Piersicute de iulie august (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Cred ca pozele facute seara sunt ma relevante...ca pe mine seara nu ma mai recunosti,asa diferenta e.

Aseara ma dadea fi-miu cu crema pe burta si ma intreba daca am inghitit un balon.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Hai, Fleur ca tu esti simpatica foc, ce burtoi zici tu acolo. Eu stiu ca sunt putin nebuna. Eu vreau si copil si sa fiu slaba.Burta mea oare e mica la 18 saptamani?Ce placinte bune or fi ?Eu am o lene fetelor, de n-as face nimic. Oricum sunt in varful patului. iuli, sa vezi ce spasita ma duc eu miercuri, cine stie in ce toane il gasesc.

Ada

Ada, esti sigura ca ai 18 sapt? dupa calculele mele ar tb sa ai cam 16, oare nu e corecta UM asa cum e trecuta pe prima pagina? Eu am UM 20 oct si am 17 sapt. Ceva ciudat la mijloc :)

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

dana -
bea-parola trimisa

19+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Si eu am UM 21 oct si sunt in a 18 saptamana.

Ada,la tine nu are cum sa fie acum 18,zic si eu.

18 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Mie mi-a iesit 17 saptamani si 4 zile. Stau putin ca ma uit daca am la mine ecograful de saptamana trecuta.

Ada

Mergi la inceput

Dana, eu am avut o ovulatie mai tarzie, in ziua 18, de-aia sunt cu 4 zile in urma si sunt abia in 17, ca normal trebuia sa fiu in 18. Oricum bebe a recuperat, dar cica asta nu ramane batut in cuie, poate sa ramana in urma mai tz in cursul sarcinii.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Aruba, uite am gasit pe data de 15.02.2012, aveam VGM 16 s, DBP 16 s si 5 zile si VGUM 16 s si 5 zile.Chiar nu am idee.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Ziua buna si de la noi, am vazut discutiile despre noua legislatie privind cic si pot sa spun doar ca pe mine un ma mai surprinde nimic dupa ce la sarcina trecuta am stat un an acasa pentru ca fetita mea s-a nascut in ianuarie, daca se master pe 30 decembrie prindeam 2 ani ; probabil ca in curind se va termina si cu ideea asta "fitzoasa" de a sta cu copilul, se va naste plecand de la servici, stai 3 zile cel mult o saptamana si gata te intorci la serv sa aduci bani la stat, nu sa iei de la stat;
Hai ca nu vreau sa va stric buna disposition dar sunt maxim de nervoasa;

Roxana mami de Maria-Sofia (26.01.2011) si 17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Aruba, uite am gasit pe data de 15.02.2012, aveam VGM 16 s, DBP 16 s si 5 zile si VGUM 16 s si 5 zile.Chiar nu am idee.

Ada

Da, adica si bebe al tau e mai dezvoltat ecografic decat varsta in functie de UM. Dar tu trebuie mereu sa iei in calcul varsta dupa UM, nu cea ecografica, care poate avea variatiuni de la o sapt la alta. Nu stiu daca explic eu bine, sper sa intelegi ce zic eu aici.

17+

Mergi la inceput

Ada,uite aici calculul tau pe saptamani,daca ai UM pe 30oct.

http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blpregcalc.htm

Dupa masuratorile de la eco nu m-as lua deloc pentru ca sunbt toate cu plus si minus.Si in functie de ecograf sau cum masoara dr,adica pina unde intinde linia aia de masurat le poate da diferit masuratoarea.

Asa ca si eu sunt de parere ca ai 16 saptamani si ai intrat in a 17-a.

18 sapt

Mergi la inceput