Serul pentru varfuri despicate ajuta?
M-am tuns acum 4 luni, destul de scurt, pemtru ca dupa nastere mi-a cazut parul foarte rau. Acum vad ca se regenereaza, am o gramada de fire scurte si nu mai cade. As vrea sa il las un pic mai lung, pentru ca nu imi place cum imi sta cu par scurt. Doar ca vad ca deja incep sa am fire despicate. Stiu ca foarfeca e cea mai buna solutie, dar daca il tot tai din 3 in 3 luni, nu stiu cand o sa mai apuce sa mai si creasca. Am vazut la Plafar un ser de la Gerovital, pentru fire despicate. Ati folosit cumva, ajuta? Sau ce alte solutii mai exista, sa mai pot rari un pic tunsorile? Multumesc!Mami de Miruna si de Vladut
Raspunsuri
btz_ovi spune:
Am avut si eu aceeasi problema ca a ta pentru o perioada destul de lunga,cum ieseam din salonul de coafura cum mi se despicau varfurile.
Filatul cu foarfec neprofesional "ajuta" foarte mult la despicarea lor,dar si uscarea cu feonul.
Eu am folosit Elixir de la Subrina Profesional,se gaseste numai in saloane,face minuni.Dupa 6 luni de la ultima tunsoare inca nu am nici un varf despicat.
ralucutza77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Am avut si eu aceeasi problema ca a ta pentru o perioada destul de lunga,cum ieseam din salonul de coafura cum mi se despicau varfurile. Filatul cu foarfec neprofesional "ajuta" foarte mult la despicarea lor,dar si uscarea cu feonul. Eu am folosit Elixir de la Subrina Profesional,se gaseste numai in saloane,face minuni.Dupa 6 luni de la ultima tunsoare inca nu am nici un varf despicat. |
ladyJ spune:
Din pacate problema varfurilor despicate doar foarfeca o rezolva, asa cum bine ai spus. Serumurile pot ascunde si pot da impresia de par sanatos, dar parul tot despicat ramane.
Asa mi-a spus stilistul meu, daca el minte, mint si eu.
Sa-ti dau un sfat, incearca sa tai din varfuri foarte putin luna de luna. Iar intre timp, foloseste produse potrivite firului tau de par, hidrateaza-l cu masti, nu trage de el cand te piepteni, foloseste balsam pe varfuri. E mai usor sa previi .
Sfatuieste-te cu un hair stilist in privinta produselor.
PS- exista produse pentru a proteja parul de efectul aerului fierbinte al uscatorului. Pulverizezi pe parul umed si apoi folosesti linistita placa sau uscatorul.
emanouela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ Din pacate problema varfurilor despicate doar foarfeca o rezolva, asa cum bine ai spus. Serumurile pot ascunde si pot da impresia de par sanatos, dar parul tot despicat ramane. Asa mi-a spus stilistul meu, daca el minte, mint si eu. Sa-ti dau un sfat, incearca sa tai din varfuri foarte putin luna de luna. Iar intre timp, foloseste produse potrivite firului tau de par, hidrateaza-l cu masti, nu trage de el cand te piepteni, foloseste balsam pe varfuri. E mai usor sa previi . Sfatuieste-te cu un hair stilist in privinta produselor. PS- exista produse pentru a proteja parul de efectul aerului fierbinte al uscatorului. Pulverizezi pe parul umed si apoi folosesti linistita placa sau uscatorul. -------------------------------------------- ´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F. |
yeap....doar foarfeca...atat. firul despicat e in V la capat, din V cade partea mai subtire si ramane cea groasa....deci capatul e bolnav si nu se va mai reface de nu il tai. cam asta e, taie varfurile si dupa hidrateaza-l ft bine ca sa nu se mai despice si incearca sa nu-l mai agresezi cu feonul...si daca o faci, fa-o in sensul cresterii firului de par, nu invers
btz_ovi spune:
Sotul meu lucreaza in domeniu,deci ceea ce spun sunt constatarile stilistilor,nu ale mele.
Este indicat sa nu se foloseasca feonul decat in cazuri extreme,si atunci se usuca doar radacina,nu si varful,deoarece feonul arde parul si il usuca.da,sunt produse pentru uscare si intins,sunt chiar foarte bune.
Poti incerca sa iti tunzi doar varfurile,2 cm nu se vad asa tare.