://www.aromamd.net/edu_colic_fennel.pdf

Am ajuns la el cercetand articolul de la Niko.

32+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

saru'mana . eu am luat cocyntal de la boiron dar daca nu merge cu ala o sa-mi iau si de asta

Monica, fericita 35+ cu Cezar-Andrei

AMR: 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Eu na, m-am mai uitat pe niste de-astea, reviewuri de multe studii si nu prea ma bag http://altmed.creighton.edu/Homeopathy/science/efficacy.htm

32+ Miruna Sanziana

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

JD: felicitari pt vestile bune, e frumusel Euan
Monna: multumim mult de sumar, nici eu nu apucasem sa ascult ca prea se aude incet si am tot amanat

Eu azi am avut un episod diareic dar in rest nu am niciun fel de simptom de nastere deci inca nu e momentul pt emotii.

Ah, si sa nu uit pt fetele din Timisoara, daca e vreuna dintre voi care alege sa recolteze celule cu Stem Cells Bank am un cupon de 50 EUR reducere de oferit.

36+ Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Fetelor, !

Dara, am citit si eu de gripe water si acum ma uitam sa vad ce are in compozitie. Pe site/ul asta scrie asa

Compozitie
Fiecare 5 ml solutie contine:
- 0.001 ml ulei de fenicul
- 0.002 ml ulei de anason
- 0.003 ml ulei de marar
- bicarbonat de sodiu 72 mg

Vad ca nu scrie nicaieri de alcool. Ma mai uit. eu tot infacol voi lua si pentru Euan.

Monna, si eu l/am culcat pe Finn pe parti la inceput. Asa ii puneau pe bebelusi in spital sa doarma. Il mutam de pe o parte pe alta cand se trezea pentru lapte. L/am lasat sa doarma si pe burta, ziua, culcat pe burta mea.
buricul lui Finn era uscat cand am ajuns acasa si l/am spalat in cadita. asistentele spalau toti copiii in fiecare zi, la chiuveta, tinandu/i intr/o mana.
Nu l/am tras pe Finn de preput deloc pana acum. Numai cand a avut probleme cu infectia 2 medici nefrologi au tras, dar cu mare grija sa nu crape pielea. Ni s/a spus ca este normal sa/si faca singur decalotarea, cand intelege ce trebuie sa faca si sa traga singur cat suporta. Adica cel mai devreme la 3-4 ani. Noi am decis sa asteptam.

Pana la urma e bine sa auzi mai multe pareri si sa iei ce ti se potriveste tie si copilului tau. Si cel mai important e sa fie copilul sanatos, ca restul vin de la sine.

Finn Constantine 15.10.2009 si 30+ Euan Tudor

Mergi la inceput

J.D., da initial bagasera alcool in Gripe Water, dar sunt mai multe feluri si retete si l-au scos unii producatori. Uleiul de fenicul din gripe water produs fara alcool si fara zahar pare sa fie f. bun.

Nici eu nu-s de acord cu jumatate din ce zice nenea ala, nu c-as fi eu medic, ci conform ultimelor studii la bebei. Cred ca unii medici nu le citesc. Am vazut asta si la ginecologie.

LE: Bebe e ok sa doarma pe burtica cat timp e supravegheat si chiar se recomanda sa nu fie tot timpul pe spate, ca face plagiocefalie.

LE2: "The original formulation now varies slightly according to the country of manufacture. In many countries including the US, alcohol and sucrose have been replaced with other ingredients." http://en.wikipedia.org/wiki/Gripe_water

32+ Miruna Sanziana

Mergi la inceput

Aici explica de ce la dormit pe burtica (nesupravegheat) ar fi chiar risc mai mare de sufocare - dupa cum e pozitionata traheea - arata o schema/desen
http://www.healthychildcare.org/pdf/SIDSfinal.pdf
paginile 23-25

32+ Miruna Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Buna fetele mele,

Multumim tuturor fetelor pentru gandurile bune si pentru preocuparea pentru noi.
Noi suntem in formula 2 in 1..stati blande avem doar 34 de sapatamani..dar am intampinat probleme tehnice de aceea si lunga absenta...sa nu credeti cumva ca nu va iubim.
Deci e oficial urasc iarna... ieri am iesit din casa dupa 14 zile si am putut sa-mi duc calculatorul la reparat si cand am rezolvat asta a trebuit sa rezolv si cu netul ... deci ma declar invinsa de tehnica si de vreme.

Va anunt oficial ca daca ma imbogatesc plec la tropice definitiv si daca nu mai vad zapada vreo 10 ani o sa fie prea devreme pentru mine.

Bebe e bine dansator si vesel, are chef de distractii... e plin de voie buna.

Urmatoarea programare o avem peste o saptamana..la 35 de saptamana ... e un nou target .. sa ajungem pana pe 29 februarie si dupa urmatorul target ar fi Bunavestirea..25 martie.. data perfecta pentru nastere .

Ruxandra iti tinem pumnii..asteptam vesti de la tine.

Pup toate fetele si garantez ca am recuperat capitolele restante 4 la numar.... citesc de la ora 20.00 si abia acum am terminat.
Maine o sa scriu mai multe .. ca mi-au obosit ochii.

Pup fetele si strengarii

Mamica de Bu minunat si de strengar +31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Dara eu apucasem deja sa iau picaturile dinainte de a incepe voi sa vorbiti despre asta. Mi le-a recomandat o prietena, zicea ca la bebe ei au avut efect si am luat si eu sa fie acolo...
J.D. eu n-am zis ca n-o sa culc bebe pe burtica dar in nici un caz n-o s-o fac fara sa-l supraveghez. Pe burtica mea normal ca e safe ca doar stau cu ochii pe el dar nu o sa-l las noaptea in patutul lui sa doarma pe burtica.
Cu decalotarea... nu stiu, din ce am citit am rams cu impresia ca e bine sa-l lasi in pace si asa cum ai zis tu o va face el cand va fi destul de mare. Sa vedem ce-mi zice si pediatra.
Si da, ai dreptate, e bine de ascultat mai multe pareri si apoi hotarasti ce si cum e mai bine pt puiul tau.
Chito ma bucur ca sunteti ok! Eu presimt ca undeva prin preajma a 25 martie o sa nasc, dar sa vedem...
Ronina daca nu apar si alte simptome e de bine. Eu cred ca piticuta ta o sa stea cuminte pana la 38 de saptam, nu stiu de ce... asa simt eu

Monica, fericita 35+ cu Cezar-Andrei

AMR: 5 saptamani

Mergi la inceput

Monna, si eu sunt de acord cu ce ai zis.

32+ Miruna Sanziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Chito: bine ai revenit!
Monna: s-ar putea sa ai dreptate

36+ Bianca

Mergi la inceput