Baiat ce dezvolta o noua teorie a relativitatii
Raspunsuri
desprecopii spune:
...ah...poate o dezvolta dar ramane de vazut daca e si una aprobata de stiinta.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
capcaunul spune:
www.youtube.com/watch?v=Q25Ooy51ZEU&feature=related" target="_blank">Palavre, www.youtube.com/watch?v=hBW4S9xcTOk&feature=related" target="_blank">reclama si www.youtube.com/watch?v=BmMghIiOQ10&feature=related" target="_blank">nimic consistent. Un fel de Coco intr-ale fizicii.
Baiatu mai are multi ani de tocit coate pana sa inteleaga cu ce se mananca fizica oamenilor mari. Daca un indian calculeaza in cap radacina de ordinul 23 dintr-un numar cu 201 cifre asta nu inseamna ca e mai destept decat calculatorul Univac-1108 care a calculat-o mai greu.
Stiri de ProTV ...
sheherezada spune:
Exista un milion de lucruri care ne definesc pe fiecare in parte.Daca schimbi un singur lucru din cele un milion, s-ar putea sa obtii o cu totul alta persoana.Jacob Barnett,Mozart si Einstein au un singur lucru in comun.Daca le schimbam numitorul, s-ar putea ca Mozart sa nu mai fi compus Flautul fermecat iar Einstein sa nu fi gandit teoria relativitatii.
Poate ca Iacob nu va revolutiona fizica si tot ceea ce noi credem ca stim dar poate ca o va face!Si atunci cand toata perceptia voastra despre realitate se va schimba,veti putea spune:a despre asta e vorba?I-am dat cu tifla candva,cand credeam ca detin adevarul absolut.
Si chiar daca nu o va face.Cati dintre voi va puteti lauda ca la varsta de 12 ani erati la facultate si va puteati da doctoratul?
Poze
capcaunul spune:
sheherezada, stii vorba taci si faci.
Ce vad la baiatul asta este doar reclama si zbatere a parintilor sa apara pe toate canalele media. Iese un ban, poate si o carte despre copilul minune, interviuri, bla-bla.
Einstein a descoperit mai intai efectul fotoelectric si abia dupa aceea a iesit in public sa-l cunoasca lumea!
nelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sheherezada Daca schimbi un singur lucru din cele un milion, s-ar putea sa obtii o cu totul alta persoana.Jacob Barnett,Mozart si Einstein au un singur lucru in comun. Daca le schimbam numitorul, s-ar putea ca Mozart sa nu mai fi compus Flautul fermecat iar Einstein sa nu fi gandit teoria relativitatii. Poze |
Din cite am vazut eu, ceea ce Jacob, Mozart si Einstein au in comun e in regula si nu stim ce va iesi de aici. Deocamdata, baiatul e uimitor! Ce as schimba eu ar fi un pic la numitor. Nu stiu cum au fost parintii celorlalti doi, dar pe cei ai lui Jacob i-as lua un pic deoparte si le-as spune ca au un copil minunat, sa-l sustina... dar sa-l lase in pace.
Cornelia
Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)
marius spune:
De la uimitor -> la noutate este cale lunga de tot. Este uimitor si ...cam atat, vis a vis de varsta.
Si ca sa mai spun o opinie. Nu varsta in sine este factorul unei descoperiri sau al unei lansari ideatice "altfel". In fond continutul conteaza, esenta. Restul...e chestiune comerciala.
Adica pe scurt si foarte concret (dar foarte concret) in ce consta noutatea (chiar nedemonstrata dar potential demonstrabila)? Asta este ca si frisca de pe cafea. Eu insa intreb de ce este sub frisca. Defapt nu eu...
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
sheherezada spune:
Traim intr-o lume meschina si mercantila.Si oamenii alearga sa acumuleze bogatii si cu cat au mai mult vor si mai mult.Si asta e de cand lumea si pamantul!Tatal lui Mozart si-a purtat copilul de numai sase ani, intr-un turneu care a durat nu mai putin de noua ani,pentru a arata lumii minunea.
Si da ,e vorba si de varsta!Mozart nu a compus Flautul fermecat si Einstein teoria relativitatii la doisprezece ani.E nevoie de putin timp pentru a ajunge la apogeul creator.Si sa nu uitam ca Einstein =geniu.
marius spune:
Gresit. Nu e vorba de ani, ci de ani de munca, este o diferenta esentiala si de fond.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
nelia spune:
Asa e, mi-am adus aminte si de tatal lui Mozart.
Cornelia
Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)
columbiana spune:
Citesc despre copil ca are un IQ de 170; citi critici ai lui s-or fi laudind cu asta, daca-i adevarat?
sunt curioasa ce-i rezerva viitorul...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759