vacanta la marea noastra
Ziua buna.
Mi-a trecut prin cap sa mergem vara aceasta la noi la mare, dar pentru ca avem un regim alimentar special si nu gasim la noi preparatele pe care le vrem noi, trebuie sa aleg un loc unde sa putem gati.
Ce idei aveti? Unde exista la noi la mare ceva de inchiriat unde sa poti gati, sa fie si curat si aproape de mare si sa aiba si ceva de facut pentru copii, loc de joaca, posibilitatea de a merge la o piscina acoperita in caz de vreme urata.
Multumesc mult pentru ajutor.
Raspunsuri
anya spune:
Multa lume a intrat, a citit si atat. Nu cred ca gasesti la noi pe litoral ceea ce spui tu.
Daca vrei neaparat la noi, poti incerca sa inchiriezi un apartament in Mamaia, Constanta sau Mangalia. Asa vei putea gati si vei fi independenta. Loc de joaca... cel din orasul respectiv. Piscina acoperita - cred ca exista la Iaki, dar costul e mare.
Nu stiu foarte exact ce preparate doriti, dar mancare de regim (carne si legume fierte) gasiti in toate hotelurile mari din Turcia. Pentru ca ai copiii mici vei gasi hoteluri in care nu platesti nimic pt copii iar pt Berti ai si zborul gratis (doar taxa de aeroport. Din punct de vedere distractie - gasesti tot ce ai trecut pe lista.
grigutza spune:
Depinde de bugetul propus.
Cu un buget mai mic pe litoralul romanesc poti inchiria un apartament (de la un particular) care desigur are bucatarie, dar nu poate fi pe malul marii, iar locul de joaca, piscina acoperita trebuie sa le gasesti tu independent de aprtamentul inchiriat.
De exemplu daca mergi la 2 Mai, poti gasi conditii foarte bune, la un pret accesibil, vei putea gati, vei fi aproape de plaja, pensiunea poate avea in curte loc de joaca, dar piscina acoperita sau alte distractii le poti gasi doar daca iei masina si mergi in statiunile din jur.
Ai pute inchiria un apartament langa parcul din Constanta, este chiar la intrare in statiunea Mamaia, locuri de joaca nenumarate, mall la capatul parcului, vei avea bucatarie, dar vei fi cam departe de plaja.
O zona unde sunt apartamente de inchiriat mai aproape de plaja si langa un loc de joaca este in Mangalia, chiar vis a vis de parc si de locul unde se face festivalul Callatis.
Si iata am ajuns si la varianta ce intruneste toate conditiile, dar strict din punctul meu de vedere nu e minunata ca raport calitate-pret eu spun luand in calcul variantele cu all inclusive, demipensiune, poate daca mergi strict pe cazare si gatesti tu, e mai bine ca pret.
Anul trecut s-a deschis la capatul statiunii Mamaia (capatul dinspre Navodari) complexul Phenicia. Acolo ai tot ce ceri tu (ba chiar in plus ), complexul este pe plaja, apartamentul este doatat cu bucatarie complet utilata, locuri de joaca interior si exterior, activitati pentru copii, piscine si interioara si exterioara etc.
lilina spune:
Navodari - Pensiunea Alfa 5* (acces la bucatarie / gratar / frigider) sau langa, la Omega, dar te duci cu oalele de acasa :)))
ingridnen spune:
acces la bucatarie inseamna ca gatesc si multi altii acolo
idem cu frigiderul la comun. Ori nu e suficient loc, ori iti dispare mancarea.
Eu sant patita....
Ingrid si Cristi 9 ani
danyalo spune:
Mda cam aceste sunt posibilitatile enumerate mai sus! Eu nu dau nume de pensiuni /hoteluri sau statiuni.Depinde si de ce buget dispuneti -pe buget mic merge cred f bine sa inchiriati un apartament o garsoniera mai spatioasa aproape de mare cu toate cele incluse unde sa gatiti , pt. buget mare sunt f. ok pachetele hotelurilor cu mai multe stelute sau complexele de locuit si ele cu diverse facilitati.