Piersicute de iulie august (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ada, eu stiam ça tu esti cam deodata cu mine cu sarcina. Eu am 16 sapt.
ocsanica, cum adica n-ai putut sta acasa 2 ani cu primul bebe? Ca legea permite sa se stea 2 ani. Bineinteles, cu bani putini .

Eu la pranz mananc niste somon cu rosii cherry. Dimineata am mancat o gogoasa cu ciocolata, mi-am cumparat si KitKat, sa vad daca ii rezist pe ziua de azi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

buna dimineata la toata lumea :)

vreau si eu parola sa va vad, ca sa va pot recunoaste cand ne vedem la cafea eu inca nu mi-am facut poze, dar sper sa prind curaj.

referitor la modificarea legii, dincolo de faptul ca e o prostie enorma sa imi scurteze concediul (pt ca ar fi o prostie sa il pun pe consort sa stea acasa pe 34 mil), eu nu am inteles un alt lucru: mai avem dreptul la un al doilea an de concediu fara plata? in prima varianta a legii, chestiunea asta era clara, dar in varianta noua nu am mai inteles daca mai e sau nu valabila. daca a inteles vreuna din voi, luminati-ma si pe mine, va rog

15+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ada,e grabita rau,hahha,vrea sa ne-o ia in fata.
Adevarul e ca si eu as naste maine,daca ar fi dupa maine ca nu mai am rabdare de burti mari si kilograme multe...dar n-am incotro.Parca vad ca si asta mai sta 2 saptamani peste termen cu a stat si fi-miu.asta e si mai lenes din ce am vazut la eco.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Fetele vreau si eu parola pe pm
Se discuta acum la TV de acest concediu pentru tatici si spuneau ei ca daca sotul renunta la acest concediu mamica poate sta doi ani acasa dar pe luna respectiva nu mai primeste indemnizatie, vor sa mai scoata ceva de la noi, li se pare ca le luam prea multi bani de la buget, ideea este sa le dam nu sa le luam....

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Dana - Bianca nu a plans dupa mine nici ieri, nici azi, se joaca frumos cu copiii. Azi cica dansa cu un baietel, e vecin cu noi, deci se stiau.
In schimb au schimbat firma de careting de ieri si sunt tare nemultumita cu meniul, nu mi se pare potrivit deloc pt un an jumate-doi, ci mai degraba dupa 3 ani :(
Azi imi faceam mustrari de constiinta ce mi-a trebuit sa o inscriu? nu puteam sa o tin acasa in continuare si sa ii dau eu papa bun of of

O sa pun si eu poze cu burtica. Tocmai m-am pozat azi.

Ada - eu am UM pe 30 oct, si se vede la semnatura cate saptamani avem

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">16+

Mergi la inceput

Iuli, eu stiu ça se poate sta al doilea an acasa. sunt 2 variante, la alegere:
- fie optezi pt cei doi ani cu 75% din venituri, unde limita minima este 600 lei/lunar si limita maxima este 1200 lei/lunar
- fie optezi pt primul an cu 75% din venituri, unde limita minima este 600 lei si limita maxima este 3400 lei si al doilea an stai fara plata
De ce zici ca s-a schimbat?
tamys, prefer sa nu imi dea bani o luna, dar sa ma lase sa stau cu bebelusii acasa. Pe ce canal TV a fost discutia asta?

Mergi la inceput

michelle, si mie mi se pare cam aiurea meniul pt 1-2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

michelle1981-esti o fericita ca nu iti plange fetita la gradi.mare noroc ai.mai rare cazurile astea

19+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

daca pana acum ma plictiseam rau de tot saptamana asta o sa ma plictisesc si mai rau.ca mi a plecat sotul in germani pana luni si nu imi place

19+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna fetelor ,
Aruba stai linistita ca din profil se cunoaste burtica , a prins contur.

Ali , ai fost o nasa foarte draguta , ai un baietel simpatic foc sa va traisca .
Azi ce mancam ? Eu nu am nici o idee ...

19+

Mergi la inceput