Clubul "babelor" FIV-oase 10
Raspunsuri - Pagina 3
Lara27 spune:
nope, Sami, doar in WE..
ti-a raspuns omu' la intrebarea cu estrogenii?
to be continued..
samira33 spune:
loreta,nmo/L x 0,314= ng/ml
deci 43,6 x 0,314=13,74...ceea ce nu este rau pentru un PRG de "nevravida".
samira33 spune:
da lara,mi-a raspuns.
nu e dovedit ca estrogenii ajuta/influenteaza rezultatul unui FIV asa ca el nu i-ar folosi.
Lara27 spune:
normal, atata vreme cat e not evidence based? jeeezzzzzz, pai si fiv-ul in sine, a fost, la inceputuri, not evidence based, dar stiinta mai progreseaza, vorba aia..
to be continued..
loretta76 spune:
Samira, asa mi-a iesit si mie...insa am citit ca ar trebui sa fie de minim 15 si am inceput sa-mi fac "probleme". Acum m-am prins ca era vorba de valoarea la gravide . Varsta...ce sa-i faci.
Lara27 spune:
Loretta si balanta ta se dezechilibreaza in directia mai putin favorabila?..a se citi..la juniori..normal
to be continued..
loretta76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lara27 Loretta si balanta ta se dezechilibreaza in directia mai putin favorabila?..a se citi..la juniori..normal to be continued.. |
Tot mai des din pacate, insa eu ma incapatanez de cele mai multe ori...
adipapazi spune:
Buuuuun, samira, buuuun rau.
Eu am avut o felie de paine neagra cu seminte si 2felii transparente de br cu mucegai alb.acum pap niste linte. La 5 bag fructe, masa mea preferata. La 9 seara un pomelo.
Fiersei quinoa for the first time.le dau la pici cu avocado si iaurt.
Cum o atata maniul la o nunta raw?
Nush de ce, dar de cand a aparut lara simt nevoia sa revad dr jivago.
aristica spune:
tannoo am incercat sa fac asta sambata dimineata, cand m-a plesnit urat si complet dejustificat...daca n-am cu cine, apoi de ce sa mai incerc sa las de la mine? Ca bunatatea intruchipata nu-s nici pe departe...parca-mi sta mai bine artagoasa cum m-a facut maica-mea...uite si tu cum am luat-o la rost pe Lara, cum a spus 1/3 din ce asteptam sa spuna....acu tre' sa ma intorc la capitolul 4, pagina 16, ca am o curiozitate
samiruta eu muream de foame cu ceeac e-ai mancat pana acum - eu am incercat sa mananc acele cereale ingrozitor de scumpe si ciudatele la gust azi-dimineata si acum sa ma ajute putin ana: maiiiii, de la astea se "curata" matul mai repede??? Si iar si iar si iar???? Doamneee, sper ca nu-i asa forever, ca s-o obisnui organismul cu ele, nu?
Apoi....sami sa revin: a venit pranzul si am zis sa mananc mai light, din cauza colesterolului: pulpe la gratar cu piure....ca zau ca nu aveam ce sa aleg light/ Am tanjit dupa fructe, dar nu aveam de unde sa procur asa ceva - deci la mine e grava partea cu mancatul sanatos la munca. Maine clar schimb locul. Cand va incepe postul sper sa fie mai usor...
adriana trec pe mess, ca de la 3 vine iar potopul la munca, asa ca te sacai in particular pana atunci si poate baga nasucul si elenusha
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"