Clubul "babelor" FIV-oase 10
Raspunsuri - Pagina 5
Ralu_mv spune:
Moromeata, daca nu scriai si tu de apa si lapte... nu ziceam nici eu nimic... dar chiar asa, lapticul ala cu care am crescut eu de la 7 luni de zile, dat de vacuta din curte, care m-a facut mare (ca nu mancam nimic mai mult decat lactate si fructe/legume) si sanatoasa, ca nu am racit toata copilaria mai mult decat niste mucisori, de facea mama parada cu mine ca-s cel mai sanatos copil ... ce au domnule cu el toti nutritionistii ?
Sunt perfect de acord cu nocivitatea carnurilor din comert, in special cele de pui ca sunt pline cu hormoni, da povesti precum ca laptele are estrogen si prolactina de la mama vaca si noi ingeram hormonii vacii... pe mine una nu ma convinge nimic de genul asta... la un laptic muls de la vacuta cunoscuta, ca in fond vin de la tara, si toata familia mea a crescut cu produse lactate, si nimeni nu a avut probleme vreodata.
gata... m-am racorit :)
adipapazi spune:
Lara, sa existe jdemii de cronologii. Eu daca atunci cand ma bag in pat la film nu am un fruct,ma sinucid. Ce vrei, sa ma sinucid?
Samira, Cum sa iasa, fada. Dar o sa o amestec cu avocado si iaurt.
Moromeata, zi si tu, astia vor sa ne extermine si ne baga psihicu' si creieru' la spalat.
Pai ca sa mananc corect, tre sa ma las de meserie si de familie, altfel no time for finding/cooking bio , healthy food.
5ab1na spune:
fetele cochetele
ce mai faceti?
Lara eu m-am hotarat sa nu ma apuc de cine stie ce sucuri si bauturi ciudate. mie nu-mi plac morcovul, sfecla rosie si altele asemenea ridichilor.
nu obisnuiesc sa mananc gras si ma simt bine cu o portocala, banana, ceva usor gen peste proaspat dar nu chiar categoria somon; linte, naut, avocado, bors de pasare. hm...si mie nu-mi plac lactatele. cam asta e meniul meu. la primul fiv am bagat numai somon (cu mult timp inainte), lapte de toate felurile stiti si voi. si ioc. rata de fertilizare 0.
eu ... m-am hotarat sa bag dupa punctie estrofem 3 pe zi si da stiu ca are 2 mg tableta. si utro voi baga 800. inca nu stiu daca 4-0-4 sau 600+1 duphaston.
de ce? pai nu va batui la cap cu transpiratiile?
data trecuta dupa punctie, a doua zi dimineata m-am trezit leoarca. si citisem atunci ca se datora faptului ca dupa punctie scade estradiolul drastic.
si mai bag si prednison de 5 si clexane 0,4 dar din ziua 1. acum cand si unde va fi ziua 1 e marea intrebare:))))
va pup si va doresc numai bine.
adipapazi spune:
Io inteleg urmatoarele:
1. Sport obligatoriu.
2. Eliminarea cvasicompleta a unor alimente nocive.gen puiul de la carrefour.
3. Peste cat mai des, fainuri si cereale integrale.
4. Cruditati la greu.
5. Exil definitiv la zahar(desi nu pot, ca imi plac cofetariile from time to time)
6. Consum de seminte, nuci, migdale s.a. rehidratate.
7. La restul nu ma bag, momentan ma depasesc si ca putere de persuasiune, si ca vointa. Din pacate, cartile astea si articolele de acelasi gen pun prea mult pret pe retorica si pe cazuri izolate, argumentatia logica este defectuoasa, iar cea stiintifica are muuuuulte sertare goale.de ex, zicea unul intr-un articol despre lapte ca omul e sg mamifer care mananca laptele altor animale. Zicea ca argument:sa ne imaginam ca am manca de maine lapte de sobolan.cum pana mea sa fie asta argument logic?pai pe acelasi principiu, omul mananca si ierburi.sa ne imaginam ca de maine mancam si matraguna, nu? Si tot asa ma zapacea cu exemple si pseudoargumente ca am cedat psihic.
aristica spune:
ana sunt cereale din carrefour, de la raionul de produse bio, sunt cutii de 1 kil si de juma' ...prima data am pus mana pe cea mare, dar am zis ca-mi cade mana cand am vazut ca pretul era de 50 lei, asa c-am luat cutia mica. Sper sa ma uit deseara pe cutie (sa nu uit) - are culoarea pamanatului (cutia), iar cerealele nu-s d-alea bune la gust, sunt niste seminte, 2 stafide, 3 samburi de "ceva" neidentificabil pentru mine
sami nu fi suparata, ca nu-i vreo filozofie, e chiar neinteresant...da-i mai kinki, d-aia nu zicem pe forum
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
Ralu_mv spune:
adipapazi
sunt de acord cu tine !
dar mai adaug ceva:
- peste :) vezi sa fie din ala de pescuit din balti/rauri native autohtone, nu de acvacultura
- cruditati tot la fel, cat de cat tot din culturi cat mai de tara - de la tarani fara posibilitati prea mari, ca altfel si aceia baga azot si alti fertilizanti in pamant...ca nu se multumesc doar cu vesnica balega :) ca e mai greu cu productia si marimea legumelor :).. pe care de altfel tot publicul o cere.. din pacate
cybele spune:
sabinico, mie imi place schema ta, acum iti mai tre si un dr care sa o sustina ;)
dar ziceai :
m-am hotarat sa bag dupa punctie estrofem 3 pe zi si da stiu ca are 2 mg tableta. si utro voi baga 800. inca nu stiu daca 4-0-4 sau 600+1 duphaston.
pai un duphaston echivaleaza cu 200 utro?
si inca ceva ca ma preocupa raspandirea progesteronului pe parcursul zilei:
daca bagi 600 - mergi pe 300-0-300 si duphaston la pranz? (stiu ca astea care sunt luate oral se metabolizeaza in ficat, de unde stari de oboseala, ameteli, somnolenta, asa ca duphaston pe gura la mijlocul zilei parca nu ar merge - zic eu, dar mai astept pareri si de la fete mai avizate, eu nu l-am folosit nicioadata, stiu ca balanta l-a folosit, si inca cu mare succes)
pup toate babutzele , eu sunt in urma cu lecturatul, ma scuzati dar azi o iau de la coada spre capat